2012. február 14., kedd

Közeledik a Közzététel

Egyre izgalmasabb. 

 Úgy tűnik már hiába húzzák-halasztják a megadást a sötét erők. Lejárt az idejük végképp. A Galaktikus Föderáció, és a szövetségeseik a Földön és a Földben, végre színre lépnek nagyon rövid időn belül. Nincs mire várniuk már. 

Az emberiség széles rétegeiben egyre nő az elkeseredettség, a növekvő kiszolgáltatottság és elnyomás miatt.  Mi magunkban, a jó szándékunkkal és tiszta szívünkkel nem vagyunk még elég sokan, ezért gyengék vagyunk a sötétség  óriási túlerejével szemben. Ezt láthatja mindenki. Szerencsére nem vagyunk egyedül. Égi és földi testvéreink végre megtehetik, hogy hosszú várakozás után közbeléphetnek, és a segítségünkre siethetnek. Most már nyilvánosan is. Eddig a háttérben működtek.

 Elérkezik az idő hamarosan a Közzétételre. Amikor is a kormányaink  hivatalosan bejelentik a a kapcsolatot a földönkívüli magasan fejlett civilizációk szervezetével, a Galaktikus Föderációval. (Másnéven: a Fény Galaktikus Szövetségével)

De először kormányváltások lesznek. Olyan emberek kerülnek vezető pozícióba, akik tényleg az emberiséget szolgálják. Mindez már konkrétan, precízen megszervezett dolog. Erről mindenki tudott régóta, kivéve mi, a NÉP! A hatalmasok próbálták menteni a menthetőt, és húzni az időt,  de hiába . Hiába igyekeztek minket összezavarni, megőrjíteni, megalázni  és meggyéríteni a  számunkat. 

 


Végül be fogják jelenteni a földönkívüliek érkezését. Sokezer űrhajó fog leszállni. Az egészben az a legszebb, hogy olyan magas szintű technológiákat fogunk kapni tőlük és a Belső Földben élő civilizációtól, amivel gyökeresen meg fogjuk tudni emelni életszínvonalunkat, mindannyian! Szabad, környezetkímélő  energia, könnyű élelmiszertermelés, környezetkímélő közlekedés, stb. Nem lesz szegénység, és éhezés. Pénz is lesz, mert mindenkinek fog jutni bőven az eddig előlünk elrejtett, összeharácsolt gazdagságból. Nem lesz háború, mert a Fényerők védelmezni fogják az emberiséget. Már eddig is többször megakadályozták a 3. világháború kitörését. És még nagyon sokminden ki fog derülni ...nemsokára! 

Alább olvasható egy űrhajóról érkező üzenet  fordítása. Bár nyelvtani hibák fellelhetők benne, de világosan érthető. Érdemes minden mondatot "megrágni", hogy  jól felfogjuk a jelentőségét az információknak. Például ne kerülje el a figyelmünket, hogy az űrhajójuk nem akármilyen, hanem egy élő gép.  Más forrásokból olvashattuk, hogy gondolattal tudják irányítani. Lelőni nem lehet, még a szürkék sem képesek rá.

Nem véletlen, hogy az angol királynő úgy döntött nemrég, hogy mégsem  hajlandó lemondani a koronáról haláláig. A fiaiban úgy látszik annyira nem bízik, hogy a hatalomátadási tárgyalásokban megfelelően tudnák  a családjuk érdekeit képviselni.. a méltóságukat menteni.




      Egek Vándora, January 12, 2012


Üdvözlet a Föderációtól:


Az, hogy minek kell beteljesedni arról a világ legmagasabb szintű kormányaival folynak a tárgyalások zárt ajtók mögött, és a megbízottak révén különböző más kormányokkal szerte a világon. 


Az idő közeledtével az elkerülhetetlenhez, vezetőitek tisztában vannak azzal, hogy nem tudják megállítani a Közzététel hullámát, mely elsöprő lesz a bolygótokon. Tudják, hogy ők akár el lehetnek söpörve a dagály által, vagy pedig el kell dönteniük, hogy kezükbe veszik a gyeplőt és megteszik a Közzétételt maguktól. Képességük a mellébeszélésben ebben a témában is meglep minket, ahogy látjuk őket, harcolnak egymással a közös elvi síkért. Egyszer elérték, hogy valaki elkerülhetetlenül visszatartja és az egész folyamat kezdődött előlről. Mi a háttérben várjuk, hogy mit kell tennünk, ha nem tette meg saját népetek.

A hírek hamarosan elérnek hozzátok az “új” tudományos fejlődésről az úgynevezett nullpont energia rendszerek terén. Elméleti síkon tartják számon, de a valóságban ez egy működő modell, egy régen megalkotott energia készülék(eszköz), de csak most jelent meg. Lesznek érdekes fejlemények jogi téren, a szabadalmi védelem fölött. Ennek az áttörésnek a “hírét” alaposan figyelemmel fogják kísérni a hatalmon lévők, hogy meghatározzák, milyen típusú hatása van egy ilyen közzétételnek a nép egészére.


Az Angol Királynő átengedte a kontrolt az Illuminati egy frakciója felett mely csoport felett a mi szövetségeseinknek “tanácsadási” jogosultságuk van. Ez azt jelenti, hogy hosszabb távon ez a frakció jobban bevethető lesz a szükséges változtatásokra a Közzététel hatására és a nép felett tartott összeesküvés nyilvánosságra hozatalára. Ez egy tárgyalásos “béke” volt, amely sok-sok hónappal azután jött, hogy minden oldalon elhelyezkedtünk. Bízunk benne, hogy ezzel egy újabb akadályt sikeresen eltávolítottunk elkerülhetetlen irányába.


Észre fogjátok venni újabban a észlelések kismértékű csökkenését, bár az említett észlelés amit tettek amik a hírekbe kerültek ennél is látványosabb jellegű. Ez a helyzet azonban hamarosan megváltozik. Most egy másik szakaszában vagyunk a Közzétételi folyamatnak, melyben hajóink felfedése erősödni fog.


A nagy találkozót a Föderáció összes frakciója nemrég megtartotta. Ez nagyon nagy esemény volt nemcsak a számok, de a fontosság tekintetében is. Ez volt az utolsó előkészítő ülés valamennyi érintettel, megbeszéltük az elkövetkező események minden részletét beleértve a Közzététel politikai, szociális, vallási,érzelmi, mentális és fizikai következményeit. Ez a találkozó az egyik nagy űrhajónkon(spacer)volt, ez az élő gép olyan nagy, hogy eltörpíti a szerkezet értelmezéseteket. Bár a fizikai tér nem volt igazán szükséges ehhez a folyamathoz, ahogy már telepatikusan beszéltünk a legtöbb kérdésről, időről időre összehívjuk a fizikai kérdések megoldásának megfelelőbb kezelésére ebben a módban. Azok között képviseltek voltak földi emberek, akik hangot adtak véleményüknek az elkövetkező eseményekről és az ő véleményüket tartották a legnagyobb tiszteletben.


Habár küzdöttetek sok kudarccal éveken át, izgatottan várjuk az elkövetkező hónapok távlatait, és hogy ez mit tartogat mindannyiunk számára. Hozzátok magatokat vissza, ismét érezzétek az izgatottságot azokra az időkre, amelyben kiválasztottátok, hogyan éltek és hogyan ébresszétek fel az igazságot. A gondolatok hullámokat fognak létre hozni működésbe hozza az igazság jelzőfényeit, és ez az igazság erőtől duzzadva visszatér hozzád.


Legyetek békében.


Magyar fordítás: Angel38



Itt a 2012. 02. 07-i föderációs üzenet olvasható. A kettő együtt talán jobban megvilágítja a dolgok mibenlétét.

http://www.foldimennyorszag.hu/03F0CCE2-A788-4CE3-BF1A-7BBF872C3887.html 







Itt pedig két nagyon érdekes üzenet. A kételkedőknek  különösen figyelmébe ajánlom.

Hiszed? Vagy nem hiszed, hogy igazak ezek a közvetítések? 

Ezt olvasva világos lesz talán a kételkedők számára is az igazság.


 Egek Vándora, December 4, 2011


Üdvözlet a Föderációtól:

A tanácsban újabban az emberi létetekről tárgyalunk. Tudjátok, mi nem vagyunk tökéletesek, ahogy ti sem vagytok. Nem vagyunk Istenek. Időről időre bajban vagyunk, hogy megértsük az emberi gondolkodást és érzelmeket. Ennek ellenére érezzük őket. Ismerjük a frusztrációtokat, mert azok a mieink is. Beszéltünk arról, hogy mi lenne a legjobb megközelítése annak, hogy elforduljatok a dühtől és a csalódottságtól amely ehhez a szakadékhoz vezetett titeket. Nem könnyű megoldással jöttünk. Ezért megállapodtunk, hogy a legjobb megoldás amely egyszerűen lehetővé teszi számotokra, hogy dolgozzátok ki magatoknak hol akartok lenni most és a jövőben. Gondolkodásmódotok a sajátotok és semmi sincs amit tenni tudunk vagy fogunk, hogy megváltozhasson. A döntésnek a tieteknek kell lennie.

Mi eljövünk függetlenül attól, hogy milyen gondolataitok, érzelmeitek vagy érzéseitek vannak irántunk. Ez része a szerződésnek, nem a veletek valónak, hanem az Isteninek. Van egy megállapodásunk, mely alól nem sétálhatunk ki. Ellentétben veletek, mi nem tudjuk gyakorolni a szabad akaratot,a választás az, ha hívnak minket. Ez az amit feladtunk cserébe a kapcsolatért az Isteni forráshoz. Ez része a magasabb rendű létnek. Ettől függetlenül mi eljövünk. Ez így van.

Sokan közületek úgy döntöttek, hogy kigúnyolnak és elfordulnak mindentől, amiről oly régóta tárgyalunk. Néhányan közületek tették ezt azért, hogy “fedezeti tét” legyen az ellen,ha úgy éreznék, hogy “szégyen”lenne amiben hisznek, mint azok, akik a “való világban” élik a mindennapjaikat – kifizetik a számláikat,pénzt keresnek, hogy éljenek, esznek, isznak, és szocializálódnak. Ezzel szemben mi “hátrányos helyzetben” vagyunk és minden amit képviselünk belehelyez titeket az őrült lény kategóriába. Felismertük ezt a stigmát és csodáltuk azt a szándékotokat nagyon régóta, hogy felvállaljátok ezt a terhet ami számotokra csupán meggyőződés (hit). Nagytöbbségeteknek nem volt kapcsolata velünk, nem látták a hajóinkat, nem tudhatták, vajon igaz-e mégis hitték.Csak nemrégiben ébredtetek rá a képességetekre, hogy a felismerés a szívetekből jön, a fejetek helyett.

Mi most szintén elérkeztünk a saját útkereszteződésünkhöz. Isteni küldetésünk a valóság szakadékánál áll. És miközben mi nem vagyunk az időszámításotokban, ismerjük azt.Megértjük a kifejezéseiteket, frusztráltak lettetek amiatt, hogy oly régóta tart.Elmondtuk nektek, hogy szokjatok hozzá a rezgésszintetek emeléséhez, mert így sokkal könnyebb kommunikálni számunkra személyesen veletek. A sűrűségeteket egyébként túl nehéz számunkra elfogadni. Nem annyira, hogy nem tudunk “átjutni” hozzátok,de fájdalmas számunkra a jelenlét a dekoncentrált és negatív gondolatok szintjén mégha kis mértékben is. Ilyen a magasabb dimenziós létezés. Megpróbáltuk elmagyarázni nektek, de ti azt választottátok, hogy a három dimenziós kifejezések szerint értelmezitek , de az nem tud valós (igaz) képet adni számotokra e nehézség szintjét illetően.

A feladat adott számotokra, hatalmas a várakozás a tudatosság változásában a valóságotok és az életetek minden szempontjából; mintha “lecsapnánk” és varázsütésre hullámozna (rezegne). A változások fokozatosan zajlanak és néha nehéz meglátni, de ott zajlik körülöttetek minden alkalommal, még akkor is amikor olvassátok ezeket a szavakat. Nézzétek őket kisebb adagokban és lehet, hogy nem lesztek annyira csalódottak.

A mi időnk veletek együtt közeledik, biztosíthatunk titeket. Ne mozduljatok az elveitekben és a meggyőződésetekben(hitetekben). És legyetek tudatában, hogy mi veletek vagyunk szeretetben és hálában a közös szövetségünkért.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com
Magyar fordítás: Angel38







 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől
2012. február 12.


Message from the Galactic Federation of Light 2/12/12

© Greg Giles


Bizonyosak lehettek valóban abban, hogy ezek az üzenetek kitől érkeznek? 


Ez időben sokatokat látjuk megkérdőjelezni igazságtartalmát és hitelességét ennek és más hasonló közlésnek, mi pedig kérdünk titeket most, mivel rezegnek együtt ezek a közlések?

 Szavaink nem rezegtetik meg a szeretet és fény húrjait? Ezek a szavak nem sugározzák a szépség, szabadság és remény hangjait? Ezek a szavak nem biztosítanak titeket arról, hogy egy hihetetlen jövő vár rátok épp előttetek? Ezen átadások mely része nem rezeg veletek? Vannak részei az üzeneteknek, melyekről úgy érzitek, hogy a sötétek ügynökei gondolták ki, és küldték el a csatornáinknak? Azt érzitek, hogy ezen üzenetek összessége a sötétek megnyilvánulásai? 

Kérünk titeket, engedjétek meg megérzéseteknek titeket vezetni, és csendesítsétek le önmagatoknak azon részét, mely ez alkalommal bizonyítékokat kér, hiszen sok tudható meg ezekből az átadásokból, és szilárd bizonyítékot sosem fogtok kapni, hiszen megbízásunknak ez nem része ez idő tájt.

Megbízatásotokat tisztán körvonalazták sokszor mostanára, ugye? Megbízásotok mely része sugallja nektek azt, hogy szilárd bizonyítékot juttatnak el nektek szolgálataitokért cserébe? Nem nyújtottak elég biztosítékot, tudván, hogy a felemelkedés épp előttetek van, miután munkátok itt befejezett? 


Nem látjátok, milyen gyorsan múlnak el napjaitok, és milyen kevés időtök van , hogy megtapasztaljátok igaz szabadságotokat a harmadik dimenzió korlátozó megszorításaitól? Nem biztosítottak arról, hogy egy paradicsom vár rátok, és csupán.. elvégzendő munka van az ösvény megtisztítására közöttetek és az általatok mindig is megálmodott élet között?

 Pontosan mi okozza azt, hogy néhányatok elkezdett kételkedni ezen üzenetekben, melyet nem csatornáinkhoz, hanem hozzátok küldünk csatornáinkon keresztül? Ha csatornáink nem hajtják végre kötelességüket a miénknek megfelelően, a Fény Galaktikus Szövetségének, a pontosság magas szabványainak megfelelően, akkor ezt csatornánkkal fogjuk megbeszélni, és a jobbrafordulás ügyeit nézzük, és ha nem történik javulás, akkor beszüntetjük az üzenetek megosztását e bizonyos csatornán keresztül. Azt hinni, hogy ott állnánk, és megengednénk üzeneteink legkisebb részének is, hogy a sötétek beillesztése legyen, az egyszerűen nem logikus, és e valószínűtlen forgatókönyvbe vetett hit egy elrendelés számotokra, hogy megkezdjétek belső elmélkedéseteket és felülvizsgálatotokat, hiszen ez a ti tudatotok, melyet most átitat a félelem, és annak számos megjelenése.

A bizalmatlanság és a gyanakvás a félelem elemei, mivel ezek a negatív rezgés tünetei. A kitisztítása annak, mely bennetek e negatív rezgéseket okozza, az esedékes ügy jelenleg, mellyel foglalkozni kell, hiszen nem távoznak egyszerűen maguktól, hanem növekednek, és több fényeteket emésztik el, elzáródásokat okoznak, melyek képesek megakadályozni, és meg is fogják akadályozni, hogy a fény elérjen hozzátok. Ez időben javasoljuk, hogy azok, akik elkezdtek kételkedni ezekben, és bizonyos más hírforrásunkban, hogy vizsgálják felül, üzeneteink mit akarnak tenni. 


Üzeneteink nem szándékoznak erőltetni titeket, vagy elrendelni nektek, hogy bármit megtegyetek, vagy hogy engedelmeskedjetek bárkinek. Tőlünk ezek az üzenetek valaha is megparancsolták nektek, hogy bármi ilyesmit tegyetek? Üzeneteink lélek fényeteket felemelésére kerülnek megosztásra veletek, az élethű leírás ecsetelése révén arról, ami vár rátok felemelkedésetek befejeztével. Nem így adták át őket? Üzeneteink azt is kutatják, hogy értesítsünk titeket néhány kampányunkról, hogy eltávolítsuk a közöttetek és a magatoknak oly sokatok által vágyott jobb világ között álló akadályokat. Üzeneteink nem tettek eleget annak, hogy értesítsünk titeket ezekről a folyamatokról? Üzeneteink félelmet csepegtettek belétek, vagy szeretetet sugároznak? 

Természetesen ez egy olyan kérdés, melyet feltehettek magatoknak, ahogy olvassátok e szavakat. Ha ezek és más ezekhez hasonlók valóban a sötétek eszközei lennének, milyen előnye származna a sötéteknek az összes ilyen erőfeszítésből? Milyen célt szolgálnának a titkos Szövetkezésnek? A titkos Szövetkezés nem óhajt reménnyel, bizalommal, elhatározással megtölteni titeket küldetésetek beteljesítésére. A titkos Szövetkezés azt akarja, adjátok fel munkátokat a fényért, hiszen tisztán felfogják, hogy ti, a Fénymunkások vagytok azok, akik a hatalmuknak szóló legnagyobb fenyegetés vagytok, és ti, az emberek [a nép] az, aki hamarosan átveszi azt, ami mindig is jogosan a tiétek volt.

Ahogy már sokszor állítottuk nektek, megbecsüljük és tiszteljük a mindegyikőtök által meghozott minden választást, és tiszteljük mindenki döntését, aki azt választja, hogy elhiszi, hogy a fény-üzeneteink a sötétektől származnak. Mindaz, amit kérünk ez időben az, hogy gondosan vizsgáljátok felül választásotokat, és leljetek rá épp arra, mely elvezetett titeket ehhez a döntéshez. Ez minden, amit kérünk ez alkalommal.


Természetesen vannak üzenetek, melyeket olyanok osztanak meg, akik magukat csatornáknak vélik, akik nem azok, és vannak, akik állítják, hogy csatornák, akik a sötétek ügynökei.


 Tőletek függ, hogy magatoknak meglássátok a különbséget, mely üzenet árad a magasabb rezgésből, és melyik igyekszik félelmet és uralmat [kontrollt] belétek csepegtetni. Ezen a ponton látunk sokakat, aki rendelkezik ezzel a képességgel, és oly biztosak vagyunk bennetek, hogy képesek lesztek különbséget tenni az eltérő rezgések között. 

Azt mondjuk nektek, hogy ne rekesszétek ki ezeket az információ sugárutakat, hanem egyszerűen használjátok megkülönböztető képességetek hatalmát, és kövessétek megérzéseteket, hiszen utat fog mutatni nektek igazságotokhoz.

Kedvező helyzetünkből látjuk, hogy közületek oly sokan mekkora lépéseket tesztek ma életetekben, és olyan büszkék vagyunk közületek mindenkire erőfeszítéseitekért, hogy megmaradjatok e nehéz időkben. Ahogy körvonalaztuk nektek a múltban, társadalmatok számos intézményét kell ledönteni, mielőtt újjáépülhetnének, és ma közületek sokan megfigyelitek e változásokat szerte körülöttetek. Látjátok, hogy bankrendszereitek omladoznak saját súlyuk alatt, és földi szövetségeseink vigyáznak arra, hogy a nagyban szükséges változások úgy legyenek majd folyamatban, ahogyan az beütemezett volt.


 A bank és pénzügyi világotok sok ikonja hamarosan elesik a régóta megtartott hatalmi pozícióiktól, és ez fogja kikövezni az utat az új pénzrendszereteknek, mely a bőség egyetemes törvényén alapul, és nem az adósságon és hiányon, mint ahogyan ma.

 Micsoda hatalmas különbséget okoz majd ez mindnyájatok számára, még ha közületek sokan vannak is azok, akik még mindig nem fogják fel teljesen, ez mit jelent. Hogy ezzel kapcsolatosan egyszerű legyek, azt mondjuk, hogy a gazdasági rendszer, melyet megértettetek, és közületek sokan még mindig az egyetlen megvalósítható lehetőségnek fogadják el, eltávolításra kerül, űrt hagyva [maga után], ahová az új rendszereteket beillesztik, mely a természetes bőségen és a bolygón mérhetetlen forrásaitok minden egyes emberrel való megosztásán alapul. 

Itt van, és mindig is volt, több mint elegendő a boldoguláshoz, és közületek mindenki egyenlően fog osztozni a roppant gazdagságban, melyet hamarosan elérhetővé tesznek számotokra. Bolygótokon egyetlen egy ember sem fog éhesen aludni térni, és bolygótokon soha többé sem lesz kényszerítve senki, hogy szegénységben éljen. Ez az új rendszerünk.

Az ösvényeket megtisztítja az emberi családotok sok elkötelezett tagja az új rendszeretek számára. Ezek a bátor férfiak és nők fáradhatatlanul dolgoznak a színfalak mögött, hogy véghezvigyék a szükséges változásokat, hogy engedjék új rendszereteket szárnyra kapni. 


Segítjük földi szövetségeseinket, ahol erőnk szükségeltetik, azonban ismételten, a felsőbb birodalmakból nem mi vagyunk azok, akik elvégzik a munkát számotokra, hanem ti vagytok azok, akik ezeket a feladatokat végrehajtjátok. Mindazokat megtapsoljuk, akik életükből oly sokat szenteltek e változások elősegítésének, és látjuk, hogy hatalmas erőfeszítéseitek az egész javára kifizetődnek.

 Folytassátok törekvéseiteket, hiszen sok falat döntenek le minden nap. Hamarosan nem marad akadály utatokon az új rendszer bevezetésére, és látjuk az emberiség kollektív rezgését mérhetetlenül megemelkedni a hírekre, miszerint nehézségeiknek egy oly szerves részét örökre eltörölték.

Minden Fénymunkásunknak azt mondjuk, kérlek, folytassátok szolgálatotokat, hiszen olyan közel vagyunk megbízatásotok beteljesítéséhez, melyre elköteleztek sokkal régebben, mint amit ez időben esetleg felismernétek. Meg fogjátok látni küldetésetek e nehéz szakaszának végét hamarosan, és a következő megbízásotok bizonyosan kevésbé lesz fárasztó számotokra. Ahogy mondtuk, személyesen fogunk közületek sokkal dolgozni, e felől biztosak lehettek, hiszen mostanra sokatoknak kellene tisztában lenni azzal, hogy nem helyettetek dolgozunk, ez a ti világotok, és ti vagytok azok, akiknek el kell végezni e feladatokat.


 Itt vagyunk, hogy segítsünk titeket, felszereljünk titeket a helyes eszközökkel, betanítsuk helyes használatukat. Ezt hogyan másképp tudnánk megtenni a veletek való személyes kapcsolat nélkül?

 Azt mondjuk nektek, hamarosan veletek leszünk, nem lélekben, hanem teljes életnagyságban, így, megindulhatunk a sok tervezettel, melyek – ahogyan hamarosan megértitek majd – új világotok szükséges alkotóelemei. Hamarosan ismét beszélünk.

Legyetek jól, drágák!


Forrás: fenyvilag.blogspot.com

2 megjegyzés:

Sblog írta...

Ajánlom a pszichiátria sürgős felkeresését!

Dombi Katalin Milly írta...

Az emberiség a katasztrófa szélén áll, ez mindenki láthatja. Hiába erőlködünk a régi módszerekkel. Itt csak a gondolkodásunk megváltoztatása segít:
Meglátni azt, hogy idáig becsaptak minket csúnyán. Kihasználtak, és tönkretették az életünket. Ma már jóformán rabszolgák vagyunk. Az elpusztítását tervezték 5 milliárd embernek. Ez tény. Nyilvánosan elhangzott, videó is bizonyítja. Azt is láthatjuk, hogy az emberek maguk nem képesek legyőzni ezt a sötét hatalmat. Segítségre van szükségünk.

A földönkívüliek létezése is tény. Lásd a legelső két bejegyzést és a sok UFO felvételt.
Szükségünk van rájuk. Örülhetünk, hogy vannak nálunk intelligensebb, jószándékú lények, akik segítenek nekünk. Már a 3. világháború is rég kitört volna, ha nem lennének itt, és nem avatkoztak volna be, a bombák hatástalanításával.

Az, hogy lehet velük kommunikálni, nem szokatlan. A telepátia minden ember számára kifejleszthető és bizonyított módszer. Számtalan élő személy volt is náluk az űrhajókon. Könyvek, riportok és leírások vannak ezekről. A mai kisgyerekek közül sokan rendelkeznek fejlett telepatikus képességekkel. Régen az ilyeneket tényleg pszichiátriára vitték, és addig butították a gyógyszerekkel, míg el nem múlt ez a képessége.
Még ma is legtöbbjük nem meri kimutatni mit tud. Sokan aurát is látnak, de titkolják, mert mások hülyének nézik őket.

Sokminden fog hamarosan megváltozni életünkben, ami lehet, hogy sokkoló hatású lesz azoknál, akik ragaszkodnak a régi dolgokhoz. Azoknak lehet, hogy valóban pszichiáterre lesz szükségük. Nemsokára ki fog derülni, hogy mennyi minden másképp van valójában, mint ahogy eddig hittük, mert szándékosan tudatlanságban tartottak minket. Megrendül a régi világkép minden eleme! A történelemről, a fizikáról, biológiáról, a vallásról tanultak, stb. Jobb, ha megengedjük magunknak, hogy talán mégse nekünk van igazunk....Mint ahogy régen is kénytelenek voltak belátni, hogy mégsem lapos a Föld, hanem gömbölyű..

Köszönöm a hozzászólást!


Tulajdonképpen kit nevezünk őrültnek? Azt, akinek a gondolkodása és viselkedése eltér az általánosan elfogadottól, megszokottól. Az ilyen emberek között vannak azok, akik nagy léptekkel viszik előre az emberiséget. Ezért csöppet sem érzem sértőnek ezt a megjegyzést. Sőt!

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

(Albert Einstein)