2012. február 25., szombat

Vélemények



Álljon itt két megjegyzés és a válaszaim (K)  

az egyik közösségi portálon megosztott UFO témáimra. 





Félreértés ne essék, nem sértődöm meg ezekért, sőt örülök, hogy elmondhatom az ilyen reakciókra is a véleményemet.



X:  "De most vége. Bármelyik nap beindulhatnak az események, melyek azt a célt szolgálják, hogy végre fény derüljön az igazságra."    Ezt kb. most hallom Tőled 47.szer. El fog ez még hangzani legalább ugyanennyiszer és akkor sem lesz változás. Sebaj! Így is kedvelem a megosztásaidat.

 " Ők nem akarnak minket lerohanni és meghódítani. Tiszteletben tartják a szuverenitását a Földnek." Ez szép, és ez így is fog maradni. Még csak beavatkozni sem fognak....

 "Fejlett technikájuk és óriási tapasztalatuk segítségével egy jobb társadalmat fogunk létrehozni.... itt...most nemsokára.....mi magunk....emberek!" A gondolat második fele kell hogy teljesüljön. Nem kellene várnunk, hogy kívülről jöjjön a segítség. Magunknak kell kimosnunk a saját szennyesünket.


K: Arra várhatnánk. Olyan óriási sötét erők voltak a háttérben és annyira le van zárva még mindig sok embernek a tudata, hogy ez alól saját erőből felszabadulni nem tudtunk volna 2012 végéig. Pedig akkorra már az emberiség nagy részének tudnia kell az igazságot, hogy reálisan dönthessen a nagy fordulópontban, hogy merre tovább. Süketen és vakon nehéz dönteni, ha az intuíció sem működik!! 

 Egyébként amikor ebbe a kaotikus világba belekerültünk,a Földre születésünkkor, akkor is mások segítségére volt szükségünk, mert le kellett zárni sokmindent bennünk. Hogy ne emlékezzünk, hogy mennyire más (szép vagy csúnya) világból jöttünk, és hogy ne tudjuk használni minden képességünket. Hogy ne tudjunk átlátni a szitán (a fátylon), még a DNS-ünket is megváltoztatták. Most mindent vissza fogunk kapni, ami jár nekünk. Mert megérdemeljük. Óriási munkát végeztünk itt emberi testben a Földön. Világraszólót! Szó szerint. Kozmikus eredményt értünk el. Ha kedveled a megosztásaimat, az azt jelenti, hogy a tudatalattidban valami rezonál ezekre. Mélyen elásva ott van az emlék, a tudás benned.

Apám 4 évig volt hadifogságban. Jó helyen, mert Szevasztopolban tiszti táborban helyezték el. Nem volt annyira rossz sora, mint sok más hadifogolynak. Mégis lelkileg megtörve jött haza. Egyszerűen azt nem bírta elviselni, hogy mindig azt mondták neki, hogy 2 hónap múlva hazamehetnek. Elvesztette a hitét.. Pedig végül mégis hazaengedték! Nem lett belőle sikeres ember. Örökre ott élt benne a fájdalom, a csalódás.


                                             


Y:  Számomra rendkívül riasztó, hogy léteznek őrültek, akik szíriuszinak képzelik magukat. Még ijesztőbb, hogy más őrültek elhiszik nekik mindezt.:)

Messiásváráshoz hasonlítható mindez, mely végigkísérte az embert a paradicsomból való kiűzetése óta. Ki ne akarna földi paradicsomban élni? Az álmodozók biztosan. A legtöbbünk számára azonban elég, ha boldogulunk, megélünk, és mindenki magának teremtheti meg saját bejáratú mennyországát családjával, barátaival.

K: Egyre többen nem boldogulnak. Egyre kilátástalanabb a helyzete sokmilló embernek. Lehet, hogy ezt sokan nem érzik, de ez már tarthatatlan. A földönkívüli ügyben nem vitatkozom, mert vagy hiszi, vagy nem, az ember. Nemsokára kiderül, hogy mi az igazság.

 Tulajdonképpen kit nevezünk őrültnek? Azt, akinek a gondolkodása és viselkedése eltér az általánosan elfogadottól, megszokottól. Ezért csöppet sem érzem sértőnek ezt a jelzőt. Sőt! Az ilyen emberek viszik előre az emberiséget. 

Teljesen új dolgokat létrehozni nem lehet a megszokott régi módon! Ezt nem én mondom.

                                                          ************



Azóta találtam egy idézetet, amely szépen kapcsolódik ehhez a témához. Tehát:


 "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, 
és várni, hogy az eredmény más legyen."

 (Albert Einstein)


  Ez az!

Ki is az őrült a közhiedelem szerint?

 Az, aki kilóg a sorból, aki másképp gondolkodik, mint a többség.

 Pedig mindig az ilyen emberek vitték előre a világot!!



Nem azok, akik ugyanazt teszik újra és újra, 
és csodálkoznak, hogy nem lesz más  az eredmény..

 Einsteinnek volt igaza! 

Ő már csak tudta, hiszen erősen kilógott a sorból,
 és ezért nagyszerű dolgokat fedezett fel!
 


Nincsenek megjegyzések: