2011. december 12., hétfő

Csak mi vagyunk?

És senki más?

Hogyan is gondolhattuk azt hosszú-hosszú ideig, hogy senki más nem létezik az univerzumban rajtunk kívül?  Hogyan is lehettünk ennyire önteltek? Az egész Univerzumban üresen keringenek föl-alá a bolygók? Közben itt a Földön pedig néminemű értelmesnek nevezett élőlények kínlódnak már hosszú ideje, de minek? Vagy Isten talán egyedül csak velünk, kissé félresikerült teremtményeivel foglalkozik? Sajnálnám, ha így lenne.

Ez a felfogás idejétmúlt.... Éppúgy, mint ahogy az volt, hogy a Nap forog a Föld körül, vagy pedig a Föld lapos.

Kiderült, hogy évezredek óta látogatják a Földet idegen űrhajósok! Erre számtalan régészeti lelet utal. Az más kérdés, hogy a tudósok kettéosztottsága miatt ezt nem nagyon publikálják. A szkeptikusok vannak egyelőre  nyeregben. De lejárt az idejük hála Istennek.

 Itt van három érdekes film, ami  rengeteg bizonyítékokat mutat be. Mindegyik film 1 óra 24 perces és magyar szinkronos. Ha ezeket megnézzük, akkor nem lesz kétségünk afelől, hogy rajtunk kívül más civilizációk is léteznek, sőt azok jóval fejlettebbek ...voltak nálunk...már évezredekkel ezelőtt.


Ősi földönkívüliek 1. rész




Ősi földönkívüliek 2. rész 

 

 Ősi földönkívüliek 3. rész 



A filmek után kérdésessé válik sokminden, amit eddig hittünk. De ez így van jól. Az igazságot akkor is ki kell mondani, ha azáltal át kell írnunk a tanított  történelmet.

Ez volt régen, de mi a helyzet manapság?

A helyzet elég izgalmas. Rengeteg UFO jelenik meg nap-mint nap az égen, és egyre több a személyes beszámoló és videó. De a hivatalos szervek ezek hitelességét megkérdőjelezik. Vajon mi érdekük fűződik ehhez?  

Valószínűleg két dolog. Először is (az előző bejegyzésemben említett) Sötétekkel szoros szövetségben vannak a világunkat kormányzók. Nem szeretnék, ha ez kiderülne. 

Másodszor pedig a Fény követeinek jelenléte  számukra nem kívánatos. Hatalmukat féltik tőlük erősen. Van is miért. A Galaktikus Föderáció az emberiség megsegítése érdekében egyre jobban aktivizálódik. Bár mi még eddig ebből nem sokat láttunk, de a közvetítésekben beszámolnak arról, hogy mi mindent szerveznek az érdekünkben. Úgy tűnik már nagyon közel a nap, amikor a nyilvánosság elé fognak lépni. Ez jó hír. Reménytelennek tűnő helyzetünkből egyelőre ez a lehetséges kiút. A sötétek szövetsége ellen mi egymagunkban egyelőre nem tudnánk győzni. Az emberek nagy része nincs azon a magas rezgésszinten, ami szükséges lenne ehhez. Bár alakulunk, de ez még kevés. Az idő pedig sürget. A  Galaktikus Szövetség képviselői viszont olyan magasszintű képességekkel és technikával rendelkeznek, hogy velük biztosan sikerülni fog legyőzni a minket már rabszolgasorbahajtó  sötét erőket a Földön.




Nincsenek megjegyzések: