2012. március 28., szerda

Van bizonyíték a földönkívüliek létezésére

 Egy új dokumentumfilm készítői azt ígérik, 
meggyőző bizonyítékkal tudnak szolgálni arról, hogy
 az emberiség kapcsolatba került a földönkívüliekkel...

Új dokumentumfilm készül a maja civilizációról, amely bizonyítékkal fog szolgálni az ősi kultúra és a földönkívüliek kapcsolatáról, állítja egy mexikóii kormányhivatalnok, illetve a film producere. A "Maják kinyilatkoztatása 2012 és azon is túl" munkacímen kezdenek majd forgatni.
 
„Mexikó nyilvánosságra hoz különböző kódexeket, leleteket és meghatározó dokumentumokat, amelyek bizonyítékok a maják és a földönkívüliek kapcsolatára, és az összes információt régészek erősítik meg” - jelentette ki Raul Julia-Levy producer, a színész Raul Julia fia. 
 
Az információkat megerősítette Luis Augusto Garcia Rosado, turizmusügyi miniszter, aki titkos szintén titkos kódexeket emleget, amelyeket ezidáig földalatti pincékben tároltak, azt is hozzátette: a dzsungelben található leszállópályák 3000 évesek.” 
 
A producer pedig állítja, a maják évezredekig szerették volna irányítani a bolygót, de menekülniük kellett „sötét szándékú emberek” inváziója miatt, de bizonyítékokat hagytak hátra egy fejlett fajról.
 
A filmet Juan Carlos Rulfo rendezi, november 15-től kezdik el a forgatását és 2012 év végére tervezik a bemutatását, még a maja naptár vége, december 21. előtt. Biztos, ami biztos.
 
Forrás: http://tv.hir24.hu

Nincsenek megjegyzések: