2012. március 25., vasárnap

UFO észlelések - március

A legutóbbi UFO észlelések           
     
 
egy kis része a  you tube-on. 


Igyekeztem a legfrissebbeket fölrakni. 

A kb 3 hét alatt készült felvételek sokasága az egyik legnagyobb bizonyíték a földönkívüliek létezésére!

Ennyi ember, a világ különböző tájairól nem foglalkozhat olyan hülyeséggel, hogy hamis filmeket készítsen. Nincs erre pénz, idő és energia. Nincs is értelme.












Még mindig vannak akik félnek, pedig nincs miért. Ha elolvasnák az üzeneteket, megértenék, hogy milyen csodálatos segítségre van kilátásunk.






Na, ez a bumeráng forma. Erről olvashattunk az egyik közvetítésben.




A Napra csatlakozó valami


 Nem folytatom, mert belefáradtam. Még van sok, és egyre több lesz, az ígéretek szerint egyre többször és jobban fogják magukat megmutatni.


Végezetül:
Ne felejtsük el, hogy a háttérhatalom is rendelkezik olyan űrhajókkal. melyek magas technikai szinten vannak, bár nem tudják teljes mértékben kezelni..  a szürkék nem minden infót adtak át nekik. Az üzenetekből megtudhattuk, hogy mostanra alig maradt a sötéteknek valami a birtokában, mert folyamatosan fegyverzik le őket.

Fontos megértenünk, hogy már nincs mitől félnünk, mert világunk  jó irányba halad  a sötét erők letartóztatásával, és a földönkívüliek  barátságos fajtái is segítenek minket titokban. Űrhajóik régóta készen állnak arra is, hogy akár evakuálással is mentsék az emberiséget. De erre már nincs szükség. Most  szeretnének velünk közvetlen kapcsolatot létesíteni, hogy átadhassák fejlett technológiájukat és tapasztalataikat.. Barátként, testvérként küldenek rendszeresen üzeneteket telepatikus úton. Erre egyre több ember tud rájuk hangolódni, mivel ez egy tanulható módszer.. Ezért a telepátia lesz a jövő egyik kommunikációs formája.

Tehát, legyünk okosak, ne az legyen, amit én tapasztaltam 11 évvel ezelőtt: 
Naponta kísért minket haza éjszaka egy UFO fönn az égen. Mutattuk egy barátunknak, ő pedig azt mondta, hogy -Látom, de nem hiszem....

Hidd el, hogy nem mi vagyunk a teremtés koronái!

Amiről mi csak álmodoztunk, azt mások már rég megvalósították. Csillagrendszereken keresztül utaznak. A bolygójukon béke van, ahol harmóniában él minden élőlény!














Nincsenek megjegyzések: