2012. január 25., szerda

Üzenet a GF-tól 2012. január 24.

Nemcsak a mi türelmünk van fogytán, 
                                                               hanem a Galaktikus Föderációé (GF) is. 
.
http://www.foldimennyorszag.hu/23DA41D1-640B-4B62-ABBE-0AD4048DFB04.html 
 
Nagyon sokan várjuk már ezeket a fejleményeket. Óriási segítség lesz ez nekünk. Fontos, hogy addig is, és akkor is mindenki őrizze meg a nyugalmát. Fogadjuk meg égi testvéreink tanácsait.

Kutatunk, kutatunk

Földönkívüli életek után kutatunk?

Rádiójeleket küldözgetünk ide-oda?

Nem látjuk a fától az erdőt. Az orrunk előtt vannak. 

Repkednek a fejünk felett, és nem hiszünk a szemünknek. Gabonaköröket rajzolnak olyan technikával, ami ismeretlen számunkra. 
Ideje lenne most már a kisiskolás rádiós módszerekről áttérni valami fejlettebbre. 



A gabonakörök is azt mutatják, hogy nagyon el vagyunk maradva a technikai szintünkkel. A tudósok ezt legalább elhiszik. 

A telepátiát viszont nem. Pedig azzal egyenesben lehet venni a földönkívüliek üzeneteit. Mint az előző bejegyzésben az Alfa űrhajóról..
Nem baj.
Jön nemsokára egy óriási változás az életünkben
és az egycsapásra meg fogja változtatni a tudósok hozzáállását is.

 


2012. január 24., kedd

Két üdvözlet az Alfa űrhajóról


Üdvözlet az Alfa űrhajóról!



2012. január 2.


 © Kris Won


Drága fivérek és nővérek, nagyon nagy örömmel mesélünk nektek a megállíthatatlan elért eredményeinkről, mely egyre inkább akadályozza azokat, akik névtelenül ármánykodnak, hogy hatalmuk világában az anyagelvű [materialista] és önző irányítás folytatódjon, melyet mostanáig tartottak fenn a Föld népessége felett.


Részünkről nem sajnálunk semmit az erőfeszítésben, és szakadatlan igyekezetben, azért, hogy a jóság, a becsületesség és Fény minden ereje győzedelmeskedjen felettük, és trónfosztottakká váljanak örökre a kormányból és a gazdagság elosztásából, melyet Gaia oszt meg az összes gyermekével egyenlően és mélységes bőkezűséggel. Ez nyilvánvaló számukra, a Sötétek számára, bár nem óhajtották ezt tenni, hogy kövessék Édesanyjuk példáját, aki mindenkit boldognak és örömtelinek szeretne látni, anélkül hogy bármilyen hiányt, vagy nehézséget szenvednének el.



Azok, akik még mindig ragaszkodnak az egész emberiség sorsának okkult hatalmához, és akik mostanáig büntetlenül uralkodtak, a cselekedeteik következményei miatti lelkiismereti aggályok, vagy megbánás nélkül, melyet az egész emberi faj teljességével tettek, és becstelen döntéseik hatása, mely e gyönyörű bolygó Természetének okozott, végül tudatosul, hogy a Fény Erői, mely a közöttetek visszhangzó és hatásos egyesülés révén formálódott, a Fény művelői által, és más világokból csoportjaink által, véghezvitték elmozdításukat irodáikból és titkos bunkereikből, annak érdekében, hogy megalapítsanak egy Új Világ kormányt, melyet jószívű vezetők vezetnek, és kiket önzetlen szándék vezet teljesen, hogy jobbá tegyék Gaia minden lakójának körülményeit, faji, nyelvi, szokás, vagy világnézeti megkülönböztetés nélkül.


Az internet és a modern társadalmi hálók megjelenése (melyek természetesen az általunk sugalmazott ötletek voltak tudósaitok és műszaki szakembereitek elméjében, annak érdekében, hogy az egész világ népességének világméretű ébredését segítsünk elő), jól elérte a célt, melyet az összes fivérük és nővérük tudata tervezett, akik eljöttek segíteni mindnyájatoknak az egész emberi faj átmenetének és felemelkedésének ezen idejében.



Hála a közöttetek történő összeköttetésnek [kommunikációnak], lehető volt felnyitni szemeit még a legszerényebb, legegyszerűbb elméknek is Gaia lakosai közül, cenzúra, vagy az ismeret megmásítása nélkül, illetve az olyan információ források beavatkozása nélkül, akiket titkon manipulálnak olyan nagyvállalatok, mint az olajcégek, vagy nagy pénzügyi személyiségek. Ahelyett, hogy a kisvállalkozásokat segítenék, hogy egy ösvényt nyithassanak maguknak, a cégek és olajcégek az ellenkezőjét teszik, több tőkét biztosítanak a banki személyiségeknek, akik pontosan azok, akik megfullasztják az állampolgárokat a goromba kamatokkal, és megtagadják ügyfeleiktől a kereskedelmi és jelzálogkölcsönöket, melyekre szükségük van, hogy felszínen maradjanak, és fennmaradjanak ebben a harmadik dimenziós világban.



Higgyetek nekem, amikor azt mondom nektek, hogy nem fogjuk megengedni a hatalom ilyetén túlkapását a tömegek felett, és nem fogjuk megtűrni ezt többé, megtéve mindent hatalmunkban, hogy megakadályozzuk őket abban, hogy befolyásoljanak [manipuláljanak] mindnyájatokat, fivéreinket és nővéreinket, akik ugyanannak a Kozmikus Személynek a részei, és gyökeresen fogjuk megváltoztatni az összetételt, és a zűrzavaros, erkölcstelen [korrupt] és roskatag működését társadalmi és gazdasági rendszereteknek, a gazdagság egy becsületesebb, átlátszóbb és erkölcsösebb elosztására.



Most, épp beléptünk történelmetek 2012. évébe, a naptárt folytatva, melyet legtöbbetek használ (néhány Ázsiai ország kivételével, melynek saját időszámítása van), és – ahogy mindnyájan tudjátok – ez a nagy érzékfelettiség [transzcendencia] és az emberi életet érintő változások sorozatának éve, ahogyan az mostanáig kifejlődött.



Ez a mélységes változás éve, melynek mindnyájan tanúi lehettek, amely megtörténik majd anélkül, hogy az önző érdekek beavatkoznának a nagyvállalatok, vagy kormányok részéről, erkölcstelen politikusokkal és alantasokkal, míg a győzelmet elérik az év végére, mindenkiért, aki vágyódik a társadalmi igazságtalanságok eltűnése, az egyenlőség diadala, a méltányosság és nemzetközi együttműködés után mindenki között, aki a Föld bolygó, Gaia emberi faját alkotja.


Ez lesz a gyönyörű kék bolygótok minden – kicsi és nagy – lakosának körülményeinek jobbrafordulása mert csupán a tudatosság és az ember (mely itt a túlsúlyban lévő faj) értelmének [intellektusának] felemelésével szintén lehetséges lesz látszólag megjavítani a viszonyokat abban, ahogyan egymásra kölcsönösen hattok az állatokkal, és a jobban, vagy kevésbé fejlettekkel – a növényekkel, erdőkkel, hegyekkel, tengerekkel és az óceánokkal. 



Ily módon valósítja meg a Teremtő terveit ez, melyet a fizikai megnyilvánulás e bolygóján kifejezésre juttatott, és Gaia, Planetáris Igeként, a Maga teljességében, ahogy felemeli Önmagát egy magasabb tudati szintre, ahol a gonoszság, romlottság [korrupció] és sötétség formája csupán a múlt része lesz, és utat enged egy példátlan igyekezetnek az Új Föld felé, mely alig várja, hogy felemelkedjen úgy, mint egy újszülött az anyja méhéből.


Ez az idő elérkezett. Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy elmondhatjuk ezt fivéreinknek és nővéreinknek a fejlődés szinte végtelen spirálján belül az egész teremtett Világegyetemben.


Legyetek boldogok, mert a régóta várt pillanat végül megérkezett!


Mindnyájatok iránti mélységes Békével és Szeretettel


Sohin parancsnok



Csatorna: © Kris Won

www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/

Spanyol nyelvről angolra fordította: Steve
Magyar fordítás: Claris

Forrás:  http://www.spiritiszta.hu/








  Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

2011. október 31.

 
Csatorna: © Kris Won


Közületek sokan tűnődnek el fizikai formánkról, és arról, hogy hajóink hogyan, és milyen anyagból készültek (nagyon jól tudjuk). Mindig készen állunk minden kérdéseteket megválaszolni; és többek közt emiatt kínáljuk fel jelenleg, hogy naprakész tájékoztatást nyújtsunk lépéseinkről, és az összes kérdésre feleletet adjunk, melyről tudjuk, odalenn felmerül mindnyájatokban.


A gondolatok simán és könnyen áramolnak elmémből a csatornám elméjébe, és így kellene ennek lennie. Nagyon hamarosan mindnyájan tudni fogjátok, hogyan fogadjátok telepatikus üzeneteinket anélkül, hogy szükség lenne sok energiát fordítani, hogy átjuttassuk magunkat a tér-idő folytonosságon [kontinuumon] keresztül.


Ily módon, a Galaktikus Szövetség minden tagja együtt kommunikál, biztosítva azt, hogy nem szükséges az ügyeket közöttünk hosszadalmasan megvitatni. Úgy is meg fogjuk ezt tenni, mint ahogy egymás közt tesszük, amikor a Galaktikus Szövetség részévé váltok, mihelyst felkészültök, hogy annak része legyetek.


Nos, a kérdés megválaszolását illetően, mellyel sokan bírnak fizikai alkatunkat illetően, először el kell magyaráznunk, hogy mivel a Galaxis más részeiről, illetve még távolabbi Galaxisokról érkeztünk, igen eltérő fizikai hordozó közeggel rendelkezünk, mely nem egyenlő a többiekével.


Néhányan a tiétekéhez hasonló testtel rendelkeznek, mely az, ahogyan mi az Alfa űrhajón és másokon vagyunk. Más Barátok „rugalmasabb” anyagcserével bírnak, attól függően, hogyan fejlődtek a légkörüknek, illetve a környezetüknek megfelelően, és testük esetleg kocsonyásabb, és képlékenyebb.


Mások élhetnek egy olyan légköri közeg jelenlétével rendelkező világban, ahol bizonyos gázok vegyülnek a hidrogénnel és oxigénnel, következésképpen szükségük van egy pikkelyes jellegű bőrre, mely megvédi őket.


Mások olyan világokban léteznek, ahol természetes környezetük a víz, vagy egyéb más hasonló folyékony jelleg, így esetleg valami hasonlóval bírnak, mint a halaitok kopoltyúja, megengedve számukra, hogy a víz alatt lélegezzenek; végtagjaik úszóhártyás kezekben és lábakban végződnek, ujjaik közötti porcokkal, azért, hogy a víz alatt nagy sebességgel mozoghassanak, úgy, mintha evezőlapátokat használnának.


Azért, hogy jelenlétem ne nyújtsam meg túlságosan, vannak Barátok, akik jobban gáznemű állapotú testben élnek; azt mondhatnánk, hogy ők a kapcsolat azok között, akiknek van fizikai testük, és akik testetlen lények. Ők olyanok, mint félig szellem és félig ember, értitek, mire gondolok? Őket a természeti törvények kormányozzák, melyek eltérnek a miénktől.


Okvetlenül szükséges, hogy megbarátkozzatok ezzel az elképzeléssel, azért, hogy amikor az első látható kapcsolatunkat létrehozzuk, ne sértődjetek meg, vagy ne rémüljetek meg, ha megláttok néhány Nagy Barátot a ti fajotokétól némileg eltérő megjelenéssel.


Más [információ] átadásainkban elmagyaráztuk, hogy azok a filmek, melyeket a filmgyártók megalkotnak, sértik azt az elgondolást, mellyel bírhatnátok velünk kapcsolatosan, hogy nem segíteni jövünk el hozzátok, hanem inkább hogy leigázzunk, azonban ebben az esetben néhány filmetek valóban segített felkészíteni titeket, azért, hogy elmétek elfogadja a fajok széles változatosságát, mely nagyon különböző az összes Barát között, aki meglátogat. Azokra a filmekre utalok, ahol az emberi faj bolygóközi úrhajón utazik, és kapcsolatot létesít civilizációkkal a Világegyetem másik végéből. Ez nem tudományos fantasztikus, ilyen lesz csakugyan hamarosan, Föld drága testvérei!


Nemcsak most látogatnak meg titeket, hanem mindig is meglátogattak; minden korban számíthattatok más civilizációk segítségére, akik meglátogattak titeket, csupán sosem a lények oly nagymértékű beáramlásával, mint ezekben az időkben, mert most szükségetek van ránk, jobban, mint valaha is, mind azért, hogy megvédhessünk titeket, mind pedig azért, hogy segítsünk nektek megtisztítani természetes környezeteteket, valamint hogy utat mutathassunk nektek tanácsainkkal felemelkedési folyamatotokon át.


A hajó fizikai megjelenését illetően, amin vagyunk, az Alfa űrhajó, humanoid megjelenésünk olyan, mint a Föld bolygóhoz hasonlókról valóké, mivel olyan bolygókról valók vagyunk, melyek hasonló időjárási viszonyokkal bírnak, mint amik a Földön vannak.


Végül, űrhajóink fizikai szerkezete nagyon eltér a ti légi járműveitekétől. Amikor a pilótáitok megkezdték az első repülőgépeiteken a repülést, folyamatosan nézniük kellett a vezérművet, anélkül, hogy egyetlen pillanatra szem elől tévesztették volna. Később repülőgépeitek és pilótáitok rendelkeztek automatikus vezérművel, azért, hogy a repülőgép fenntarthassa pályáját, megengedve a pilótának, hogy pihenjen, és ne legyen folyamatosan tudatában az összes navigációs állapotnak.


Űrhajóinknak sokkal nagyobb terjedelmű önállósága van. Csupán be kell programozni az útitervet az induláskor, és mivel a hajókat egy nagyon fejlett technológiával tervezték, képesek önmagukról gondoskodni az egész út során. Olyan bonyolultan kifinomultak, hogy azt mondhatjuk, egy „magától gondolkodó” anyagból készültek, és képesek önmaguk megoldani az út bármilyen kellemetlenségét.


Olyan mesterséges intelligencia jellegűek, melyhez nem vagytok hozzászokva drága testvérek, és nem érthettek meg, még az arcátlan tudományos fantasztikus filmjeitekben sem.


Szerkezetét, működését és fenntartását mérnökeink át fogják adni nektek, amint az Első Kapcsolat végbemegy.


Szívélyes üdvözlet az Alfa űrhajóról!

Béke és Szeretet
 

Sohin parancsnok





 

Csatorna: © Kris Won
www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/
Spanyol nyelvről ango
lra fordította: Gloria and Macarena 

Forrás: http://alfaurhajorol.blogspot.com/

2012. január 23., hétfő

GF üzenet angolul

 Annyira friss, hogy még le sincs fordítva magyarra. Egy-két nap múlva az is fönn lesz. Aki ért angolul az most itt olvashatja. Aki nem, annak az online fordítók segítenek, vagy egy ismerős.. Én annyit értettem, hogy készüljünk, mert rövid időn belül beindul a gépezet. A Galaktikus Föderáció a Földi Szövetségesekkel együtt színre lépnek. Ajánlják, hogy készüljünk fel pár napos fennakadásra az élelmiszerellátásban és a közművek szolgáltatásaiban. Megjegyzem elég enyhe telünk van...gondolom nem véletlen.
Fontos, hogy ne essünk pánikba, mert ezek a változások segítenek minket kimászni a- finoman szólva- kátyúból, amiben már régóta vergődünk.

A Galaktikus Föderáció üzenete

2012.01.20.

~20~12~Message from The Galactic Federation of Light~ We See the End in Sight for the dark~

FatherMotherGod Amon Ra's picture
By FatherMotherGod... - Posted on 20 January 2012

Message from the Galactic Federation 1/20/12 Through Galactic Love Reporter Greg Giles~


The forward to today’s message is a personal message to Greg from the Galactic Federation.  
'It is clear you see that unwanted and uninvited ETs did enter your sphere again, to hamper our communications with you. We are winning the battle. The other team knows this, and are making desperate attempts to slow our progress, even trying to slow the rate of channeled information reaching the public. We have now cleared these negative ETs from your sphere as you have commanded. They may try to return in the future, but we shall be here for you to protect you and your family, and to eradicate their influence in your affairs. Please be advised all is now well and we are once again free to communicate. We will resume our shared communications at once.'
Today is a great day. Today we, the Galactic Federation of Light, have made great advancements against the dark and we see now their end clearly in sight. No longer do they possess powerful weaponry to be used against humanity in any way. They are now out of options, and clearly understand all is hopeless for them. It is time for them to surrender, and even the most stubborn and blinkered of them now see and admit to themselves and to others that their end is at hand. They now seek a way out of the punishments that surely will be administered in the days ahead. They now seek straw men to offer up as scapegoats to take the blame and the retribution that they earned.
We wish to further clear these beings from Earth’s sphere, and purify your world from their darkness for good. We are now set to commence our final stage of this purification, and this move will pave the way for the further action of disclosure announcements. These announcements are the next major step in our many faceted campaign to assist humanity raise up from the depths of a limited 3rd dimensional world to a virtually unlimited 5th dimensional world. Our assistance is needed in many vital areas and only when we are free to make open contact with you can we begin these projects. Again, see to your affairs at home. Prepare for a few days or even weeks of outages such as utilities and the temporary closures of food stores.
Our announcements will surely disrupt the flow somewhat of your communities, but these disruptions shall be short-lived and all will return to normal, only that you will all finally know for certain that you are not alone and that we are here.
We are so very excited about these inevitable events that are about to unfold. We have waited even longer than you have as we have begun preparations many of your lifetimes ago. As we have said, we have enjoyed the benefits of an uninterrupted stream of consciousness while you followed the rules of physical incarnation by being birthed into new lives free of all conscious memory of your past and of your one true multidimensional identity. All your memories are soon to return to you, and many of you will be quite surprised and delighted to learn of your true names and your universal heritage. You all have a great history. You all are so much more than you see today. You are all immortal beings of light who have journeyed here for an exercise in duality, to experience the limitations and the challenges of a world divided in separation on so many fronts, and to report back to your people as well as many other races and civilizations throughout this universe what you have learned here from all of this. 
You are all very important explorers who will soon be teachers sharing their exploits and adventures at lectures and in classrooms throughout this universe. This is why we suggest now you take this time not to count the days until our open contact with you. This will happen, you will see this day, but it is important not to allow this to consume all of your energy. Instead, try to find quiet time and look back in careful reflection of your lives here. What have you seen? What have you felt? What did you experience around you as well as inside of you? What could you have done differently? Try to categorize your many emotions that you felt and try to draw a roadmap of where these emotions have led you. What effect did fear have on you? What about love? All your emotions are important and you will be asked to share all of your experiences here. Take this time to review some of them, always being very careful to examine these through distant eyes, safely in the state of emotional detachment. 
There is no reason to emotionally experience these events again, as this would not be good for you. An unemotional review of your life is what you are being asked to do, that is all. Remember, all has been designed as a lesson for you. Experiences catered to bring about trauma and turmoil, and you were required to find a solution to these problems and situations. Knowing this, do not allow these scripted episodes to effect you mentally and emotionally like they have done in the past. You are beyond these experiences now, and are only being asked to review them for educational purposes, just as you would review your history books in school for a final exam. This exam will be soon. It is time to ‘burn the midnight oil’ in careful and unattached review.
And remember, in removing negative entities from your sphere, simply state out loud your command. Your command can be your own tailored statement, and you can base it on these words. ‘I command at this time that all negative entities, extraterrestrials and terrestrial's leave my sphere at once and forever, immediately vacating my home and my surrounding area.’ We will immediately see to it that these negative beings are quickly and efficiently rounded up and removed from your sphere just as you have commanded. This is how this service is performed, and we invite any and all of our family members of light to state this or a similar command and we shall act immediately to assist you in this manner.
We, the Galactic Federation, have performed this task on many occasions for many of you, especially for those of you who have put yourselves in the spotlight for the Cabal and their minions to see. There is no reason to fear, as we are your protectors at this time as you continue your service as Lightworkers, restoring love and light to this darkened world that gets so much brighter each and every day. This is our mission, and together nothing will stop us or slow our progress in this regard.
Take the time to state this command regularly, and your surroundings will be patrolled by us and cleared of any and all negative beings. Many of us are experts in this precise field, and we relish the opportunity to assist you in this way. All we require is for you to state this command and we will immediately spring into action. Remember, all here in the 3D world of the physical is choice, and we require your permission to respond to your aid. We will then do everything we can to come to your assistance. This is our promise to you, our family members of light. Today we have come to the aid of our channel Greg, and we have also come to the aid of many others as well. Simply state your command that you demand your personal sphere cleared of any negative entities, and we will do all we can to assist you in this way.
We will continue to make great strides in clearing the way for our reunion. Hold fast to your convictions and continue to spread the news of our imminent introductions. You will not be left ‘holding the bag’, as it were. We will not let you down. Your words and efforts will not be in vain. We will honor our convictions and our promises. We will be with you soon.
We are your Family of Light from the Stars.
As channeled through Greg Giles

2012. január 15., vasárnap

Valami van

Valami biztosan történik a háttérben. A körülményeink rendkívüli módon változnak. Egyre kellemetlenebb a helyzet, és közben  egyre gyorsul az idő. Az embereknek viszont csak egy része változik, és a változtatni akarók elég nagy ellenállásba ütköznek. Egyszerűen lehetetlen, hogy a mostani nehéz időkben ne  kapjunk segítséget valahonnan. Magyarországon is egyre kiélezettebbé válik a helyzet a gazdasági  problémák miatt .


Látok egy csodálatos reménysugarat. Őszintén szólva ügy gondolom, hogy ez az egyetlen lehetőségünk a gyors helyzetváltoztatásra. Ha nem is hiszel benne, legalább engedd meg, hogy megtörténjen! Ami jó nekünk, azt fogadjuk el.
Az alábbi földönkívüli üzenetben nagyszerű jövőről olvashatunk, bár ez még sokak számára hihetetlen, éppúgy, ahogy az üzenet forrása, a Galaktikus Föderáció is. Pedig ha igaz, akkor semmiképp ne szalasszuk el!

Azt mondom, hogy bízzunk a jóban! Semmibe nem kerül.

Már jó lenne, ha valami szemmel látható jó dolog történne. Igaz?
E január 10-ei közvetítés már konkrétabb az időpont tekintetében mint az eddigiek. A kínai naptár szerinti Sárkány Éve 2012. január 23-án kezdődik. Érdekes módon ezt említik.a szövegben. Rákerestem, és azt találtam róla, hogy óriási változásokat hoz. Sok jó lehetőséget is.....  Ne feledjük, hogy az esetleges nehézségek is jó irányba visznek, ha megtartjuk az egyensúlyunkat, reményünket..

Galaktikus Föderáció tagjai és sok más földönkívüli valójában a rokonaink.... Közös az eredetünk.....Ők testvéreiknek szólítanak minket és nagy-nagy szeretettel beszélnek hozzánk. Érezhetően már alig várják, hogy végre találkozhassanak földi testvéreikkel, vagyis velünk. Emberi alakúak többnyire, bár vannak másfélék is. 

Az biztos, hogy ha szembetalálkozok velük és félelem nélkül tekintek majd rájuk, akkor meg fogom érezni, hogy milyenek valójában.... Eddig is így tettem a földi embertársaimnál .... Jól csak a szívével lát az ember...Őszintén mondom, hogy ha lehetne, én megölelgetném őket már most. Na? Van valaki aki követné a példámat?  

Olvasd csak el az alábbiakat, és gondolkodj el rajta. Közben figyelj nyugodtan a szíved szavára.






2012. január 10., kedd

Az igazság pillanata/ 2.



2011-ben írtam először erről. Most újabb fejlemények történtek a háttérben. Ezért fontosnak tartom, hogy tájékoztassak arról, ami tudomásomra jutott. Aki erről nem hall, vagy nem olvas, az majd nemsokára erősen meg fog lepődni. Aki viszont felkészülve várja az eseményeket, annak könnyebb lesz átállni a teljesen újfajta életre.... olyanra, amire vágytunk, de nem hittük, hogy megvalósul. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni fog!

Lehet, hogy néhány dolog nagyon szokatlan, vagy hihetetlen, de azt mondom, hogy tegyük félre a ragaszkodásunkat a régi hiedelmekhez, és ismerjük meg végre a valóságot, kendőzetlenül! 

Tehát nem vagyunk egyedül. (Lásd előző bejegyzéseimet.)

Léteznek földönkívüliek (ET-k)  a Föld körül is. Több csoport jött segíteni az emberiségnek, hogy végre kiszabaduljon a rabszolgaságból.. Témánk szempontjából  legfontosabbak most  a Galaktikus Föderáció, és a szíriusziak.  Folyamatosan küldenek információkat a földi közvetítőknek (kontaktoknak) Azok hogyan tudják fogni az üzeneteket? A médiumitás szó helyett már inkább a telepátiát használnám. Erre egyre többen leszünk mi is képesek a jövőben. Általános kommunikációs mód lesz. A 95 után született gyerekeknél nagyon gyakori most is. Más tulajdonságokkal születtek, ezt a DNS-ükben hordozzák.

Léteznek földönbelüliek is. Talán ezt még nehezebb elhinni. Én is így voltam vele." Na jó, az ufókat és ítiket elhiszem, de ezt már ne meséljék be nekem!" Sokáig így gondolkodtam. Egyszer aztán rájöttem, hogy egy módon mégis lehetséges a Belső Föld. Egy másik dimenzióban. Tulajdonképpen a földönkívüliek is emelkedettebb tudat és dimenziószinten élnek, mint mi, azért képesek csodás dolgokat végrehajtani.

Tehát van egy Belső Föld, illetve Homorú Föld. Ott fantasztikus világ van. Olyan, amit legszebb álmainkban se igen láthattunk. Találunk leírásokat az alábbi oldalakon. Érdemes olvasgatni. Esti mesének is jó lesz, mert jobban fogjuk érezni magunkat utána, és nyugodtabban alszunk.


Homorú Föld- Belső Föld:


Az emberiség megsegítése mindhárom "csapat" feladata. Az utóbbiak, az aghartaiak aktívan dolgoztak azon, hogy a sötét erők  kiszolgálóit eltávolítsák. Letartóztattak eddig már több tízezer embert.

Elég érdekesen fognak festeni, ha majd megjelennek,  netán eredeti méreteiket megtartva.... mert minimum 3-4 méteresek és izmos, atlétikus testalkatúak, vagyis óriások! Lehet, hogy rájuk emlékeznek a népmesék?..  A népmesék megőriztek sok olyan dolgot, ami az emberiség történelméből kitörlődött valamilyen oknál fogva.

A Galaktikus Föderáció szervezi az emberiség életének megjavítását, melynek már kidolgozták a részletes menetét.  Ehhez meg kellett nyerniük földi erőket, segítőket is. Melléjük  (mellénk) álltak sokan a másik, a sötét oldalról is, mert  rájöttek, hogy most itt a vége uraik hatalmaskodásának. A gazdagok közül is sokan csatlakoztak. Nem mindegyik rossz ember.  Az elharácsolt pénzek, hatalmas vagyonok pedig kiosztásra fognak kerülni. Ezt is megszervezték segítőink. Most már csak be kell indítani az eseményeket. Erről szól az alábbi üzenet:

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia üzenete
2012. január 3.


Felszabadulásunk ideje közeledik. Már csak egy kis türelem... közben érdemes tudatunkat fókuszálni a csodás eseményekre, ezzel is erősítve a megvalósulást. 

Immár vége lesz a kizsákmányolásnak, zsarnokságnak, háborúknak!

Ezt  régóta sejtem, érzem, de most már tudom is az eszemmel és a szívemmel egyaránt....



 És ez így van.


Továbbiakat olvashatsz az alábbi honlapomon:


http://nekedirom.5mp.eu/web.php?a=nekedirom&o=_24SWXcogA