2011. december 3., szombat

Léteznek ufók?



Ezen a blogon szándékomban áll sok-sok információval szolgálni ezzel az időszerű témával kapcsolatban. Sajnos úgy tűnik, mintha a média és egyéb  embereket irányító hatalmak  a valóságot el akarnák titkolni.





Először érdemes leszögezni a szó jelentéstartalmát, mert a közhasználatban kicsit más.

UFO = azonosítatlan repülő objektum, tárgy. 

Tehát nem élőlény, vagyis jobbára járműnek nevezhető a mi esetünkben.

Egyre több helyen észlelik a jelenlétüket. A hivatalos közegek tagadják, hogy az ilyen jelenségek a földönkívüliek jelenlétére utalna. Nagyon sok a ködösítés ezen a téren. Mi értelme ennek vajon?

Ha nem a földönkívüliek repkednek, akkor talán földi emberek lehetnek ? Ha igen, akkor ismét felmerül egy  kérdés, hogy miért titkolják?


Az egy dolog, hogy sokszor kételkedünk, vagy éppen vitatkozunk ezen a témán. Az is lehet, hogy csak legyintünk rá, és nem foglalkozunk vele.

Pedig ideje lenne nem a szőnyeg alá söpörni ezeket a híreket. Vegyük észre, hogy évtizedek óta becsaptak minket azok, akik szándékosan eltitkolták előlünk a tényeket.

Egyes vezető államok évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot bizonyos földönkívüliekkel, titokban. Erre egyre több a bizonyíték. Vajon miért teszik ezt?
Talán mert kaptak tőlük magasszintű technológiákat, és amiért cserében  megengedték, hogy embereket vigyenek el és állatokat csonkíthassanak meg? Nemsokára kiderül.  Mire jó ez?  Sejtjük, hogy  nem a nép érdekében történik.

Sokféle információ kering az ufókról és utasaikról. Mostanában egyre több. Fotók, videók, tanúk elbeszélései, titkos adatok nyilvánosságra kerülése, stb. Igyekszem a lényeget, az alapokat röviden leírni .


Személyesen is láttam ufókat pár évvel ezelőtt. Ezért hiszem, hogy léteznek. Egy ismerősünk szintén ott volt, és kérdeztük tőle, hogy látod az ufókat? Erre ő azt válaszolta, hogy igen látom..... de nem hiszem....  

Ilyen az ember.... Pedig azok nem pontocskák voltak az égen, ami akármi más is lehetett volna, hanem óriási korong,  egész közel. Amin több fényforrás világított és  forogva haladt előre. Kb. ilyen lehetett, mint ezen a képen, de este volt, csak a fények látszottak:




Azt ugye  nem gondoljuk komolyan, hogy az ember lehet az egyetlen élőlény az egész Kozmoszban? A tudósok ebben a témában is két pártra szakadtak, mint sok más témában is. Egyesek azt állítják,  hogy ha lennének más értelmes, fejlett lények, akkor a csillagok felé kisugárzott rádiójeleinkre már válaszoltak volna. És ha válaszoltak, csak másképpen? Talán ők  másképp szoktak. Mert fejlettebbek, mint mi. Mondjuk, gondolatátvitellel. Lehet, hogy sokáig  nem is akarták kilétüket nyilvánossá tenni.   Ha a hatalom a Földön nem akarja, hogy tudjunk róluk, akkor biztosan nincsenek is .. Pedig a valóság, úgy tűnik, nagyon érdekes tényeket mutat.

Földünkön mostanában olyan izgalmas, különleges események zajlanak, hogy ez - több információ szerint- idevonzott sok különböző földönkívüli csoportot a nagyvilág minden tájáról. Egyesek csak figyelik az emberiséget, mint egy meccset, hogy ki győz. Mások biológiai kutatásokat végeznek, és a hatalmat akarják megszerezni a Földön. Utóbbiakat nevezzük Sötéteknek, vagy Szürkéknek. 

Szerencsénkre van több földönkívüli csapat, akik azért tartózkodnak itt a közelünkben, hogy segítsenek. Őket a Fény követeinek nevezhetjük. Beavatkozniuk a Földön csak megszabott feltételekkel lehet, az égi szövetség és a legfelsőbb irányítás engedélyével, vagy a mi engedélyünkkel.
Ilyenek például a Galaktikus Föderációhoz tartozó, az Ashtar Parancsnokság. Szíriusziak, plejádiak, stb..




Közvetítők

A földönkívüliek rendszeresen küldenek telepatikus üzeneteket a Földre. Egyre több ember "veszi az adásokat", vagyis  válnak közvetítőkké. Ezt  mindannyian megtanulhatnánk, ha akarnánk és gyakorolnánk. Alkalmasak lennénk már rá, a nyitottságunk és lelki tisztaságunk függvényében.  

A közvetítőket (contact) csatornázóknak is hívják, vagy médiumoknak. Náluk már nem úgy működik a folyamat, mint a régi médiumoknál. Éber tudattal és saját hangon beszélve, akár föl-alá járkálva is képesek rá. 




Tények

Eszébe jutott már valakinek, hogy miért nincsenek holdraszállások hosszú idő óta? Kiderült, hogy azért, mert ezek titkosak már jó ideje. 

Itt egy film erről a témáról. Először idézem a feltöltő megjegyzését:


"1,8 millió fénykép van a Holdról a Clementine Project jóvoltából, de azt néhány kivételével egyetlen egy ember sem nézheti meg!

Nem kráterek vannak a Hold felszínén, és nem is szürke a Hold felszínének a színe. Van ott valami más...egészen más.... és még mindig ott van... 50 éven át leplezték a Titkok Titkát, de most a lepel lehullani látszik! A Holdunk 1 milliárd évvel idősebb, mint a Föld. S ez azt jelenti, hogy nem a Földbe csapódott bolygó általi törmelékből keletkezett. S a NASA ezt mindig is jól tudta. Nem kőzetmintákért ment az APOLLO összesen 17 csapata, hanem az idegen technológiáért. Japán, Kína és a többi nagy állam sem a kőzetmintákért áldoztak annyi pénzt. Mindenki akart az idegen technológiából. 1994-ben még aktív ÉLET volt a Holdon, s ez azóta sem változott... Az sem véletlen, hogy amikor megkérdezték a NASA-t, hogy miért nem csinál képeket a Hubble űrtávcsővel, azt mondták, hogy túl fényes képet adna. S amikor végre csináltak vele képet, azt fekete-fehérben csinálták. Elgondolkodtál már azon, hogy miért fekete-fehér az összes holdról készült kép? Ez egy olyan film, hogy holnap mindenki erről fog beszélni."




 Az amerikai film 1 ó 12 perces. Magyar felirat van, kivéve az elején egy rövid hangdokumentumnál.






2 megjegyzés:

Radiance By Desiree írta...

Szia!

En csak nem reg olvastam a cikkedet amit megosztottal es en mar regota szeretnem illetve kutatok informaciok utan az ufok letezeserol. Pontos informaciokat en nem tudok viszont hiszek benne de sokan kinevettek ez vegett. Az is gyanussa valt, hogy mar nem jarnak a Holdra szoval a megosztott informaciok szerint csak lehet ott valami. Meg lenne par kerdesem is. Esetleg ha megtudnad adni E-mail cimed nagyon orulnek neki.
Tovabbra is szep napot :)

Szilvia

jocos írta...

Nekem konkrét tapasztalataim vannak a témában.