2012. június 9., szombat

Magyar kontakták közvetítései

Kép


Magyar fénykontakták inuai és szíriuszi közvetítései

A következő beszélgetések nagy szeretettet árasztanak magukból . Ajánlatos többször is átolvasni ugyanis minél többször foglalkozol e témával annál nagyobb rezgésszámot érhetsz el.
Kérdés :  
Hol található az Inua bolygó?

 
Válasz:


A Bellatrix ( Orion csillagkép ) hetedik bolygója, testvéreim. Csodálatos hegyeinkben számtalan fényterasz van. Egy kicsit hasonlít a ti bolygótok Grand Canyonjára. Ezek fénygyógyászati helyek is, és itt energiával tudunk telítődni. A bolygónk inkább szárazabb és melegebb, mint a tiétek. Vizeink mennyisége kevesebb, mint a Földön, de sokkal tisztább. Hasonlítunk Hozzátok, emberekhez, de ezt majd később meglátod.


Kérdés :


Dávid testvérünk 2013-ra tette a dimenzióváltást. Tudnátok-e erről többet is mondani?


Válasz :


Igen. A dimenzióváltás már zajlik a Földön, de még nem tömeges méretekben! Tudjuk, hogy Nektek, földi embereknek milyen fontos is ez, és nekünk is az, de az idejét nem tárhatjuk fel. Örüljetek, mert itt van minden pillanatban, de értsétek meg : egy pontos dátum ismerete a kételkedők számát is megnöveli! A felkészüléseteket pedig semminek sem szabad zavarnia. Biztosnak kell lennetek a bizonyosságban!
Kérdés :

Sok látszólagos ellentmondás létezik a kontakta kapcsolatok között. Van, ahol dimenzióváltásról, van, ahol evakuációról, és van, ahol kapcsolatfelvételről van szó. Hozzátok melyik valóságfelfogás áll közel?


Válasz :


Szerintünk nincs ellentmondás. Amennyire felénk mozdultok el, annyira tudunk segíteni. Tiszteletben tartjuk az Egyetemes Törvényt, és csak akkor avatkozunk be az életetekbe, ha kéritek. Természetesen rálátásunk van arra, mindez hol és kiknél lehetséges. Csak segítő szándék vezet minket . Mi most a kapcsolatfelvétel szándékát érzékeltük, és erre reagáltunk. Örültünk ennek, s addig megyünk el, amíg kéritek.


Kérdés :


Sok jóslat szerint 2010 a kapcsolatfelvétel éve. Lehet már ebben az évben fizikailag is találkozni veletek?


Válasz :


Kedveseim, a rezgéseinket csökkentve és a tiéteket emelve, igen, lehetséges.


Kérdés :


Kedves Mahuja! Tudnál valamit magadról mondani? Te is olyan vagy, mint Dávid mestere, Agthon?


Válasz :


Étertestben létezünk és nagyon sok közös van bennünk. Különbségeink is vannak természetesen. A mi csoportunk, akiknek nevében többször szólok, a pozitív fényenergiákat közvetíti felétek. Mi már megtapasztaltuk azt az utat, ami előtt álltok, ezért tudunk segíteni, útjelzőket adni, hogy merre menjetek.


Mi közöttünk vannak különbségek, még kívülről is. Teljesen csak akkor mutatjuk meg magunkat, ha rezgéseink találkoznak. A teljes nyitottság, a tisztaság mindezt segíti.


Emberszerű fénylények vagyunk egy nagyon magas, harmonikus szeretetrezgésben élünk.


Egyenlőre ennyit.


Kérdés :


Kedves Fénylények, a dimenzióváltás után az Inua bolygó és a Föld egy Galaktikus Szövetségben lesz?


Válasz :


Igen, egy Galaktikus Szövetségben lesz! Csak azok a bolygók fognak ide tartozni, melyek igen magas rezgésszintre emelkednek. Az lesz a dolgunk, hogy másokat is magunkhoz vonzunk.


Kérdés :


Szeretném megkérdezni, hogy mit tehet az egyén azért, hogy elérje ezt az igen 
 magas rezgésszintet? Sokszor úgy érzem, hogy az a szeretetrezgés, amire mi, emberek képesek vagyunk, szinte szétfeszít minket, ha nem adjuk tovább. Jól érzem-e?
  Kép 


Válasz :


Igen, jól. Feltétlenül meg kell találnotok a szeretet átadásának módját a kapcsolataitok által. Le kell vezetnetek ezt a hatalmas szeretetenergiát embertársaitok felé. Így nem feszít szét benneteket, nem öncélúan kering bennetek, hanem egyre több embert ér el. Olyan ez, mintha egyre több fénymagot szórnátok el. És ez a válasz a kérdés első felére is : megérinteni, felébreszteni magatokon keresztül másokat. A szeretet tértől és időtől függetlenül terjed. Ezt tudjátok is.
Kérdés :

Szeretném megkérdezni, hogy az Energiamezőhöz, a Mátrixhoz való kapcsolódást hogyan tudjuk elérni?


Válasz :


A tudatosságotok növelésével minden elérhető! A szellemtest tisztasága fokozható a fizikai testetek áthangolásával. A tiszta fénnyel feltöltött víz is segíti az átállást.


Kérdés :


Igaz-e, hogy az interferenciák miatt nem jön létre a kapcsolódás a Végtelen Energiamezővel?


Válasz :


Igaz. Ezért van szükség egyre nagyobb tudatosságra : TV, rádió és minden más negatív hírforrás kikapcsolására. Nagyon lehúzóak, és a kollektív tudatot módosító hatásuk miatt kifejezetten károsak! Az internetnek is sok veszélye van. A kifejlesztése a negatív földönkívüliek közreműködésével jött létre. A fiatalokat célozza meg.


Kérdés :


Hogyan tudjuk megvédeni a világunkat és a családunkat is?


Válasz :


A negatív rezgéseket semlegesíteni lehet gondolati erővel is. Védelmet kell kérni a Kozmikus Energiamezőtől, a Mátrixtól! Ez a leghatásosabb, ez a szeretetenergia semlegesítő hatású!


Kérdés :


Konkrétabban?


Válasz:


Kristályokat, kódolt kristályokat ajánlunk : a rózsakvarc elhelyezését, de a kvarc minden fajtája jó.


Kérdés :


Tehát a kommunikáció szokásos eszközeit iktassuk ki, vagy csökkentsük a mindennapi használatát a minimumra?


Igen, pontosan erre kérünk Benneteket! Kommunikáljatok a szíveteken keresztül naponta a Kozmikus Mezővel és ez átalakítja a rezgéseiteket. Intuitív megérzéseitek kifejlődnek valódi szemetek megnyitásával; a kollektív tudattalan tartalmaitok megtisztulnak a mindennapi meditáció vagy ima használatával. Egyre könnyebben befogadjátok a mindenkire áradó végtelen szeretet energiáit.


A kommunikációtok egy emelt szintű, tiszta vibrációt fogad be, lényeglátó és szeretetteljes lesz, és egyre kevésbé uralja a hang. Fénnyel telítődik.
Kérdés :

Hogyan lehet kijutni a kettősségből, a dualitásból?


Válasz :


Az ember teljességre törekszik, folyamatosan keresi a tökéletest. Meg akarja élni a szellem egységét másokkal, másokért. Ez a tökéletes lelki szabadság állapotában lehetséges. Minden kettősség egy gyökerű, mely újból az egység, de magasabb szintű egység felé tart.


Kérdés :


Miért van szükség a kettősségre, a kétségre, ha minden Egy?


Válasz :


A megismerés miatt. Az egységtől való elszakadás, az Istentől való eltávolodás valódi célja, ennek az állapotnak a megtapasztalása. Majd a hiány átélése és a kettősség közötti feszültség után a feloldódás következik. Feloldódás az Egységben.
Kérdés :

Ha az ember megtapasztalja a szeretet csodálatos harmóniáját, az Egységet, akkor miért csúszik vissza az elkülönültség állapotába?


Válasz :


Mert még a régi módon szeret, s nem az új módon! Minél többet tartózkodik az egység állapotában, annál jobban átjárja a szeretetnek ez a magasztos állapota. Ha kapcsolódik a Kozmosz összetartó Fényforrásához, akkor ez a szeretet kiapadhatatlan lesz! Korábbi kétségein már csak mosolyog az ember, hiszen egy sokkal hatalmasabb szeretetérzés kering benne, mely örök!
Kérdés :

Hogyan kapcsolódhatunk a szeretet-Mátrixhoz?


Válasz :


A tapasztalás alapja a tiszta vágy a Fényre, a Világosságra. Ez a szívből jön, a szív-csakra sugárzása pedig kapcsolódhat a Forráshoz. Ez a tiszta szeretet-energia kihat a gondolkodásotokra és a cselekedeteitekre. Ez nagyon fontos. Az irányulás és a tettek folyamatosan erősítik, mintegy megsokszorozzák a Fény hatását. Eltűnik a bizonytalanság, megjelenik a bizonyosság. Csak ez létezik, a többi Bennetek csak "kultúrmáz", mely leolvad, ha felizzik Bennetek a szeretet, az összetartozás érzése. Legyetek türelmesek ezen az úton, ha jó a cél, akkor mindent mindig meg fogtok kapni a Mátrixtól!


Kérdés:


Mit csináljunk a negatív erőkkel, a félelmeinkkel, az aggodalmainkkal? Hogyan küzdjük le őket?


Nem kell leküzdeni ezeket az erőket. Át kell engedni magatokon, de nem szabad táplálni őket. Át kell engedni és elengedni, amilyen gyorsan csak lehet. Nem ez a Ti igaz természetetek! Villámgyorsan távoznak ezek az erők, hiszen nem tudnak mibe kapaszkodni. Ahogy jöttek, úgy mennek : tehetetlenek a Fényben élőkkel!

 
Hogy hívjátok Inua központi csillagát?

Maat-nak. Kék óriáscsillag. A magja bíbor, de ahogy a csillag belsejéből megyünk kifelé, egyre ezüstösebb lesz.


Hányszor nagyobb a Napunknál?


200szor.


Hány Csillagászati Egység távolságra van az Inua a Maat-tól.


Olyan távolságra, mint a Jupiter a Naptól.


Az Inua bolygó hányszor nagyobb a Földnél?


3szor nagyobb.


Hány százalék a víz aránya a bolygó felszínén?


40%.


Hány milliárdan élnek ott?


6 milliárdan.


Csak egy faj lakja?


Nem, két faj.


Kinézetükről lehet valamit tudni?


Egyik olyan, mint amit Dávid írt le : pikkelyesek, hüllőszerűek, vastag bőrrel; nagyon intelligens, szeretetre méltó lények. Ott az eredeti fajt képviselik – de nem hüllők, hanem hibridek.


A másik fajnak is nagy a szeretetpotenciálja, de azok külsejükben inkább humanoidoknak néznek ki.


A két faj között nincs semmi ellentét, névvel sem jelölik egymás megkülönböztetését.


Hogy hívják az Inua bolygó fővárosát?


Dabasónak.


Hány millióan élnek ott?


3 millióan. Dabasó egy felszín feletti fényváros.


A kormányzó tanács is ott lakik?


Igen.


Ezek bölcsekből állnak?


Így van!


Hány főből áll a kormányzó tanács?


24 főből.


Fele férfi, fele nő?


Nincs külön férfi-női megoszlás, mert mind androgünok.


Milyen szintű az inuai civilizáció, kilences?


( Egymás között tanakodnak az inuai fénylények, mert nem értik teljesen a kérdést. )


Vagyis olyan szintű, mint a Thiaoouba bolygó civilizációja?


Igen, kilences, de mi nem alkalmazzuk ezt a felosztást.


Hány holdja van az Inuának?


Három.


- Köszönöm a válaszokat.


Szeretném felvenni a kapcsolatot a szíriuszi fénytestvéreimmel is. Erre szeretnék ráhangolódni. Lehetséges ez?


Igen, segítünk ebben.




A szíriuszi fénytestvérektől kapott válaszok

Már több hete nem írtam le a kérdéseimet, de mindig éreztem a szeretetkapcsolatot, ami néhány napja nagyon erősen áradt felém. Nagy boldogságot éreztem kiteljesedni, olyat, amikor egy nő megtudja, hogy anya lesz és ez a vágya is. Mi ez a fényboldogság? Személyes vagy kozmikus méretű, és fénytestvéreinkre is kiterjed?

Mindkettő. Aki keresi a fénykapcsolatot, az meg is kapja azt. A kozmikus fénysugárzásokra való érzékenység isteni adomány. Mindenki képessége, de nem mindenki hagyja, hogy megnyíljon előtte. Ezt a félelme akadályozza meg, a szeretetlenség, az anyagi dolgokhoz való ragaszkodása, a látszat, mely mindenkinél fontosabb számára és a hamis hit, mely ezekből a téveszmékből táplálkozik. Annyira ebből él, hogy hályog borul a szemére, ami a hamist valóságosnak mutatja, holott lelke legmélyén folyamatosan szembesül az igazsággal. Minél vastagabb a hályog valaki szemén, annál nagyobb a vaksága is, és annál nagyobb energia kell a felébredéséhez. Nincs elveszett ember, mindenkiben ott szunnyad ez az isteni fény. Egyre többen fogják érezni ezt a csodálatos fénybeáramlást.
 
Kép

Honnan tudjuk, hogy már készen állunk a fény befogadására? Hiszen a megszerzett képességeket el is veszíthetjük, úgy tudom.

Ez nem teljesen így történik! A készenlétet érzitek, hiszen egyre több dologra terjed ki a környezetetekben. Olyan ez, mint amikor a fehér fény színeire bomlik. Érzékeitek is gazdagodik, de ugyanakkor látjátok az egységet is, sallangok nélkül. A lényeglátásotok növekszik és ez boldogságérzéssel társul. Az új képességeiteket pedig nem veszíthetitek el, hiszen megtapasztalásuk olthatatlan szomjúság. Mindig keresni fogjátok ezt az új tüzet magatokban. Ennek ellenére lehet kérni, hogyha zavar benneteket, az új képességeitek egy későbbi időpontban nyíljanak meg.Annyira örülök, hogy itt vannak! Önök, szíriusziak is kapcsolatban vannak Inuával?


Igen, természetesen.


Meg lehet tudni erről a kapcsolatról valamit?


A Kozmikus Fénylények Tanácsához tartozunk mi is. Így testvérek vagyunk. Mi azonban a Szíriuszi Testülettel tartunk szorosabb kapcsolatot.


A legelső kapcsolatfelvételnél miért nem Önök jelentkeztek?


Mert az Ön személyes állapota ezt megakadályozta. Ennek ellenére mi minden kapcsolatfelvételnél segítettük Önt, de hagytuk, hogy inuai fénytestvérünk, Mahuja válaszoljon. Kellett egy bizonyos érettséget elérnie, hogy mi is meg tudjunk nyílni Ön előtt, és segítsük a további útján.

 Szabad megkérdezni, hogy hányan vannak?

Igen, természetesen. A számosság fogalmi rendszerében én 24 testvérem nevében beszélek.
Ne féljetek a Szíriusztól, mert nagyon magas szintű energia!

Különösen a magyarokban ne legyen aggodalom a Sheldan Nidle-eset miatt, mivel a Szíriusz A-rendszer a legmagasabb pozitív energiák megtestesítője, míg a Szíriusz B-rendszerbe helyezték a fénylények a negatív energiákat!


Ugyanakkor vigyázzatok, mert az angolszászok hajlamosak negatívnak beállítani a szíriuszi energiákat, pedig a magyaroknak megvan az a képességük, hogy a teljesen pozitív szíriuszi erőkből éljenek!


A turul vagy magyar nyelvű bolygó pedig a Szíriusz A-rendszer harmadik bolygója, mely nem 5., hanem 6. dimenziós bolygó! Ezt a harmadik bolygót lehet Ammának, Turulnak vagy Anyahita-bolygónak is nevezni!


Ez a magyar nyelvű bolygó, mivel 6. dimenziós, a mindenség morfogenetikus tereinek megalkotója, azaz nem a színpadot teremti meg, amely 5. dimenzió lehetősége, hanem magát a színdarabot!


Forrás:

------------------------------------

Hitelesnek tűnik .. A magázódást gondolom a magyar kontakta udvariasabb formának gondolta a tegeződésnél, elvégre "idegenekről" van szó. A magyar nyelvű Turul bolygót már hallottam emlegetni, de még kevés helyről, kevés információval. Mindenki saját maga eldöntheti, mit tart igaznak ezekből a csatornázásokból. Szívünk szava segít ebben.
DK
 

Nincsenek megjegyzések: