2012. január 10., kedd

Az igazság pillanata/ 2.



2011-ben írtam először erről. Most újabb fejlemények történtek a háttérben. Ezért fontosnak tartom, hogy tájékoztassak arról, ami tudomásomra jutott. Aki erről nem hall, vagy nem olvas, az majd nemsokára erősen meg fog lepődni. Aki viszont felkészülve várja az eseményeket, annak könnyebb lesz átállni a teljesen újfajta életre.... olyanra, amire vágytunk, de nem hittük, hogy megvalósul. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy sikerülni fog!

Lehet, hogy néhány dolog nagyon szokatlan, vagy hihetetlen, de azt mondom, hogy tegyük félre a ragaszkodásunkat a régi hiedelmekhez, és ismerjük meg végre a valóságot, kendőzetlenül! 

Tehát nem vagyunk egyedül. (Lásd előző bejegyzéseimet.)

Léteznek földönkívüliek (ET-k)  a Föld körül is. Több csoport jött segíteni az emberiségnek, hogy végre kiszabaduljon a rabszolgaságból.. Témánk szempontjából  legfontosabbak most  a Galaktikus Föderáció, és a szíriusziak.  Folyamatosan küldenek információkat a földi közvetítőknek (kontaktoknak) Azok hogyan tudják fogni az üzeneteket? A médiumitás szó helyett már inkább a telepátiát használnám. Erre egyre többen leszünk mi is képesek a jövőben. Általános kommunikációs mód lesz. A 95 után született gyerekeknél nagyon gyakori most is. Más tulajdonságokkal születtek, ezt a DNS-ükben hordozzák.

Léteznek földönbelüliek is. Talán ezt még nehezebb elhinni. Én is így voltam vele." Na jó, az ufókat és ítiket elhiszem, de ezt már ne meséljék be nekem!" Sokáig így gondolkodtam. Egyszer aztán rájöttem, hogy egy módon mégis lehetséges a Belső Föld. Egy másik dimenzióban. Tulajdonképpen a földönkívüliek is emelkedettebb tudat és dimenziószinten élnek, mint mi, azért képesek csodás dolgokat végrehajtani.

Tehát van egy Belső Föld, illetve Homorú Föld. Ott fantasztikus világ van. Olyan, amit legszebb álmainkban se igen láthattunk. Találunk leírásokat az alábbi oldalakon. Érdemes olvasgatni. Esti mesének is jó lesz, mert jobban fogjuk érezni magunkat utána, és nyugodtabban alszunk.


Homorú Föld- Belső Föld:


Az emberiség megsegítése mindhárom "csapat" feladata. Az utóbbiak, az aghartaiak aktívan dolgoztak azon, hogy a sötét erők  kiszolgálóit eltávolítsák. Letartóztattak eddig már több tízezer embert.

Elég érdekesen fognak festeni, ha majd megjelennek,  netán eredeti méreteiket megtartva.... mert minimum 3-4 méteresek és izmos, atlétikus testalkatúak, vagyis óriások! Lehet, hogy rájuk emlékeznek a népmesék?..  A népmesék megőriztek sok olyan dolgot, ami az emberiség történelméből kitörlődött valamilyen oknál fogva.

A Galaktikus Föderáció szervezi az emberiség életének megjavítását, melynek már kidolgozták a részletes menetét.  Ehhez meg kellett nyerniük földi erőket, segítőket is. Melléjük  (mellénk) álltak sokan a másik, a sötét oldalról is, mert  rájöttek, hogy most itt a vége uraik hatalmaskodásának. A gazdagok közül is sokan csatlakoztak. Nem mindegyik rossz ember.  Az elharácsolt pénzek, hatalmas vagyonok pedig kiosztásra fognak kerülni. Ezt is megszervezték segítőink. Most már csak be kell indítani az eseményeket. Erről szól az alábbi üzenet:

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia üzenete
2012. január 3.


Felszabadulásunk ideje közeledik. Már csak egy kis türelem... közben érdemes tudatunkat fókuszálni a csodás eseményekre, ezzel is erősítve a megvalósulást. 

Immár vége lesz a kizsákmányolásnak, zsarnokságnak, háborúknak!

Ezt  régóta sejtem, érzem, de most már tudom is az eszemmel és a szívemmel egyaránt....



 És ez így van.


Továbbiakat olvashatsz az alábbi honlapomon:


http://nekedirom.5mp.eu/web.php?a=nekedirom&o=_24SWXcogA


















Nincsenek megjegyzések: