2012. január 15., vasárnap

Valami van

Valami biztosan történik a háttérben. A körülményeink rendkívüli módon változnak. Egyre kellemetlenebb a helyzet, és közben  egyre gyorsul az idő. Az embereknek viszont csak egy része változik, és a változtatni akarók elég nagy ellenállásba ütköznek. Egyszerűen lehetetlen, hogy a mostani nehéz időkben ne  kapjunk segítséget valahonnan. Magyarországon is egyre kiélezettebbé válik a helyzet a gazdasági  problémák miatt .


Látok egy csodálatos reménysugarat. Őszintén szólva ügy gondolom, hogy ez az egyetlen lehetőségünk a gyors helyzetváltoztatásra. Ha nem is hiszel benne, legalább engedd meg, hogy megtörténjen! Ami jó nekünk, azt fogadjuk el.
Az alábbi földönkívüli üzenetben nagyszerű jövőről olvashatunk, bár ez még sokak számára hihetetlen, éppúgy, ahogy az üzenet forrása, a Galaktikus Föderáció is. Pedig ha igaz, akkor semmiképp ne szalasszuk el!

Azt mondom, hogy bízzunk a jóban! Semmibe nem kerül.

Már jó lenne, ha valami szemmel látható jó dolog történne. Igaz?
E január 10-ei közvetítés már konkrétabb az időpont tekintetében mint az eddigiek. A kínai naptár szerinti Sárkány Éve 2012. január 23-án kezdődik. Érdekes módon ezt említik.a szövegben. Rákerestem, és azt találtam róla, hogy óriási változásokat hoz. Sok jó lehetőséget is.....  Ne feledjük, hogy az esetleges nehézségek is jó irányba visznek, ha megtartjuk az egyensúlyunkat, reményünket..

Galaktikus Föderáció tagjai és sok más földönkívüli valójában a rokonaink.... Közös az eredetünk.....Ők testvéreiknek szólítanak minket és nagy-nagy szeretettel beszélnek hozzánk. Érezhetően már alig várják, hogy végre találkozhassanak földi testvéreikkel, vagyis velünk. Emberi alakúak többnyire, bár vannak másfélék is. 

Az biztos, hogy ha szembetalálkozok velük és félelem nélkül tekintek majd rájuk, akkor meg fogom érezni, hogy milyenek valójában.... Eddig is így tettem a földi embertársaimnál .... Jól csak a szívével lát az ember...Őszintén mondom, hogy ha lehetne, én megölelgetném őket már most. Na? Van valaki aki követné a példámat?  

Olvasd csak el az alábbiakat, és gondolkodj el rajta. Közben figyelj nyugodtan a szíved szavára.






Nincsenek megjegyzések: