2012. augusztus 4., szombat

ÜZENET Szelei Magdolnától augusztus 1

Szelei Magdolna egy olyan karizmatikus személy, aki sajátos módon kapcsolja össze az ezotériát, a Jézus tanításokat, és a földönkívüliek tényét a magyarság különös szerepének kihangsúlyozásával. Ezért sok oldalról kap támadásokat. Mégis kitart és tömegével ébreszti az embereket a Szeretet és Fény hatalmának  valóságára. Járja az országot, és a szeretetet, az összefogást hirdeti önmagunk, népünk és világunk felszabadításáért.

Az említett elemeket olyan módon kapcsolja össze, hogy sokak számára  válik így  érthetővé a világunkban lejátszódó, zűrzavarosnak tűnő folyamat. Tanácsokat is kapunk, melyek sokat segíthetnek a fejlődésünkben.

Kérem, hogy akinek ez nem tetszik, az mellőzze itt a negatív megjegyzéseket. Ha engem kritizál valaki, az egy dolog, arra tudok válaszolni, de Magdolna itt nem tud, és én sem tudok helyette. Bírálni könnyen lehet, de próbáljuk csak meg ezt a felvilágosító munkát jobban csinálni. Beletörne a bicskánk. Ezt azért írom, mert olvastam a videó alatti hozzászólásokat. Szóval a magyarok tanulhatnának némi megértést és tiszteletet mások iránt.

Szelei Magdolna a lenti videóban a következő kérdésekre válaszol :

Mi lesz az Olimpia alatt, 
és mi Magyarország szerepe a változásban?



Nincsenek megjegyzések: