2012. július 24., kedd

Az összeesküvés rétegei

 

2012.07.24. 01:30 FehérVándor

Kedves Olvasók,
rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon komolyan kezdi kikezdeni, a korábban kikezdhetetlennek tűnő dogmákat, tegnap már a Reuters-on volt a bombasztikus hír, miszerint ügyészek bejelentették, hogy hamarosan letartóztatásokat fognak kezdeni az ügyben:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/indul_a_letartoztatasi_hullam_az_ev_bankbotranyaban.170465.html


Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy kell ez a botrány, ahhoz, hogy az emberek szélesebb körben elkezdjék kapizsgálni, hogy egy égető átverésnek a résztvevői és amikor megkezdődnek a letartóztatások, már nem fog kitörni a pánik.
Másik friss hír a napokból, hogy egy ún. "szuper gazdag elit", 2010-es adatok szerint kb. 21 billió( 21 ezer milliárd) dollárt rejtegethet adóparadicsomokban http://gazdasag.ma.hu/tart/cikk/c/0/138534/1/gazdasag/Szinte_elkepzelhetetlen_mennyisegu_penzt_loptak_el. Ez lehet nem tűnik nagy újdonságnak, de a BBC-n, Reuters-en olvasni hasonlókat, igencsak előremutató.
IMF vezető szégyelli, hogy valaha a cégnél dolgozott dolgozott: http://index.hu/kulfold/2012/07/21/az_imf-et_is_okolja_a_valsagert_a_volt_vezeto/

David Wilcock megjelentetett egy új cikket tegnap, tele fantasztikus információkkal, amelyben a LIBOR-botrányt egyszerűen a történelem legnagyobb pénzügyi botrányának nevezi,  elkezdek rajta dolgozni és közben kifogom egészíteni a korábbi Pénzügyi Zsarnokság c. grandiózus cikksorozatának darabkáival, aki elég jól ért angolul és nem akar várni, az itt olvashatja:
A lenti cikkben a linkek, szinte kivétel nélkül angolok, egyszerűen magyarul nem találtam sehol információkat erről a témáról. Az angol linkekről egyelőre nem tudtam összefoglalót készíteni. Ha valakinek van jó Fekete Nemességgel, Jezsuitákkal kapcsolatos magyar linkje, legyen kedves küldje el.
Sajnálom, hogy most ilyen ritkán frissítek, nagyon boldog lennék ha lenne több időm, a hétköznapii élet feladatai azonban jelenleg nem engedik meg, hogy több időt szánjak az oldal információinak bővítésére,igazából szívem szerint napi két cikket írnék..
Ezek a információk szerintem nagyon fontosak ahhoz, hogy a valóság teljes mibenlétét feltárjuk, szerintem nem célravezető csak a spiritualitással vagy csak a gazdasági összeesküvéssel, csak az "UFO-kkal" foglalkozni, hanem igyekezni megérteni és átlátni a teljes képet.
Akik frissen csatlakoztak/nak hozzánk, azoknak feltétlenül javaslom a korábbi cikkek átolvasását.
Remélem élvezetes volt a vasárnapi meditáció!

Végezetül egy idézet, ami múltkor nagyon megfogott: 
"A hit olyan mint a madár, amely érzi a világosság közeledtét, és már akkor dalra fakad, amikor még sötét a hajnal."
 Rabindranath Tagore

Mi olyan dolgokról "dalolunk" itt, amik esetleg naiv álmodozásnak tűnhetnek néhányak számára, a különbség csak az, hogy hiába átható a sötétség, mi érezzük, hogy jön a hajnal.

Aztán láttam ezt a videót és az összes probléma tovaszállt, és mélyen megtisztelve éreztem magam, hogy itt lehetek ezen a bolygón.(Érdemes a hatágú csavarnál átváltani 720p-re..A kis szaggatás azért van, mert nem videó, hanem képekből lett összerakva)





Szép napot!
FehérVándor



Az összeesküvés rétegei
 Írta: Cobra
Fordította: Benedictus
 Eredetileg megjelent: 2012.július 15.
A fizikai háttérhatalom magját egy 13 arkhónból álló csoport alkotja amely már 26000 éve irányítja a  bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő kulturák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak, gnosztikus irányzatoknak a megsemmisítéséért. Ők tartották fenn a karantént egyben az emberiséget túszként tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

(Magyarul jóformán csak ez a néhány mondat olvasható a fekete nemességről, Dr. Drábik János kutató tollából:  http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0214.htm

"…Ebben az írásban megkülönböztettük a szabadkőművességet a pénzoligarchia kvázi szabadkőműves hálózatától. Ez utóbbi tömöríti az illuminátusokat, azaz a felvilágosodottakat, vagy megvilágosodottakat, vagyis azokat a beavatott személyeket, akik a pénzoligarchia által eltervezett új világrend kialakításán fáradoznak. Egyre többen szeretnék pontosabban tudni, hogy kik ezek az illuminátusok? Egy ilyen általános kijelentés nem elégíti ki a megbízható ismereteket kívánó embereket. A Leleplező előző számában röviden már foglalkoztunk a németországi illuminátusok történelmi szerepével. Most arra keressük a választ, hogy kik is ezek a népek sorsát ennyire jelentősen alakító emberek? Ismét a történelemhez kell fordulnunk, hogy konkretizáljuk: milyen körből származnak az illuminátusok? Egyre több kutató tesz említést az illuminátusok és az úgynevezett "Black Nobility", azaz a "Fekete Nemesség" kapcsolatáról. Nos, kik tartoznak ehhez a "Fekete Nemesség"-hez? Robin de Ruiter, Johannes Rothkranz, John Coleman, Gary Allen, Des Griffin, Antony Sutton, valamint Jan van Helsing és mások szerint Európa leggazdagabb és leghatalmasabb arisztokrata családjai, köztük olyan előkelő dinasztiák, amelyek a 12. századi Génuából és Velencéből származnak, akik ebben az időben e városállamokban a hatalom birtokosai voltak.
Azért ragadt rájuk a "Fekete Nemesség" elnevezés, mert igen gyakran alkalmaztak tisztátalan módszereket, vagyis hatalmi eszközeik közé tartozott a hazudozás, a csalás, a gyilkosság, a terrorizmus, eszmei vonatkozásban a gnosztikus gyökerű illuminizmus, továbbá az okkultizmus, és a fekete mágia révén a sátánizmus. Ezek a városállami zsarnokok nem haboztak, ha félre kellett állítaniuk azokat, akik ellenezték üzelmeiket. A "Fekete Nemesség" első számú központja Velencében volt, ez a város ma is helyet ad utódszervezetének, amely szorosan együttműködik a német "Marshall Fund"-dal, valamint a Római Klubbal. A velencei "Fekete Nemesség"-hez tartozó személyek vagyona egyes szerzők szerint többszörösen meghaladja például a Rockefeller család vagyonát. A velencei "Fekete Nemesség" alapította a "Háromszázak Bizottságát", amelyből több fontos szervezet ágazott el, amelyeket a pénzoligarchia hálózata első-osztályú szervezeteiként jelölhetünk meg. Mint már utaltunk rá, a "Fekete Nemesség" már aktívan tevékenykedett a 12. században. 1122-ben és 1126-ban John Cemnenus egy magas erkölcsiségű uralkodó kísérletet tett a velencei oligarchák megfékezésére. John Cemnenus nem újította meg az oligarchák kereskedelmi monopóliumát, mert előjogaikat gátlástalanul a lakosság kizsákmányolására használták. A velencei flotta ezért megtámadta John Cemnenus hajóit, elfoglalta Korfut, és rákényszerítette arra, hogy az oligarchák monopoljogait újítsa meg…”

Az angol linkek szerint a következő családok alkotják az olasz Fekete Nemességet:
Orsini család
Breakspear család
Aldobrandini család
Farnese család
Somaglia család
Farnese család
Borgia család
Conti család
Chigi család
Medici család
Gaetani család
Pamphili család
Este család

Egyébként az egész sztori visszavezethető a guelf és ghibellin ellentétre, ha még valaki esetleg emlékszik erre a középiskolából, sajnos megint csak szinte semmi magyar információ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Guelphs_and_Ghibellines szerk. megj.)



(Innentől ismét Cobra.-->)

Vezetőjüket ( Az arkhónokét.. FV) május 5-én tartóztatták le Rómában és aztán az Ellenállás elszállította a bolygóról. Azonnal átállt a Fény erőihez, majd néhány nappal ezután, felismerve, hogy miket követett el, saját maga kérte a Galaktikus Központi Napba szállítását, hogy a lelke egy új ciklust kezdhessen meg. Ő volt az, akit a háttérhatalom tagjai oly sokan tiszteltek az eltorzított rituáléikon, így most olyasvalakit imádnak, aki immáron nincs jelen.
 (Személyes feltételezésem szerint Moloch-ot, a babyloniai alvilág istenét, de tágabb értelmezésben – vagy másik nevén – Sátánt vagy Lucifert értik alatta, esetleg valamelyik démonként ismert entitást. Moloch bagoly-szobor alakjában tűnt fel a Bohemian Klub rituáléin, melyet sikerült filmre is venni: http://www.youtube.com/watch?v=hszzdj0KfgU  http://www.okotaj.hu/szamok/41-42/ot41-02.htm Benedictus)

2500 évvel ezelőtt, az arkhónok létrehoztak egy különleges küldetésű csoportot, és beszivárogtatták őket a Ptolemaida-dinasztiába Egyiptomban:
http://vaticannewworldorder.blogspot.nl/2011/12/ptolemaic-papal-bloodlines-orsini_21.html

Ez a különleges csoport volt felelős az elme-programozásért és az emberiség tömeges irányításáért a szervezett vallásokon keresztül az utóbbi 2500 évben. Kleopátra halála után, a hatalmuk átkerült  a Ptolemaida-vérvonaltól a Julius-Claudius-dinasztiához (Augustus, Tiberius, Caligula {másik nevén Gaius}, Claudius, és Nero – szerk. megj.)
 Rómába, majd a római Flavius-dinasztiához, utána a Constantinus-dinasztiához, azt követően a Theodosius-dinasztiához, végül a bizánci Giustiniani-családhoz (jelentős olasz család Velencében – szerk. megj.). A középkor után ezen csoport tagjai többnyire az olasz fekete nemesség családjainak hatalmi pozícióiba inkarnálódtak. Az Ellenállási mozgalom 2010-ben e csoport ellen jelentős akciókat hajtott végre, így az sokat vesztett erejéből.

Ez a csoport hozta létre a jezsuitákat, akik az egész „showt” csinálják és irányítják a bolygót  immáron 500 éve, ahogy ebben a meglehetősen pontos, habár kissé elavult írásban olvasható(angol linkek):
http://www.whale.to/b/pope.html
http://www.whale.to/b/phelps4.html

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy Hans Kolvenbach a régi fekete pápa volt, az új Adolfo Nicolas.

Íme így irányítják a Jezsuiták az USA-t(angol link):
http://www.theoilage.com/ptolemaic-dynasty-bloodlines-t2854.html
A Rothschildok voltak a jezsuiták bankárai az elmúlt két században. A legbefolyásosabbak: Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild és immáron Nathaniel Philip de Rothschild is.

A Rockefeller / Illumináci frakciókat a jezsuiták alkották meg a 20.században azzal a szándékkal, hogy elrejtsék és aljas célokra használják fel az emberiség technológiai és tudományos fejlődését(angol link):
http://www.humanresonance.org/veil.html

A kulcsfigurák a Rockefeller / Illuminázi frakciókban: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (ifj.George Scherf), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove és Paul Wolfowitz.
( Ezekről a szimpatikus fiatalemberekről van szó : Azt hiszem rájuk férne egy kis szeretet és fény.. A képet én raktam be, az eredeti cikkben nem szerepel, csak gondolom sokan nincsenek tisztában kiket takarnak a fenti nevek. szerk. megj.)


403948_204128406380888_652809377_n.jpg

"Körözés alatt, emberiség elleni bűntettek vádjával"





Nincsenek megjegyzések: