2012. március 17., szombat

Üzenet a plejádoktól 2012. március 5.

"Nyilvánvalóan a fejlődés, amikor elérkezik a felemelkedéshez, nem csupán egy fizikai fejlődés lesz. Felemelkedésetek egy fizikai esemény lesz, egyesítve a lelkiséggel [spirituálissal], az éterivel, és arról szól, hogy meghaladjátok fizikai állapototokat, és mindent, ami ezzel velejár, a teljes tudat / tudatosság igaz, torzítatlan birodalmai javára, mely máskülönben igaz Otthonokként és az eredeti Teremtés földjeként ismert."

Fiastyúk csillagkép= Plejádok



Fiastyúki Felső Tanács:
Fizikai és telepatikus kapcsolat az emberekkel a Földön


2012. március 05.


© Wes Annac

The Pleiadian High Council: Physical and Telepathic Contact with People on Earth


Sokszor látogattuk meg világotok népét történelmetek során, legyen az nem régiben, vagy hajdan. Jelen pillanatban a felemelkedési folyamatotokban az elsődlegesen előnyben részesített módja a kapcsolatfelvételnek és érintkezésnek azokkal a lelkekkel, akikkel kapcsolatban állunk, a mindnyájatok elméjében és energiamezejében kiépített telepatikus csatornákon keresztüli. Nem mindig volt így, drága lelkek. Közvetlen kapcsolatot létesítettünk fizikálisan sok emberrel és egész civilizációkkal.

Az egyik ok, amiért most előnyben részesítjük a szólást a telepátián keresztül azokhoz, akik ráleltek erre a kapcsolatra velünk, az, hogy szorosabb „biztonsági” felügyeletet vezettek be világotokban a legutóbbi idők óta, ahogy nyílt kapcsolatot létesítettünk világotokban különböző egyénekkel.


Néhány kutatás elvégzésével, az egyén talán úgy találhatja, hogy egy széles körben elterjedt érdeklődés kezdődött el az UFO-k témakörében, és irántunk, földönkívüliek iránt, rövidesen a Roswell incidens, és más földönkívüli vonatkozású esetek után, melyek ezekben az időkben fordultak elő, azonban elfedték a közfelfogás és emlékezés elől ma.


A hatalmas irántunk és űrhajóink iránti érdeklődés ezen ideje alatt, sok lélek kezdett el saját történetekkel előjönni arról, hogyan vettük velük fel a kapcsolatot, megmutatva csillaghajóinkat, és hogy elmondták nekik, osszák meg azt, melyet feltártak nekik. Mint mindig, természetesen sok ember pusztán légből kapott történeteket talált ki, azért, hogy meglehessen a tizenöt percük, ahogyan ezt ti szeretitek hívni. Jóllehet, voltak lelkek, akikkel valóban létesítettünk kapcsolatot, és mialatt az ilyen állítólagos kapcsolatokról beszámoló lelkek többsége akkoriban valóban hazudott, sok lélek, akikkel felvettük a kapcsolatot, azt választotta, hogy nem fordul a nyilvánosság felé azzal, amit feltártak nekik.


Ennek oka az volt, hogy amikor teljesen felfedtük nekik magunkat és űrhajóinkat, a korlátozott intelligencia és tudás világképe / paradigmája, melyet mindnyájan megtapasztaltok az alacsonyabb rezgéses bűbáj alatt, hatványozottan tört szét, amikor felfedtük felemelkedett lényünket és technológiáinkat. Azon lelkek közül sok, akikkel felvettük a kapcsolatot személyesen, életidőket töltöttek el átitatva azzal, melyet feltártak nekik, és a ránk, földönkívüli felemelkedett lényekre való ilyetén rávilágítás miatti teljes sokk az egyik elsődleges ok, amiért legújabban nem kezdeményeztünk ilyen vakmerő, fizikális kapcsolatot.


Helyénvaló e felgyorsult stádiumban a már felgyorsult felemelkedési folyamatotokban, hogy elkezdjünk érintkezésbe lépni sok lélekkel, akikkel személyesen felvettük a kapcsolatot az elmúlt Életek során, és valóban, sok lélek, akik maguk is tőlünk származnak, a Galaktikus Szövetségből, gyarapodó mentális csatornáitokon keresztül, ahogy velünk kommunikáltok, az egyre jobban történő kiterjeszkedést szolgálja, és ez az, amire szükség van a felemelkedési folyamataitok e finom, mégis gyors időszakában.


Mindegyikőtök érzi energiáinkat, míg üzeneteinket olvassátok és magatokba szívjátok, és ez természetesen egy olyan téma, melyet érintettek azelőtt, mégis egy fontos téma, mert Világított energiáinknak egy jobban kimért módon vagytok kitéve, a ránk irányuló megvilágításotokkal, azáltal, hogy elolvassátok az üzeneteket tőlünk, és az általatok kapott energia jobban összhangban van szabad akarati vágyaitokkal, mintha az közvetlen fizikai kapcsolat lenne, mert a szabad akarati választás elválaszthatatlanul a tiétek, hogy magatok döntsetek, vajon üzeneteink hitelesek, vagy megtévesztők.


Sok lélek fogja választani és választotta azt, hogy üzeneteinket félrevezetéseknek lássa, mert a földönkívüli valóság még nem a valóságuk. Ez rendben van, valójában ez nagyszerű, mert képesek vagytok megválasztani, és megengedték nektek megválasztani, hogy végtelen Teremtésetek melyik jellegét óhajtjátok belevenni személyes valóságotokba.


Ez az, amire vágytatok, mialatt a kettősség alacsonyabb rezgéseiben tartózkodtok, és a telepatikus kapcsolatok oly sokatokkal, akik magukban megnyitották csakráikat arra, ahol az ilyen kapcsolatok előfordulnak, mely cselekedet teljesen a szabad akarati vágyakkal van összhangban, és mindenki Törvényével a felszíneteken, még mindig kihat azokra, akiket elvezetnek energiáinkkal való kommunikációinkhoz egy kissé eltorzított módon, azonban oly módon, melyet könnyebben lehet kezelni, mint a közvetlen fizikai kapcsolatokat.


Természetesen léteztek mások, melyeket problémáknak tekinthetnek a sok lélekkel való közvetlen fizikai kapcsolatunkat illetően világotokban Atlantisz és Lemuria bukása óta.


Nemrégiben, amikor személyesen vettük fel az emberekkel a kapcsolatot a fizikaiban, teljesen megkerültük a vezetőket, akiknek megpróbáltunk békét ajánlani az egész világotokban, és akik visszautasították az ilyen ajánlatokat, és közvetlenül az egyénekhez fordultunk, hogy megmutassuk magunkat egy olybéli törekvésben, hogy annyi lelket vegyünk rá, hogy megmutassák embertársaiknak, hogy van egy oly más valóság, oly sokkal fejlettebb és forradalmi, mint az a valóság, mely oly régóta a norma. Természetesen megtudtuk, hogy az egyénekkel, vagy a társadalmi vezetőkkel az ilyen közvetlen kapcsolatról [szinte] minden alkalommal bebizonyosodott, hogy hátrányokkal bír, amikor elérkezünk oda, hogy egyensúlyban maradjunk a Szabad akaratotok Törvényével.


Ismételten, sok lélek fogja azt választani, hogy nem hisz abban, hogy kommunikációink valósak, mert van választásotok nekünk hinni, vagy nem hinni. A kapcsolatok a fizikaiban, melyeket azelőtt létesítettünk, nem a szabad akarat teljes tekintetbevételével [történt] azon lelkek részéről, akikkel közvetlenül kapcsolatba léptünk, így az egyének számára a kapcsolatok meglehetősen erősek voltak, és ismételten, sok alacsonyabb dimenziós „időt” töltöttek el az ilyen lelkek a tiszta bámulat magukba szívásával azokról, amiket felfedtek számukra.


Mielőtt eldöntöttük, hogy az egyénekkel felvesszük a kapcsolatot, ahogy az fent említésre került, felvettük a kapcsolatot a világ vezetőivel és társadalmi vezetőkkel is abbéli erőfeszítéssel, hogy emelkedett technológiákat és életstílusokat hozzunk a különböző kultúráitokba, az egymástól eltérő ciklusok szerint, és a Földön a lelkek tudatának elrendelt növekedésének megfelelően, még ha ilyen „kicsi” is a növekedések. Időtök nagy részében Atlantisz és Lemuria bukása óta törekvéseink a közvetlen kapcsolat érdekében azokkal a lelkekkel létezett, akik különféle társadalmakat és kultúrákat képviseltek. Ez átíveli bármelyik időszakot, melyről elképzelésetek van Atlantisz és Lemuria bukása és jelen napjaink között, melyet mindnyájan megtapasztaltok.


Természetesen ismételten, a közvetlen kapcsolat és a technológiák megosztása a társadalmi és világ vezetőkkel, önmagában árnyoldalakkal bírónak bizonyult. Számos vezető egoja, akikkel személyes kapcsolatot létesítettünk, és megosztottuk technológiánkat, oly nagyon megnőtt, ahogy kikiáltották magukat személyes kommunikátornak azokkal, akiket ők „Istenekként” fogtak fel [azaz velünk], és megkövetelték a tiszteletet, mivelhogy úgy érezték, ezt megérdemlik népüktől, mely sok esetben nagyon alacsonyabb dimenziós volt e földi kísérlet során, hiszen valóban ez volt a vágyatok, elvezetve a bálványimádáshoz és hasonlókhoz.


Az ego játszmákról bebizonyosodott, hogy bármely kultúrában szinte minden alkalommal felfújódik, és ez nem segített, amikor negatív földönkívüli lények voltak azok, akik szerzett érdekeltségeket tartottak a Föld alacsonyabb rezgéseiben Atlantisz bukása óta, az Istenek szerepét játszva azon kultúráknak, akiknek még nem fedtük fel magunkat [más szavakkal, lelkeknek, akik még nem voltak evolúciósan készen az ilyen kapcsolatra].


Csakugyan voltak negatív földönkívüli lények, akik meglátogatták a Földet, és színlelték, hogy ők az Egyetemes Teremtők, ellenben akiket valójában csupán a Föld és forrásainak fosztogatása érdekelt, és a Földön a fel nem ébredt lelkek alkalmazása, akiket ők parasztoknak bélyegeztek, hogy kibányásszák és műveljék a Föld forrásait. Természetesen látjátok, hogy Gaia forrásainak fosztogatása még mindig hatályban van ma is, melyet a néhai negatív földönkívüli lények kegyencei hangszerelik, akik magukban tartalmazzák az annunakik génjeit.


Az ilyen lelkek önmagukat különlegesnek hiszik azért, mert tartalmazzák magukban a földönkívüli géneket, és ezért választják vérvonalaik tisztántartását az egymás közt házasodással. Természetesen ti mind tartalmazzátok a földönkívüliek DNS-ét, és valóban többségetek tartalmaz olyan DNS-t, melyek nem őshonosak a Földön, azonban inkább fejlettek, hogy összhangban legyenek a földi feltételekkel.


Visszatérve a társadalmi vezetőkkel való közvetlen kapcsolatunk megvitatásához, azok az alacsonyabb rezgések, melyek érintettek a bálványimádásban és azon „vezetők” egoista rendeleteivel és magatartásával, akikkel kapcsolatot létesítettünk, bebizonyította nekünk, hogy sok társadalom, melyeket meglátogattunk fejlődésük saját pontjainak megfelelően, nem álltak egészen készen, hogy teljesen megtapasztalják azokat a fejlődéseket, melyeket ciklusuk megkövetelt volna, ha készen álltak volna. Természetesen ezen okoknál fogva hagytuk az ilyen lelkek közösségét egy másik alacsonyabb rezgéses cikluson átmenni, melyet ők maguk választottak meg cselekedeteiken keresztül, amikor rávilágítottak a fejlettségre a technológiában, tudományban és filozófiában is.


Természetesen távozásunk számos esetben a bálványimádást sokkal rosszabbá tette, és tanításaink emléke halványulni kezdett az általunk meglátogatott különféle civilizációknál az idő különböző pontjain, és cselekedeteik kissé szélsőségesebbekké váltak, és áldozatokat és másféle brutalitásokat mutattak be a kétségbeesett próbálkozásban, hogy újjáélesszék a kapcsolatot az „Istenekkel”, kikről feltételezték, hogy mi vagyunk, akik hajdan megtisztelték őket, és sok csodálatos tanítást és technológiát osztottak meg velük.


Jóllehet volt néhány civilizáció, akik nem egy másik alacsonyabban rezgő ciklusnak alávetve végezte, és akik valóban készen álltak egy kollektív felemelkedésre, miután felfedtük magunkat, filozófiánkat és technológiánkat nekik. 
Meg kell érteni, hogy ez az egész Élet-élmény, melyen keresztülmentek, egy teszt volt, egy próbatétel, melyet mindenki, aki a Földön van, oly hőn vágyott teljesíteni, és ezért izgatottan testesültek meg a Földön. Teszteltek alacsonyabb rezgéses módokon, és az általatok számtalan életen keresztül elszenvedett teszt célja a Szeretet igaz, tiszta és magas rezgéseinek megtalálása, mely egész valóságotokat alkotja.

Ahogyan azt közületek sokan tudjátok, ez a próbatétel, tanulás és növekedés matematikai ciklusokban történt, és a Földön egy civilizáció, vagy társadalom számára az egyik legnagyobb próbatétel átmenni a kapcsolatfelvételen velünk, jóakaratú és Szerető lényekkel, akik veletek léteznek, más világokban e gyönyörű Kozmoszban, melyet mi mind együtt népesítünk be.


Ezt a próbatételt minden egyes civilizációnak megadták világotokban bármely időszakban, ahogy elkezdtek növekedni és fejlődni. Amikor a kollektív felemelkedés ciklusa ezt megköveteli, jótékony kapcsolatunkat felvesszük veletek, és ez sok különböző módon megtörtént, ahogyan azt említettük előtte, és Földetek a felemelkedési próbatételének döntő szakaszát utána kezdi el. Ismételten, ez történt minden társadalommal és kultúrával, mely történelmetek különböző időszakaiban fejlődésre lelt.


Ez a kapcsolat mért időtökben és történelmetekben hozzávetőleg minden tíz évben és évszázadban megtörtént, és még a legutóbbi időben jelenlegi társadalmatoknál is kapcsolatot létesítettünk ismételten a társadalmi vezetőkkel és egyéni lelkekkel.
Döntöttünk az egyénekkel való kapcsolatfelvétel mellett, miután időről időre felismertük, hogy nem igazán működik a fizikai kapcsolatfelvétel kizárólag a különféle civilizációk vezetőivel, mivel ismét egészen nagyra növekedett az ego azoknál a vezetőknél, akikkel a kapcsolatot felvettük.

Fiastyúk csillagkép=Plejádok

Most, az ilyen döntő szakaszban a történelmetekben és felemelkedési folyamatotokban, az emberiség közösségként épp átmenni készül ismét ezen a próbatételen, ahogy mindnyájan megtettétek történelmetek különböző civilizációiban. Természetesen sok lélek már megkezdte a tesztelést, mivel energiáinknak kitették őket telepatikus és érzelmi csatornáikon keresztül, és valóban, az ilyen lelkeket, akik rátaláltak velünk erre a kapcsolatra, felemelkedési ösvényeiken hatványozottan tesztelték.

Egy másik ok, amiért a telepatikusan csatornázott közléseket részesítjük előnyben az, hogy ennek megtétele nem kívánja meg az ego túlterjeszkedését azon lelkek részéről, akikkel érintkezésbe lépünk, hiszen a beiktatott szabad akarati hit, hogy a kapcsolat esetleg nem valódi, még mindig elérhető azon lelkek számára, akikkel kommunikálunk.


Nagy kavarodásra számítunk, amikor ez a végső próbatétel közösségként kerül elétek, és ez fog segíteni lerakni az igazság alapjait, mindannak az elkezdésével, melyet el kell mondanunk nektek, ismereteket az annunakik korábbi kegyenceiről, akik világotokon át hatalmi pozíciókat vállaltak magukra, és mindenről, amit tettek ezzel a világgal és veletek, gyönyörű lelkek, akik ezt a világot benépesítitek.


Valóban, azok a lelkek, akiket „illuminátusokként” ismertek, és akik más különféle „becenevekkel” bírnak, mindnyájatokkal voltak Atlantisz és Lemuria előtti idők óta, és természetesen bukásuk óta. Megkísérelték irányítani a világot a különféle eltérő időszakokban, különböző más titkos családokként és szektákként.


Ezek az említett lelkek az alacsonyabb rezgések megnyilvánulásai [manifesztációi], melyeket a Földön megteremtettek oly hosszú ideig, mialatt mindnyájan az alsóbbrendű birodalmakat elfoglaltátok. Természetesen ez volt az egyetlen szerepe az ilyen lelkeknek, melynek betöltésére szánták őket: megtestesültek a Földön, hogy megmutassák nektek kollektív sötétségeteket olyan arányban, mely felhívja figyelmeteket, azonban természetesen az ilyen szerep betöltése alatt az általuk kitett alacsonyabb rezgéses sötétség alacsonyabb rezgéseket áhítóként látta őket, és ennek eredményeként hatalmi pozícióikat használták, melyeket felvettek a tömeges félrevezetésen keresztül, a nagyon alacsony, sűrű rezgések folyamatos táplálásáért egy tömeges, rituális léptékben.


Ezek azok a lelkek, akik minden egyes háború mindkét oldalát pénzelték. Ha az egyén visszatekintene történelmetekre egy torzulásmentes és megszerkesztetlen módon, rálelne arra, hogy szinte minden háborút, mely történelmetekben megtörtént, pontosan ezek az említett lelkek finanszírozták és tervelték ki.


Természetesen felfedtek mindnyájatoknak meglehetősen sok pontos információt az újabb titkos társaságokról és szektákról jelenlegi megtestesülésetek előtt, mielőtt lettek az „illuminátusok”. Ezek a lelkek különféle formákat vettek fel történelmetek egésze során, azonban minden alkalommal megőrizték ugyanazokat a célokat és napirendeket: mely azoknak a sötét jóslatoknak / próféciáknak beteljesítése, melyekbe bebolondították őket, hogy hitelt adjanak annak, hogy valós jövendölések minden egyes földi ciklus végső korára, melynek ők és ti is részesei voltatok.


A hajdani negatív földönkívüli „mesterek” mondták, hogy felemelkednek, miután brutálisan elkövetnek tömeges áldozati tetteket és rituális halált a „parasztokon” és a fel nem ébredt lelkeken a Földön, és természetesen, amint ti, akik ezt a közlést olvasni fogjátok, tudjátok, hogy ez egy hamisan kinyilatkoztatott vége ennek az élménynek, melyen keresztülmentek.


A Föld élménye egy tömeges felemelkedésben végződik mindenki számára, aki részese óhajt lenni az ilyen dicsőséges fejlődési élménynek. Nyilvánvalóan sok lélek lesz a felszínen, aki még nem áll készen a magasabb rezgések és a rendkívüli csodák felölelésére, melynek titeket mind közösségként kitesznek, és sok lélek az időben előre előkészületeket tett e terület / szféra elhagyására a fizikai halálon keresztül, mielőtt e kinyilatkoztatások a bolygón széles körűvé váltak volna.


Jóllehet, azok számára, akik itt ragadtak a teljes élmény okán, az az esemény, mely a felemelkedés, ismert lesz mindenki előtt a Földön, és a bevezetett alap fizikai és nem fizikai törvényként lesz tudott, úgymint a gravitáció. A majd nektek bemutatásra kerülő bizonyítékon keresztül ismertté válik bolygóméretű léptékben, hogy felemelkedésetek a következő természetes lépés az emberi, fizikai fejlődésetekben / evolúciótokban.


Nyilvánvalóan a fejlődés, amikor elérkezik a felemelkedéshez, nem csupán egy fizikai fejlődés lesz. Felemelkedésetek egy fizikai esemény lesz, egyesítve a lelkiséggel [spirituálissal], az éterivel, és arról szól, hogy meghaladjátok fizikai állapototokat, és mindent, ami ezzel velejár, a teljes tudat / tudatosság igaz, torzítatlan birodalmai javára, mely máskülönben igaz Otthonokként és az eredeti Teremtés földjeként ismert.


Érezzük, hogy ti is érzitek, hogy az idő a Földön rövidesen egyesül, és nagy dolgok készülnek megtörténni. Éreztük sokatok előérzetét, és tudjuk, hogy megérzéseteket összeillesztik a mi végünkön is, egy véget nem érő izgatottsággal minden iránt, mely kitudódik.


Természetesen ez az időszak, melyet jelenleg megtapasztaltok, nem könnyű, és a közvetlen előtte álló időszak sem az, és nem is volt az, azonban amikor a változások elkezdenek felerősödni, egyszer világotokban a sötét lelkek leleplezése valóra válik, ti mind nagyon, nagyon elfoglaltak lesztek, és ekkor el lesztek foglalva valami olyasmi megtételével, melyet Szeretni fogtok inkább, minthogy evilági, földi feladatok megtételével foglalnátok el magatokat. 
Az Életnek oly beteljesítőnek és Örömmel teltnek kell lennie, és segítségünkkel azok a lelkek, akik szívlelnek titeket, és oly nagyon hőn Szeretnek titeket, hozzáláttok majd világotok állapotának megjavításának, közösségként, és az Öröm és Szeretet ilyetén tiszta kifejezésének.

Köszönöm a Fiastyúki Felső Tanácsnak!



Csatornázta: © Wes Annac

WesAnnac.com
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.com/

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Tisztelt olvasók!

Elég sokat olvastam láttam a piramisokról. A véleményem az, hogy ha a fele lenne igaz annak amit bizonyítottak már a mostani tudósaink akkor is lehetetlen volt megépíteni az akkori embereknek segítség nélkül.
A mai technikával sem lehetne úgy illeszteni a köveket ahogy ezt látni lehet. Nem is beszélve az elhelyezkedéséről, és a piramisba épített számtani megoldásokról.
Mi emberek most itt tartunk: Nem tudjuk eldönteni, hogy az akkori emberek hogyan voltak képesek ezt megépíteni...elméletileg nem lehetne létezniük ha az akkori embereket vesszük alapul. Mégis vannak...

Valakik az akkori korban sokkal többet tudtak már mint mi most. ez tény. Nem lehet kérdés, hogy vannak rajtunk kívül is valahol....

Nem is beszélve arról, hogy saját szemünkkel láttunk többed magammal ufót..erről talán máskor...