2012. május 7., hétfő

Plejádiak







 
2011. július 25. hétfő, 08:09 


Kik és milyenek a Plejádiak?


Közreadja: www.foldicsillagok.hu


Írta: Nász János   




Nem sok sejtésünk van arról, hogy kik is azok a Plejádiak, de ez most nagyon is előtérbe került, hogy tudjunk róluk, kik is ők, milyen a megjelenésük, hogyan néznek ki.

A Plejádi csillagrendszer megközelítőleg mintegy 500 fényévre van a Földtől, és a Bika csillagképben helyezkedik el.

A Plejades egy elnevezés, egy természeti nép anyanyelvén hangzik így, onnan származik, és arra utal, hogy valamikor beszéltek, találkoztak plejádi emberekkel. Ezzel párhuzamosan egy földi legenda, egy ókori görög legenda mesél Atlaszról és hétlányáról, így tehát érthető miért is nevezték el ezt a csillaghalmazt Hét Nővérnek. Ezen az ősi nyelven a plejádi népet „Pleja”-nak mondják, míg magukat a plejádi embereket „Plejarans”-oknak. Új-Zéland maori nyelvén pedig: Matarik-nek. Számos ősi civilizáció legendája tartalmaz olyan leírást, emléket, mind a múltban, vagy akár a jelenben, azokról az időkről, amikor az emberek kölcsönös kapcsolatban voltak, vagy vannak a Plejádiakkal.


Plejádi alapú földi beavatkozás eredménye volt, Atlantisz és Lemuria, majd később az ókori Egyiptom, amikor az istenek a Földre érkeztek, születtek, de voltak olyan időszakok is amikor minden ET csoport elhagyta a Földet, és nem vettek részt a civilizációkban. A kapcsolatok többnyire ciklikusak voltak, attól függően, hogy az embereknek mire volt szükségük és mennyire voltak nyitottak ezekre a kapcsolatokra, azokban az időkben.


Mind a Plejádiak (Plejarans) és a földi embereknek közös genetikai öröksége van, a Lyra csillagrendszer embereiből erednek, mindkét falj innen származik, bár a földi emberek már tartalmaznak más ET DNS-t több kereszteződéssel, és azzal fejlődtek tovább, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni ehhez a környezethez.


A Plejádok hét fő csillaga, ahogy a Földről látható: A központi Napjuk az Alcyone, majd a többi: Atlas, Merope, Electra, Maia, Asterope és Lyseide. Vannak azonban még további csillagok és bolygók is a rendszerben melyek nem könnyen láthatóak a Földről, mert rezgési frekvenciájuk gyorsabb, mint azt a fizikai valósággal követni lehetne. Nem mindegyik bolygó, ezek között vannak mozdulatlan űrállomások, melyek kisebb bolygó méretűek.


Ezek a jelenlegi láthatatlan világok ebben a csillagrendszerben:
Orin, Pleione, Damak, Kir, Xima, Lia, Kaema, Celaeno, Erra, Gama, Gira, Maeno, Vaeton, Maygem, Bora, Haemes, Nezra, Andramom és Kirmon.


Ezen kívül még több mint 350 másfajta világ is létezik itt, melyek be vannak épülve a Plejádi csoportokba. Néhányak nagyon régiek, míg mások még aránylag elég újak.


Ez azt jelenti, hogy a plejádiak között is változatos formákban élők vannak, aszerint milyen környezetből származnak. A plejádiak általában hasonlítanak az emberekre, emberi formákban élőkre, de változatos a magasságuk, különböznek a szemük formája és hajuk színével is. Ez attól is függ, hogy milyen időkeretben élnek, mert a plejádi technológia lehetővé tette számunkra az időutazást, különböző keretekben.

Azok a plejádiak akik a földi időszámítási keretek szerint túl vannak az i.u. 3000-en, sokkal magasabbak, mint a mi időkeretünkben létező emberek. Ez a technológia lehetővé teszik nekik, hogy a jövőből meglátogassák saját múltjukat, hogy néhány tudásukat megoszthassák velük. Ez történik meg most a Földdel, földi emberekkel is, hogy a jövőből meglátogatják őket a mostani időkben. Amikor megértitek az idő valóságos természetét, akkor tudni fogjátok, hogyan is lehetséges ez.


Ami a plejádiák hajszínét illeti, ez változatos formákban van, a fehértől a kéken át a feketéig és inkább egyenes, mintsem göndör, ez utóbbi eléggé ritka. A haj tulajdonságai függenek az egyének genetikai örökségétől és a élőhely környezetéből fakadó adottságoktól.

A bőrszín tónusa, sápadt, halványarany árnyalattal, de ez is a már mondottak függvénye, az izomzat ugyancsak változó, de nem olyan erős, mint a földi embereké. A legmarkánsabb különbség a szemek formájában áll fenn, mert a plejádiaknak nagy és enyhén mandula alakú szemeik vannak, meglehetősen nagy írisszel. A pupillák elliptikusak és macskaszerűek, és ez lehetővé teszi a kiváló éjszakai látást, de megvédi őket az erős fénytől is.


A kultúrájuk az egységen és azonosságon alapszik, tiszteletbe tartják a környezetet és harmóniában élnek vele. Középpontjukban a szeretet/szerelem, a spirituális fejlődés, őszinteség és becsületesség áll Legalább annyiféle kulturális különbség van a különböző plejádi csoportok között, mint a földieknél. A különbségek, a különböző tapasztalati utak szerint kialakult civilizációkat jelentik. A plejádi civilizáció, sokkal régebbi, minta földi. A plejádiak alkalmazkodtak saját környezetükhöz, így elég problémás lenne számukra a nehéz földi környezethez való alkalmazkodás.


A plejádi emberek a természet nagy felfedezői. Így sokan keresik a kalandos felfedezéseket, és közöttük vannak tudósok, kutatók is, így vesznek részt számos földi folyamatban, a fejlődésetek átalakításában. Ezen kívül a civilizációjuk egésze úgy érzi, hogy kíváncsiak a földi rokonokra, mert számos szempontból, a földi emberek a közös őseiket is képviselik. Egyes csoportok közülük, mint az Ashtar flotta, és más hasonló csoportok, akik a Föld körül dolgoznak, olyan vágyakozással teltek, hogy segítsék az emberiséget a lelki fejlődésének növekedésében. Ezek a flották más civilizációk képviselőit is tartalmazzák a plejádokon kívül. Így  nemsokára valósággá válik a kapcsolatfelvétel a látogatásokkal együtt különböző és érdekes módokon.


Forrás:
Who and what are the Pleiadians?
http://pleiadianwisdom.webs.com/thepleiadians.htm


Forrás: www.foldicsillagok.hu
















Érdekes a hasonlóság: 

 Julian Assange,  David Wilcock, és  Ashtar parancsnok, a plejádiak vezetője.




Több helyen azt olvashatjuk, hogy a Nagykutya csillagkép a Plejádok, pedig

A Messier 45 vagy M45   Egyéb közismert nevei Plejádok, Fiastyúk vagy Hetes a legtöbb ember által szabad szemmel látható a csillagok  száma miatt. 

A Bika csillagképben található.
Forrás: Wikipedia






A Főniciaiak üzenete:
A Plejádi tudatsík
(részlet)
PLEJÁDIAK
A Plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.
Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikkkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

A Fiastyúk 7 csillaga a plejádi rendszerben a következőek:

1) Taygeta, 2) Maya, 3) Coela, 4) Atlas, 5) Merope, 6) Electra, 7) Alcoyne.

Miután elég sok háború volt a Lyra rendszerben, nagyon sok békeszerető lyrai űrhajóival elhagyta az otthonát és utazott évek során, míg meg nem érkezett a Fiastyúk csillag csoportosulásába. Először a plejádi Taygeta csillagának ERRA bolygójára (amelyet most így hívnak) szálltak le. Történt ez i.e. 228.000 (földi időben mérve), ahol egy új civilizációt indítottak el.
A plejádiak egy nagyon ősi humanoid faj. Ők tartják nyilván a Föld és az emberi civilizáció evolúciójának történetét a kezdetektől fogva, úgy a mai időkig.
A plejádiak azt állítják, hogy Földünk 626 millió éves.
I.e. 225.000 körül (földi időben) a plejádiak , - távol a Fiastyúk rendszerétől - felfedeztek egy kis naprendszert egy felderítő küldetésükben, és annak egy bolygóját, amit Földnek neveztek [el.]
Felfedeztek a Földön ott élő három civilizálatlan emberi csoportot. A legnagyobb csoport egy fehér bőrű lyrai származású csoport volt. A lyraiak már régebben érkeztek meg a korai Földre, és kénytelenek voltak itt maradni, és egy inkarnációs ciklusba kerültek, mert rosszul bántak, elnyomták az eredetileg már itt élő barna bőrű bennszülött fajt.
Ez váltotta ki számukra a karmát. Ez után a plejádok úgy döntöttek, hogy itt maradnak és egy közös társadalmat hoznak létre. Civilizációk alakultak és múltak el a Földön megannyi háborús és békés ciklussal és természeti katasztrófákkal I.e. 196.000 és i.u. 10 között. A plejádiak az emberek között maradtak egészen i.u. 10.-ig és megpróbáltak segíteni fejlődésükben különféle civilizációkat, mint például Lemuria, Maja, Inka és Machu Picchu társadalmait.
Az embereket egy spirituális út felé próbálták vezetni. Egészen i.u. 10-ig, amikor a plejádok utolsó (földi) vezetőjével, - akit Plejásnak hívtak, - véglegesen elhagyták a Földet, majd hazatértek a Fiastyúkra, mert a Plejádokon végre eljött a békesség ideje. Úgy érezték, hogy eljött annak az ideje, hogy az emberek saját útjukat, fejlődésüket járják. A Föld tovább fejlődött a maga útján, közvetlen plejádi befolyásolás vagy vezetés nélkül, egészen a mostani időkig.
A nagyon közeli jövőben, 2012-ben a Föld beérkezik a 4. dimenzióba, és a plejádiak újra segíteni fogják az egész emberiséget, hogy a Földön a fénybe kerülhessenek.
A következő rövid leírás a plejádi kultúráról, az Erra bolygóról. (Taygeta csillagának bolygója).
 Erra - Taygeta AB
 

Az Erra a Taygeta csillaga körül kering. Az Erra 10%-kal kisebb, mint a Föld. Itt a plejádiak az Istennő tudatosságban élnek, amely család, nő és gyermekközpontú: Ők egy 5. dimenziós rezgésen élnek, amely az egység és kreativitás szeretetén alapul.

Mintegy 400.000 ember[forma] él az Errán, amelyen minden plejádi élvezi az általános jólétet, boldogulást az ő bolygójukon. Az Erra-i emberek telepatikusan érintkeznek egymással, ezért nincs szükségük telefonra.
A legfőbb utazási mód a bolygó körül egy összetett csőrendszerben történik. A plejádiak elsősorban vegetáriánusok, de alkalmanként esznek egy kevés húst is. Nincs egészségügyi problémájuk, hogy valaki is felügyelje egészségüket, erre a saját szellemi erejükkel vigyáznak. A plejádiak átlagos életkora 700 év. Bőrük fehérebb és simább, mint a miénk. A plejádiaknak nincs vérük, memória mátrixuk a fényben van.
A plejádiaknak nincs pénzük, minden lakos között megosztják a bolygó erőforrásait. Minden anyagi javakhoz szabadon hozzáférhetnek, ez egy együttműködésen alapuló társadalom. Amikor megszületik egy gyermek a plejádi társdalomban, akkor az első tíz életévén keresztül arra tanítják, hogy megértse élete tervét. A gyermekek ezután, mintegy 60-70 évet különböző dolgok tanulmányozásával töltenek el.
  
A plejádiak nemsokára más jóindulatú földönkívüliekkel együtt fognak leszállni a Földre, miután a Földön a jelentős változások végbe mentek.
Amikor megérkeztek a 4. dimenzióba 2012-ben, akkor a plejádiak megjelennek az anyahajójukkal, hogy segítsék az itt maradókat ellátni élelmiszerrel, és hogy átmenti segítséget, nyújtsanak számotokra. Ők rendelkeznek olyan növénytermesztési technikákkal az anyahajójukon, amelyet azonnal használhattok trágyaként és vetőmagok ültetéseként. A palánták azonnal szárba szökkennek, és gyorsan megnőnek, termést hoznak.
Tehát földi emberek, ne essetek kétségbe, minden segítséget ott megkaptok, amikor arra szükségetek lesz. Mindösszesen annyit kell tennetek, hogy rezgéseteket az Egység Szeretetében/Szerelmében tartjátok, így felemelkedhettek a 4. dimenzióba, a 2012-es évben.

A fény a bolygójának részévé válik ezután, [kialakul] az új fény-társadalmatok.
Találkozunk mindannyiótokkal, a Kozmikus Partin, 2012. évében.
Eredet:
Message From Phoenician~Density of Pleiadians


 Forrás:
 http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1160929



3 megjegyzés:

Felemelkedés írta...


Drága Plejádi testvéreink.
Sajnálatos módon 2012-ben,nem sikerült felemelkednünk a negyedik dimenzióba,így elmaradt a a veletek való találkozás.Nagyon nehézkes sok testvérünk egyéni változása,mert minden visszahúzza őket a régi kerékvágásba. Nincs előttük semmilyen alternatíva a jövőjükre vonatkozólag.Nagyon nagy szükségünk lenne egy kezdő lökésre,melyet én az eseménynek gondolok.Mindannyiunknak meg kell éreznie újra,atyánk szerető ölelését és jószándékát.Meg kell éreznünk az ö nagyszabású tervét.Nekünk is akarnunk kell azt,amit Ő szán nekünk a jövőnkben egyébként képtelenek vagyunk a rabszolgaság, kétségbeesés békjóitól megszabadulni.Ismernünk kell a saját lehetőségeinket.Mondhatjátok Isten tudja,hogy mire van nekünk szükségünk.Mi mégis aggódunk földi testvéreink miatt,akik még mély tudatlanságban élnek.Ök már nem hisznek senkiben és semmiben.Így nekünk sem hiszik el,hogy eljön egy új boldog világ.Váratlan pozitív eseményekre lenne szükség mindannyiunknak ahhoz,hogy megtapasztaljuk ez az élet hozhat számunkra örömteli eseményeket,kicsi boldogságot.Újra meg akarjuk érezni ISTENANYÁNK ,ISTENATYÁNK jelenlétét,hogy az életünk újra értelmet nyerjen. Azért írom ezt nektek,hogy megértsétek a mi lemaradásunk okát.

Mély szeretetemet küldöm Nektek
Tóth Martina

Kékavian írta...

Valójában a 4 dik dimenzióban vagyunk mi is! Hosszuság szélesség magasság és a 4 dik az idő!

Talán az 5 dimenzió a cél! Vizöntő hajnalán vagyunk ami késedelmesen csoszog az azért jön, bárhogy igyekeznek a múlt árnyai visszafogni a haladást.

Unknown írta...

A felemelkedés 2021.12.21., mert a Gergely naptár szerinti számolás téves. Tehát most történnek óriási változások 2021. évben, de ennek egy szűk csoporton kívül szinte egy ember sincs tudatában. Hatalmas elterelő hadművelet (pandémia, covid) és megtévesztésen alapuló negatív genetikai módosítása zajlik jelenleg.
Mindig hallgass a szívedre, a lelkedre, a bensődre és a szeretetre.
Zárd ki a mátrixot, akkor is ha a többség elítél ezért. (pl. nem posztolsz, nem nyaralsz, nem a élsz látványéletet.

Kérlek, kövesd a belső hangodat!

Márti