2012. június 14., csütörtök

Közlemény - Spirál



Egyik régebbi üzenetben az állt, hogy egyre több földönkívüli bolygóról érkeznek majd látogatók, akik mind örömmel szeretnének jelen lenni a Föld és az emberiség Nagy Változásánál. Azt jósolták, hogy látni fogjuk az űrhajók érkezését. Valószínűleg ezek a spirálok lehetnek azok.
DK

 

Közlemény

Spirál

 

2012.06.14. 06:10 FehérVándor

Kedves Olvasók,
holnap lesz frissítés,addig is néhány felvétel a 2010-es norvégi spirálhoz hasonló jelenségről, amit/amiket Azerbajdzsán, Örményország, Izrael, és Libanon felett több ezren láttak június 7-én. Mi lehet ez vajon dimenziókapu, Einstein-Rosen híd kijárata, interdimenzionális portál? A hivatalos magyarázat természetesen az orosz rakétakísérlet, pontosan úgy ahogy a galaktikus rokonainkról készített számtalan felvételen is csak mocsári gázt, időjárási ballont, esetleg kínai lámpásokat látunk.. :)
Ugyanazt a  energiamintát lehet látni, amit az Univerzumban mindenhol, minden szinten, lévén az energia spirálisan áramlik, mindegy hogy a DNS-láncról, egy hajszálról, a fejeden található forgó(k)ról, az ujjlenyomatodról, egy csigaházról, napraforgóról, tornádóról, hurrikánról, naprendszerről, galaxisról van szó.











 Összeállítás 9 videóból:




 Kedvenc gabonaköröm:

 

Nincsenek megjegyzések: