2012. április 29., vasárnap

Vélemény a földönkívüliekről és üzenet



These strange lights were spotted over parts of the UK
Angliában látták ezeket a fényeket, több helyen is. Az egyik szemtanú 100 mozgó fényt látott.
http://www.metro.co.uk/news/678791-ufo-frenzy-as-15-mystery-orbs-seen-over-uk




Egy vélemény a sok találgatást és vitát kiváltó kérdéssel kapcsolatban:

Miért nem fedik fel magukat nyíltan a földönkívüliek?

2011. november 29. 

 

Miért nem avatkoznak közbe? A válasz nagyon összetett, most csak össze szeretném foglalni nagyjából a dolgokat, mert felmerült a kérdés a Mi van, ha holnap kiderül, hogy nem vagyunk egyedül c. bejegyzésnél, és ezt fontosnak tartom tisztázni.

Ha negatív orientáltságúak

Fegyverekkel már rég legyőzhettek volna minket (már a kőkorban vagy előtte, ha a bolygó kellett volna nekik), ha akartak volna. Az egész társadalom felett akarják átvenni rejtve az irányítást, a háttérből irányítva. Energetikai és "nyersanyag" (emberi) okokat kell emögött keresni. Sokkal egyszerűbb, ha úgy irányítják a társadalmat (bizonyos kormányokkal karöltve), hogy az saját maga dönt úgy, hogy rabszolga lesz (ez történik most). UFO témában figyelembe kell venni a tényt, hogy a minket látogató UFO-k és idegen lények nagy része nem ebből a fizikai dimenzióból és frekvenciatartományból származik, hanem erőfeszítést kell tenniük, hogy "átnézzenek ide". Mivel nagy részük természetes formája nem fizikai, ezért energiák táplálják őket - negatív energiák. Félelem, kétségbeesés, depresszió stb. Szóval végül is egy energiafarmnak lehet tekinteni a Földet. Ezen kívül, ha nyíltan felveszik a kapcsolatot (valószínűleg a negatív lények lesznek az elsők, mert a pozitívak nem szeretik a nyílt közbeavatkozást), már annyira le lesznek butítva és el lesznek nyomva az emberek (hacsak nem teszünk ez ellen valamit), hogy simán elfogadnak akármilyen szövetséget technológiáért cserébe (megint csak a negatívak jellemzője az ilyen kereskedés), ezáltal önként és dalolva csatlakozik a negatív erőkhöz az egész bolygó. Szóval megéri nekik a háttérben működni, amíg csak lehet. Ezen kívül őket nem köti annyira az idő linearitása, mint minket, szóval ezt kihasználva manipulálni is jól tudnak.

Ha pozitív orientáltságúak

Galaktikus és spirituális szabályok, az akarat szabadsága köti őket. Ha nem kéri az emberiség, csak nagyon végső esetben fognak nyíltan közbeavatkozni. Egyszerűen tudják, hogy civilizációk fejlődésébe közbeavatkozni, genetikailag módosítgatni (ahogy azt a negatívak teszik) és egyebek, nem szép dolog. Nekünk megvan a fejlődési utunk, amit végig kell járnunk. Nem lehetünk egy csapásra galaktikus civilizáció, nézzetek csak körbe, mi van ma itt, milyen emberek élnek. Magunkra is veszélyesek vagyunk, nem hogy másokra, ha esetleg kikerülnénk az űrbe. Nekik nem az a dolguk, hogy megmentsenek minket, miért lenne az? Ha egy civilizáció nem érett meg az űrutazásra és más lényekkel való kapcsolatra, akkor hülyeség űrhajót rakni alájuk, mert csak bajt okoznak majd. Szerintetek az emberiség kész a kapcsolatra?


Szóval ha nyílt kapcsolat lesz, leszállások stb., majdhogynem biztos, hogy negatív orientáltságú csoport teszi azt meg, esetleg jónak álcázva magukat. A jók nem avatkoznak közbe, mert szabad akaratunkból tesszük azt, amit teszünk, és ezt tisztelik, még ha ártunk magunknak, akkor is. Szerintetek lennének háborúk, ha egy katona sem menne el harcolni?! Lenne itt korrupció, összeesküvések és bűnözés, ha az emberek nagy része tenne valamit ellene? Eltűrjük, ami van, nem teszünk semmit (tisztelet a kivételnek), és külső megváltót várunk. Éljük az életünk, csak hagyjon békén minket mindenki, és kész, elég a saját gondunk, nemhogy még más emberrel törődjünk, főleg nem az emberiséggel. Ez van.


Miért kéne nekik bármiben is segíteni nekünk? Miért elvárás ez? Ha elpusztulunk, megérdemeljük. Galaktikus szelekció. Nem vagyunk egyedülállóak, több tízezer civilizáció lehet csak ebben a galaxisban, azt meg tudjuk, hogy legalább százmilliárd galaxis létezik. Ha egy faj önmagára vagy másokra veszélyes, azt nem biztos, hogy érdemes megmenteni. És senkinek nem kötelessége nekünk segíteni, csak mert pozitív orientáltságú. Az nem része a pozitív útnak, hogy mindenkinek önzetlenül segítünk, mert annak kihasználás lesz a vége. Inkább segíteni kell az egyensúlyt megtalálni, és segíteni kell abban, hogy valaki önmagán tudjon segíteni. Szóval senki ne várjon csodát a földönkívüliektől, A MI FELADATUNK RENDET TENNI!

A technológia nagy részét, amit kínálhatnának nekünk, már felfedeztük, csak éppen titkosítva van. Nem lenne szükségünk senkire sem magunkon kívül, és ezt jól tudják ők is. A pozitívak ezért békén hagynak, a negatívak pedig épp, hogy azért avatkoznának be (rejtve vagy nyíltan), hogy elhitessék velünk, hogy szükségünk van rájuk. Ezután csak megjelennek és megváltónak nevezik ki magukat, az emberiség meg önként belesétál a csapdába.



Forrás:



Saját véleményem:

Hogy a földönkívüliek mégis miért segítenek már most is a háttérben és miért fognak még többet segíteni ?

Mert egy nagy Kozmikus Terv részei vagyunk. A "pozitív orientáltságú" földönkívüliek  azt a feladatot kapták, hogy bizonyos meghatározott mértékben védjenek bennünket, hogy mi is teljesíteni tudjuk a vállalt feladatunkat. Tudniillik itt nemcsak arról van szó, hogy nekünk sajátmagunknak kell észhez térni és cselekedni. Úgy volt eltervezve, hogy "süketen és vakon" kellett bebizonyítanunk, hogy  minden visszahúzó erő ellenére is meg lehet találni a Forrást, az Egységet, a Szeretet. Ezt vállaltuk. Mi magunk akartunk idejönni -éppen ezért.

Amikor leszülettünk a Földre, tisztánlátásunk le lett zárva, fátyol került a szemünkre, és belekerültünk a sötétek által létrehozott  sötét világrendbe, ami hazugságon, kizsigerelésen, és önzésen alapszik. Jól felépített aljas rendszerük és magas technológiájuk miatt, meg a pénz általi hatalmuk révén mi egymagunk nemigen tudnánk őket legyőzni, de nem is lenne rá időnk, mert már a kiirtásunkat tervezték. Szó szerint. Vannak erről videóra felvett kijelentések. Túl sokan vagyunk, és kezdünk már ébredezni is, ezért terhessé váltunk számukra.

Mivel pár éve elég sokan elsődleges értékünkké tettük már az Összetartozást, Egységet és Szeretetet, ezért kiérdemeltük, hogy ne pusztítsanak el bennünket, és egy jobb társadalomban élhessünk. Akik fölismerték és követik a Fény útját, azok feljebb fognak emelkedni egy magasabb energia és tudatszintre, ami a 4. és az 5. dimenziót is jelentheti, ahol csodálatos élet vár.  Mindehhez viszont a Fény Kozmikus követei és  harcosai fogják biztosítani számunkra a megfelelő  biztonságos körülményeket, és a  saját Felemelkedett Mestereink vezetik, segítik az átalakulást egy szebb életbe.

Akik nem akarnak felemelkedni -mert jó nekik így is- azok az új, békés világban maradhatnak, és saját ütemükben fejlődhetnek. Azok pedig akik a gonoszságukat nem hajlandók föladni, egy olyan világba kerülnek, ahol  kemény átnevelésben részesülnek. Így igazságos.

Mindez olyan, mint a mesében. Aki ezt az oldalt olvassa, biztosan szereti a szép meséket.  A népmesék és  a legendák nagyon sok valóságos dolgot örökítettek meg a régi időkből. A meséink emlékeznek. Az igazságról szólnak valóságosan, vagy átvitt értelemben. Hinni jó bennük, mert ez a hit erőt és bátorságot ad nekünk.

Aki a szívére hallgat, az érzi, vagy  tudja, hogy mi  igaz mindebből, és bízik az emberiség hamarosan bekövetkező szép jövőjében.

Az előző bejegyzésem is kapcsolódik e témához. http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/04/asthar-parancsnoksag-2012-apr-26.html


Egy rövid friss üzenet is épp ide illik. Itt elérhető: http://www.foldimennyorszag.hu/F37C79F6-6948-4030-A544-129147DF0703.html




Nincsenek megjegyzések: