2011. december 27., kedd

Az igazság pillanata

Az igazság pillanata közelebb van, mint gondolnánk.

Az utóbbi hónapok, hetek és napok annyi különleges eseményt hoztak, hogy ez egy hatalmas változást fog eredményezni az életünkben... mégpedig a nagyon is közeli jövőben!

A legizgalmasabb az egészben az, hogy ezekről a dolgokról eddig csak kevesen tudtak, ezért sokak számára meghökkentőek lesznek a tények, mert kiderül, hogy sokminden teljesen másként van, mint ahogy eddig gondoltuk.Egyre több  eddig titkolt információ kezd kiszivárogni. Mások pedig igazolást kapnak nemsokára az eddigi sejtéseikről. Közel az idő, amikor hivatalosan is olyan megdöbbentő híreket fogunk hallani a médiában, amit eddig sosem....Így van ez jól. Itt az ideje végre fellélegeznie az emberiségnek!

Hónapok óta bújom a földönkívüliekről szóló weblapokat, és bevallom őszintén néhány összeesküvés elméletről szóló hírt is elolvasok. Bár az utóbbit sokáig kétkedve olvastam. Inkább hittem abban, hogy leszáll az orrom előtt egy ufó és kilép az ajtaján egy akárki. De úgy tűnik, hogy a kettő dolog szorosan összefügg. 


Hihetetlen? Valószerűtlen? Pedig igaz. A tények bizonyítják. Örüljünk, mert a nagyobb csodák ezután következnek!


Az alábbi  weblapon is olvashatóak erről infók. Bár ez korábbi még.


http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-1resz-11.html






Alább pedig a Galaktikus Föderáció, vagyis a fény küldötteinek egyik  üzenete olvasható. Nem véletlen szerintem, hogy a legjobb magyar oldal le lett állítva november elején... nem kapjuk meg a legfrissebb híreket elsőkézből. (galaktikusuzenetek.com) Viszont itt egy másik.



http://www.foldimennyorszag.hu/E269CE7F-6596-407A-BB46-F72877A6EFFA.html



Óriási események várhatóak!
Különös közzétételek lesznek a médiában előbb-utóbb.







 


 

Nincsenek megjegyzések: