2012. július 19., csütörtök

"Kiképzési gyakorlatok" Amerikában - videó bizonyíték


Reményeink szerint ez mind a letartóztatások megkezdése miatt történik. Vegyük úgy. Ezzel a hittel tudunk legtöbbet segíteni a pozitív események sikerének.

 
Videó bizonyíték a csapatmozgásokra a letartóztatásokban


Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Video Evidence of Troops Moving in for Arrests

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=toXP6ThGMn0





„Kiképzési gyakorlatok” leple alatt amerikai katonai alakulatok már bizonyítják és videóra veszik vonulásukat sok amerikai városba, például St. Louise, Missouri, Miami, Florida, Denver Colorado, Crookstan, Minnesota és Bangor, Maine, gyakran vezényelnek le „helyi” kiképzési gyakorlatokat, előkészülve a bűnöző cabal-tagok tömeges letartóztatására. (Érdemes megjegyezni, hogy Maine nem rendelkezik semmilyen katonai bázissal, ellenben amire Maine büszke lehet, az a fejedelmi összetételű Bush család.)

Érdekesség, videónkon 5:30-nál található egy nagyon érdekes jelenet a felvételen. Helyi újságíró csoportok, lakosok és turisták a floridai Coconut Grove-ról – épp csak mérföldekre Miami belvárosától – hírül adták, hogy kiképzőgyakorlatokra kerül sor szerte a régióban. Aznap késő este helikopterek, repülőgépek, csapatok; nagyon valóságos robbanásokat követő razziáknál fontos részlet, hogy a katonák kötélen ereszkedtek le egy helikopterről, és ezt rögzítették a helyi újságíró csoportok, ez elég hitelesnek tűnt ahhoz, hogy becsapja a helyi lakosokat, akik miután szemtanúi voltak, amikor a helikopterre szerelt Gatling gépfegyverek tüzet nyitnak, a telefonhívások miatt izzottak a vonalak a Miami Dade Rendőr-főkapitányságon. Lehet ez a vad jelenet csak egy kiképzési gyakorlat, az éj közepén végrehajtva, ahelyett hogy korábban a nap folyamán hajtanák végre, egy sűrűn lakott nagy amerikai város közepén, amikor akad több ezer lehetséges más terület erre?

Valóban üres visszhangok voltak ezek a város éjszakai égboltja felett, vagy ezek a gyakorlatok a tényleges razziák voltak és a letartóztatásai cabal tagoknak – egy forgatókönyv, mely bizonyára jobban beleillik ezen tanúbizonyságba. Nem számít, ha szemtanúi vagyunk kiképzési gyakorlatoknak, vagy rajtaütéseknek, nem lehet kétséges, miről szólnak ezek a katonai fellépések, és ez aggodalmat okoz a bűnöző cabal [titkos szövetkezés] tagjainak.


Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press


Source / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/video-evidence-of-troops-moving-in-for.html


http://fenyvilag.blogspot.com/


 *





Hogyan lehetséges ez? Hogyan hihetjük, hogy a pozitív oldal megmozdulását látjuk? Itt egy üzenet erről.






A titkos szövetkezés [cabal] 
tagjainak letartóztatásáért felelős 
földi szövetségesek kiléte

Identities of Earth Allies in Charge of Cabal Arrests


A Pentagon és a katonai bennfentes Drake az újabb rádióadásban frissítette az előrehaladást a tömeges letartóztatásokat illetően a cabal bűnszövetkezet tagjai ellen, akik összeesküdtek az emberiség tagjainak elnyomására hosszú korokra. Közzétett egy listát mely katonai és rendvédelmi csoportok a felelősek ezen letartóztatásokért, és dolgoznak az igazságszolgáltatásért ezen tisztogatási folyamatban.

Amerikai Egyesült Államok – A pozitív és alkotmányos amerikai katonai csapatok.

Kanada – Pozitív katonai csapatok szövetségben az Interpol /Nemzetközi Rendőrség/ tagjaival, ez egy 190 országban működő globális bűnüldöző szervezet.

Ausztrália – Pozitív katonai egységek az Interpollal közösen.

Európa – Interpol a NATO-val /Észak-atlanti Szerződés Szervezete/ együtt, mely kormányközi katonai szövetség.

Ázsia – Az Interpol közösen a Fehér Sárkány Társasággal /White Dragon Society/, ez egy pozitív ázsiai szövetség, amiről először a kutató és riporter Benjamin Fulford számolt be a nyugati társadalomnak.

Latin-Amerika – Egy bizonyos pozitív csoport tagsága Közép- és Dél-Amerikában, akiknek személyazonosságát nem lehet biztonsági okok miatt jelenleg nyilvánosságra hozni.

Afrika – Mivel az Afrikán belüli országoknál elég bonyolult a helyzet az országokkal, területekkel, szuverenitással kapcsolatban, és soknak van összefonódása európai országokkal, a letartóztatási eljárások ezen kontinensen különleges segítséget kapnak.


Az összefoglalót írta: Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Source / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/identities-of-earth-allies-in-charge-of.html



Nincsenek megjegyzések: