2012. július 14., szombat

Júliusi energiák






JENNIFER HOFFMAN  

 2012 JÚLIUSI ENERGIÁK
2012. július 08. vasárnap, 14:31

Most hogy június véget ért, végre kimerészkedhetünk az eddigi rejtőzésünkből és ez megkönnyebbüléshez fog vezetni. Júliusban egy hatalmas energia-eltolódást fogunk meglátni, amely még júniusban indult ugyan, de továbbfolytatódik majd augusztusban és szeptemberben is. Intenzív Napkitörések ebben a hónapban még nagyobb erősséggel aktiválódnak és sugárzásukkal megerősítenek bennünket az új szintre való lépésünkben. Ne feledjük el azt, hogy a háziállatok és a gyermekek erősebb mértékben fogják megérezni mindezt, és szenteljünk ezért is különösen figyelmünket nekik, megnyugtatásul ebben az időszakban.


Úgy érzem, Június 24.-én „újraindítottak bennünket”, amely a leghatásosabb módja, egy új paradigma bevezetésének és az újjáalakuló szervezetünket mindennel el fogja így látni, ami szükséges. Amennyiben bizonytalannak vagy összezavartnak érzitek magatokat, hogy hogyan is kezdjétek el ezt a hónapot, akkor tegyetek meg egy lépést, bármi felé. Már minden darabja a helyén van (a felemelkedésünknek), így leküzdhetjük könnyen az eddigi habozásunkat is, és akármilyen folyamat elkezdéséről bátran döntetünk, hogy mi felé szeretnénk irányulni és mit is szeretnénk kezdeni az ajándékainkkal majd, hogy azokat használhassuk is magunknak. Ezen a ponton az elmozdulás sokkal fontosabb, mint egy irányváltás a jobb választás reményében- Ahogy ezen a döntési ponton túllépünk, akármit is döntöttünk, akkor azt helyesen tettük meg. Nem tudunk most rossz döntést hozni. Egy sokkal hatalmasabb, személyes felelősségvállalásba és önkifejezésbe mozdulunk el és megengedhetjük energiáink kiterjedésének, hogy sokkal, nagyobb fénnyel töltsék fel világunkat, mint amire eddig szükséges volt.

Júliusban a Merkúr retrográdba vált, amelyről én azt érzem, hogy kevésbé lesz annyira zavaró, mint máskor, és ez esélyt ad arra, hogy erőteljesebben lélegezzünk és tervezzük meg a következő lépéseinket. Azok a bolygók, amelyek eddig retrográdak voltak (Mars, Vénusz, Szaturnusz), most már előrehaladnak és kellően szükséges energiákkal látnak el bennünket és ebben a hónapban rengeteg kreatív energiát kapunk támogatásul, melyet küldetésszerűen arra használhatunk, mit is szeretnénk, hogy az Új Földön meglegyen, amikor ott majd elkezdjük az életünket. Mi magunk is irányítva leszünk arra, hogy kiket, hogyan és mennyire gyógyítsunk meg másokat és az energiáinkat merre is öntsük ki.

Reményünk van arra nézve, hogy júliusban a régi világ struktúrái elkezdenek eltünedezni és minden rendben lesz, mert itt az ideje, hogy mindezek elmenjenek. Sok homályos és világvégítélet próféciát fogtok hallani, de ezekkel kapcsolatban használni tudjátok megkülönböztető tudatotokat, vagyis azt, hogy eldöntsétek, mi az igaz és mi nem számotokra. Már tudjuk azt, hogy ezt a világot nem lehet elpusztítani, még akkor, se ha az ilyen rémhírekkel rengeteg újságot vagy You Tube-os videót lehet eladni vagy ezzel fertőzni. Csak annyit kell tennünk, hogy a fókuszunkat most a bejövő energiákra irányítsuk, s ezzel kifejezhetjük a legnagyobb és a legmagasabb hatékonysággal az ajándékainkat. Mindannyian fontos szerepet játszunk abban, hogy ez az átmenet a lehető leggördülékenyebben menjen végbe.

Most és az elkövetkező hónapokban, egy erősödő polarizációt fogunk látni, és mindenkinek már dönteni kell, hogy folytatja vagy sem a spirituális utazását, mert nincs már több idő a kerítésen ücsörögni. Nincs rossz választás, de választani kell. Azok számára, akik eddig vonakodtak dönteni, most elérkezett az idő arra, hogy saját életük szerint éljenek, mert ennek az ideje most kezdődött el. Az Új Földön már nem fogunk kapni semmiféle utasítást, parancsot, csak annyit kell tennünk, hogy belépünk saját (teremtő) hatalmunkba, teljes mértékben elismerve magunkat, azt, akik vagyunk, azok az isteni szellemi lények, akik társteremtő partnerségben vannak a Szellemmel.

Már nem kell keményen dolgozni azért, hogy Fény legyen a világunkban, már megtettük ezt és ennek a folyamatnak a második szakaszába érkeztünk, amely arról szól, hogy: Legyünk Boldog Fénymunkások! Mindannyian elfáradtunk az eddigi kemény munkáinkban, de most meg kell tanulnunk újra, hogyan kell újra játszani, pihenni, szórakozni és örömöt találni mindenben, azt, ami boldoggá tehet bennünket. Lehet, hogy egyelőre kicsit nehéz lesz felvenni a gyógyító szerepünket, de a gyógyítás sohasem jelent kemény munkát, mert amikor másokat gyógyítunk azt hatékonyan, játszva, az Új Föld társteremtőjeként tesszük.

És végül azt fogjuk megtapasztalni, hogy egyre többen lesznek azok, akik úgy döntenek, hogy nem akarnak már itt lenni, de legyen ez az ő választásuk. Ne lepődjetek meg azon, ha azt halljátok, hogy egyre több ember hal meg hirtelen, szívinfarktusban, agyvérzésben, vagy csak lefekszenek aludni és már nem ébrednek fel többé. Néhányuk, spirituális fejlődésükben elérték azt a pontot, hogy megvolt mindenük, amire szükségük volt. Míg mások, sokan közülünk, még itt maradnak néhány kurzuson, addig, míg befejezik azokat. Őszintén szólva én magam is keményen dolgoztam addig, amíg nem láttam meg, hogy ez a fejezet véget ért.

 

Ez egy remek hónap lesz arra nézve, hogy elhatározott szándékainkkal a következő lépésünkben azt tegyük, amit szeretnénk tenni ezzel a kreatív energiával, amely segít majd az elindulásunkban és akkor nem lesz semmi gond a kezdetekkel. Válasszunk bármit is, hiszen most már minden lehetséges.

Legyen ez egy csodálatos hónapunk!



Forrás: The Energies of July 2012 a message from Jennifer Hoffman
Monday, 2 July, 2012
http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-july-2012?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=cfc3c76901-Weekly_Update&utm_medium=email
Módosítás dátuma: 2012. július 08. vasárnap, 14:51 




Nincsenek megjegyzések: