2012. március 17., szombat

A piramisok valódi titka


Sok földrészen vannak piramisok, sőt az óceánban is. A régészek  azt mondják, hogy a fáraók temetkezési helyei voltak. Csak az a gond, hogy a közzétett leletek, felfedezések hiányosak és eredmények nem mindig fedik a valóságot. Tehát a régészet is csatlakozott az életünk többi területét is uraló hivatalos véleményekhez. Céljuk az, hogy eltitkolják az emberiség múltját, valódi történelmét.  El akarják titkolni előttünk azt, hogy léteztek a Földön magasszintű kultúrák már többtízezer éve is. Be akarják mesélni nekünk azt is, hogy földönkívüli civilizációk nem léteznek és nem is léteztek soha. Azt akarják, hogy érezzük egyedül magunkat a világban, miközben kiszipolyoznak bennünket a földi hatalom valódi irányítói a háttérből. Másképp hogyan is lehetne, hogy minden intézmény és média ugyanazt az ostobaságot állítja a tényeket semmibevéve? 

A neten sok  videó és írás is foglalkozik ezzel a témával. Választottam néhányat, melyek a lényeget legjobban megvilágítják. 

A lepel lerántása folyik ezekről hazugságokról 2012-ben.  Boszniában is. Van ott néhány piramis, amit nemrég még hegynek hittek az emberek, mert beborította a föld vastagon, és a növényzet. Szerencsére olyan ember lett az ásatások irányítója 2005-ben, aki kijelentette, hogy itt minden nyilvános lesz. Ennek érdekében meghirdette  önkéntes munkások részvételét a munkákban. Jönnek is rendszeresen mindenféle országból a lelkes emberek. Az aprólékos munka sok időt és figyelmet igényel, ezért még csak az elején vannak a kutatásoknak, de már most is döbbenetes felfedezéseket tettek.

Csakhogy lássuk a régész társadalom hozzáállást, először egy 2006-ban írt cikket teszek föl. Figyeljük csak meg, hogy reagáltak arra, hogy valaki mer másképpen gondolkodni!


Csoda vagy átverés a boszniai piramis?

2006. május 8. 17:27, hétfő 
A régész társadalom jelentős része foglalkozott már a témával, és szinte kivétel nélkül elutasítják mind a felfedezést, mind a felfedezőt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, hatalmas piramisokra utaló bizonyítékokra bukkantak egy bosnyák kisváros, Viszoko közelében. Mióta a hír szárnyra kelt a régész társadalom jelentős része foglalkozott már a témával, és szinte kivétel nélkül elutasítják mind a felfedezést, mind a felfedezőt, az Amerikában élő üzletembert, Semir Osmanagic-ot. Volt olyan tudós is, aki egy az egyben kijelentette, hogy az egész piramis história nem más, mint a tömegek átverése, Osmanagic azonban kitart állításai mellett.

A LiveScience-nek adott telefonos interjújában elmondta, az őt és felfedezését kritizálókból pusztán az irigység beszél, akik eddig a bosnyákokat egy primitív népnek tartották, majd hirtelen egy rendkívüli szerkezetre bukkantak hazájukban.

Osmanagic először 2005 áprilisában tett említést a különös dombokról, majd az előzetes ásatások során rejtélyes táblákat talált, amit egy a domb körzetére nem jellemző kőből alakítottak ki. További ásatásaival - melyek múlt hónapban vették kezdetüket - valamint újabb bejelentésével, mely szerint a boszniai dombok által rejtett piramisok sokkal nagyobbak, mint egyiptomi társaik újra a híradások középpontjába került.

Műholdfelvételeket, hőképelemzéseket és radarméréseket végeztek, melyek mind bizonyítják egy piramis alakú szerkezet létezését, tette hozzá Osmanagic. Az elemzésekhez fényképek is társulnak. A közzétett fotókon kőlapok sora látható, amit nem sokkal a talaj és a növényzet alól ástak elő, azonban a régészek többségét ezek sem győzték meg.

Anthony Harding, az Európai Régész Szövetség elnöke szerint a felvételek nem bizonyítják, hogy emberi alkotásról lenne szó, illetve maga az építmény Osmanagic által megbecsült 12 000 éves kora is szúrja a szakértők szemét. Abban az időben Európa az őskőkor végét élte és a legfejlettebb építménycsoport is csupán néhány összeeszkábált kunyhó volt, jelentette ki Harding.

A kritikusok azt is felhánytorgatták, hogy Osmanagic nem rendelkezik semmiféle régészeti képzéssel. Mark Rose, az Archeology magazin szerkesztője szerint hiba hitelt adni egy olyan önjelölt régész szavainak, aki szerint a maják az atlantisziak leszármazottai. Emellett a Viszoko mellett dolgozók többsége egyszerű helyi bérmunkás, nincs köztük szakértő, így a hivatásos régészek attól tartanak, hogy a háború után jó sajtóra éhező Bosznia-Hercegovina gyors publicitáshoz jutása a gyakorta hosszadalmas tudományos feltárási folyamat rovására megy majd.



Osmanagic jellegzetes, Indiana Jonest idéző öltözékében a kőlapok mellett

Harding a The London Times-ban adott hangot kétségeinek, élesen bírálva az olyan műkedvelőket, akik vagyonuk révén hatalmas összegeket költenek arra, hogy abszurd elméleteiket bizonygassák, Osmanagic esetében ez egy gigászi piramis megépítésében csúcsosodik ki, ami mellett Egyiptom és Mezoamerika építészeti csodái eltörpülnek, nem is szólva a 12 000 éves korról, írja Harding szerkesztőségi levelében.

Viszoko mellett közben folynak az ásatások a domb tizenkét pontján. A kőtömbökön várhatóan ősz elején végeznek el radiokarbon kormeghatározást. A munkálatok 2010-ig folytatódnak, Osmanagic szerint ennyi idő elegendő elmélete igazolására. A kétkedőknek csupán annyit üzent, hogy ma már csupán nevetünk azokon, akik egykor a Földet laposnak tartották és kinevették Galilei felfedezéseit. 


Forrás: http://www.sg.hu




 Itt egy 2011-es cikk:

Bebizonyították, hogy 10 000 éve épült 

a boszniai Hold Piramis

 2011.07.11.

 Bebizonyították, hogy 10 000 éve épült a boszniai Hold Piramis
újabb információk a boszniai piramisokról:

SLAVONSKI BROD, HORVÁTORSZÁG – Dr. Samir Osmanagic, modern korunk egyik legmegosztóbb antropológusa, a Boszniai Piramisok Völgyéről tartott előadást a horvátországi Slavonski Brod városában.
A radiokarbonos kormeghatározás szerint: A Boszniai Hold Piramis körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt épült!  Ezek után ki állíthatja azt, hogy Boszniában nincsenek piramisok?

A Boszniai Piramisok Völgyében végzett kutatómunka a világ legnagyobb volumenű régészeti ásatása. A tavalyi évben, 500 önkéntes és 45 különböző nemzetiségű, – köztük olasz, spanyol, francia, magyar, horvát, malajziai, stb. – hivatásos régész részvételével végzett kutatások, világviszonylatban is a legjelentősebb régészeti munkálatoknak minősülnek – állítja Dr. Sam Osmanagic. Az elmúlt hét évben összesen 340 ezer munkaórát töltöttünk a piramisok körüli ásatásokkal és hat kontinens 42 országából mintegy 700 fő jelentkezett, hogy önkéntesként csatlakozzon a projekthez 2011-ben. Az emberek a világ minden tájáról szeretnének részt venni e történelmi jelentőségű munkában, az első európai piramisok feltárásában, melyek egyben a világ legnagyobb méretű piramisainak számítanak – meséli Dr. Osmanagic, akinek ellenzéki tábora azonnal elnémult, amint szembesült a feltárás során egyre nagyobb méreteket öltő bizonyítékkal


A kritikusok 2005 és 2006-ban még ádázul támadták a projekt ötletét, ám az ellenzők mostanra szinte teljesen visszavonultak, és manapság szinte alig hallani nyilvános megjegyzést arra vonatkozóan, hogy a boszniai piramisok természeti jelenségek lennének. A különböző országok – mint Olaszország, Oroszország és Egyiptom – szakembereinek egybehangzó véleménye alátámasztotta a boszniai piramisok létezését, és a támadások ezzel mondhatni teljesen megszűntek – említi Osmanagic.

 

Egy elképzelés arról, milyen lehetett a Nap Piramis anno
A keményfejű piramis-kutató a közelmúltban újabb fontos megerősítést kapott, függetlenül attól, hogy az bárkinek kedvére lenne-e vagy sem. Az elmúlt 10 évben Osmanagic lázasan kutatott, remélve, hogy olyan szerves anyagra bukkan, mely a piramisokból eltávolítva a radiokarbonos kormeghatározás segítségével irányadó lehetne azok hozzávetőleges korát illetően.
Erőfeszítése nem volt hiábavaló, hiszen a 2010. nyarán végzett Sonda 20-as ásatások során a kutatók a Boszniai Hold Piramis kőtömbjeinek felszíni rétegében végre szerves anyagra bukkantak, melyet a feltárást követően azonnal a lengyelországi Gliwicében működő Sziléziai Műszaki Egyetem laboratóriumába küldtek további vizsgálatra. A radiokarbonos kormeghatározás során kiderült, hogy egy 10 350 éves szerves anyagról van szó, melynek értelmében a piramis teraszozása hozzávetőlegesen 10 ezer évvel ezelőtt készülhetett. Ez a felfedezés teljesen megváltoztatja az európai történelemmel kapcsolatos és az első fejlett civilizációkról alkotott ismereteinket – összegezte Osmanagic jelentőségteljesen.

 Forrás:http://tudatbazis.hu


Két videó a riportról, amit magyarok készítettek Osmanagickal









A mai napig is ellentmondásos híreket és véleményeket találhatunk a boszniai piramisokról.A legérdekesebb számomra mégis az, ami itt alább olvasható.

-Az utóbbi időben arról lehetett olvasni, hogy a visokoi Visocica hegypiramis fényjelenséget adott ki. Igaz lehet ez?

-Ha fényjelenséget mondunk, akkor nem. Más szempontból viszont óriási jelentőségű, éppen ehhez kapcsolódó tudományos megállapítás született. Az angol feltaláló és tudós Harry Oldfield olyan felvevőgépet szerkesztette, amellyel nem csak az élő szervezetek, hanem a tárgyak energiamezejét is ki lehet mutatni. Amikor felkereste Visokot és a kézi felvevőt a természetesnek tartott tereptárgyakra irányította, egyértelműen láthatóvá vált, hogy a hegyeket, dombokat azonos magasságban, mozdulatlan energiamező borítja. Amikor azonban a Visocica hegyre irányította a gépet, kiderült, hogy annak belsejében az energia függőleges, oldal irányba és felfelé is mozog, összesűrűsödik a csúcs alatt, majd azon keresztül távozik. 

Az a kép, amely a piramishegy csúcsából az ég felé irányuló, egyenes fehér sugarat ábrázol, csak szemléltetés, nem valódi fénykép.  Tehát nem egy látható fényjelenségről van szó, hanem az energia felfelé áramlásáról, mozgásáról, amit viszont Oldfield bizonyított.
 
-Van magyarázat erre a jelenségre?

Annyit tudunk, hogy a világ összes eddig azonosított és tudományosan elfogadott piramisa egyben energiaközpont is.

 Ennek magyarázata a fizikusokra tartozik, magam inkább egy sajátos tényre hívnám fel a figyelmet. Ha a tudományos szakemberek meghatározták a piramis, mint építmény ismérveit, akkor az a Földön lévő összes piramisra érvényes.
 Ez azt is jelentheti, hogy építői mindegyiket azonos célból és módon építették, ahogyan a gépkocsi, a hajó, a repülőgép is mindenhol ugyanazt a célt szolgálja, gyártása is azonos, eltérést legfeljebb a gyártó műszaki fejlettsége okoz. Számomra ez kétségessé teszi, hogy más-más célból építették a mexikói és az egyiptomi piramisokat.

-Márpedig a tudományos magyarázat Egyiptomban a fáraók végső nyughelyeként, Mexikóban viszont áldozati helyként határozza meg a piramisok szerepét.

-Igen, ezt tudom. Egyiptomban többször jártam idegenvezetőként, bent voltam a Cheops piramisban, órákat ültem a Szakkarai lépcsős piramis oldalánál és volt alkalmam végig gondolni mindazt, amit ezekről az építményekről tanítanak és olvastam. 


A számomra legfontosabb kérdés azonban máig nyitva maradt: Ha a piramisok energiaközpontok és építészetileg a gúla a legtökéletesebb alakzat, miért maradt abba az építésük? Hová lettek az építészek, akik ezt a csodát létrehozták és mértani pontossággal megtervezték? És végül hová lettek a népek, amelyekhez ezek a szakemberek tartoztak? Nemrég egy filmben hallottam mexikói régésztől, hogy a piramisépítő mayák feltételezhetően legalább ötszáz évvel a spanyol hódítók előtt elhagyták a területet. Akiket ott találtak a XV-XVI. században, már csak használói voltak az építményeknek, nem építői.

Forrás: http://amerikaihirujsag.com



Aki alaposabban szeretne tájékozódni az ásatásról és eredményeiről, annak ajánlom a következő  cikket:


Most pedig Egyiptom következzen.

 

Piramis


Mitől érdekes a gízai Nagy Piramis?

- A több mint 53.067 négyzetméternyi területű alapja, melyen a vízszintestől való eltérés kevesebb mint 2,1 cm.

- Az oldalai szinte pontosan a négy égtáj irányába néznek. Az átlagos eltérés mindössze 1/20 foknyi.

- A 30-adik szélességi fokon fekszik. Ebből következik, hogy az építmény az Egyenlítő és az Északi-sarkpont közötti távolság harmadánál helyezkedik el.

- A Nagy Piramis pontosan a világ középponti elválasztó vonalán fekszik. Ez azt jelenti, hogy ha függőleges vonalat húzunk rajta keresztül, a tőle keletre eső földterület pontosan egyenlő lesz a vonaltól nyugatra esővel.

- Ha a piramis kerületét a magasságának kétszeresével osztjuk, a pi (3,14...) értékét kapjuk.

- A Nagy Piramis az egyedüli olyan építmény, amiben a kamrák jóval a földfelszín felett helyezkednek el, szemben az összes többi egyiptomi piramissal, amikben a kamrák és járatok mind a talajszínt alatt, illetve nem sokkal felette helyezkednek el.

- A Nagy Piramis mellett, keleti irányban lévő 3 kisméretű piramis elhelyezkedése is egyedülálló. Ezeket mindig a főpiramis déli oldalához építették, nem pedig a keletihez.

Ez csak néhány meglévő érdekesség.

Az is figyelemre méltó, hogy az építmény az ókori világ 7 csodája közé tartozik, egyben ez az egyetlen, amely fennmaradtak napjainkig. Építésekor ez volt a világ legmagasabb építménye, és ezt a rekordot több mint 4400 éven át tartotta. Magasságát csupán 1880-ban múlta felül a kölni dóm (10 méterrel), majd 1889-ben a párizsi Eiffel-torony (173 méterrel).


Titokzatos energia

Misztika, és számtalan megoldatlan rejtély lengi körül napjainkban is a piramisokat, melyekre egyre fejlettebb tudásunkkal sem tudunk kielégítő magyarázatokat találni. Ezek közül talán az egyik legfurcsább dolog, egy ismeretlen energia jelenléte a piramisokban.

A Nagy Piramisban tapasztalható titokzatos energia jelenlétét Sir W. Siemans angol feltaláló észlelte először, aki a Nagy Piramisban tartózkodva döbbenten tapasztalta, hogyha a magával vitt palackot a szájához emeli, apró áramütéseket érez. Ez az elektromos tevékenység olyannyira felkeltette Siemans kíváncsiságát, hogy vett egy benedvesített újságpapírt, és a palack köré tekerte, létrehozva ezáltal egy kezdetleges elektromos akkumulátort. Amikor Siemans a feje fölé tartotta a palackot, olyan erős sztatikus elektromosság jött létre, hogy szikrák röpködtek szerteszét. Siemans a palackkal véletlenül hozzáért egyik társához, aki olyan jellegű ütést érzett magán, amivel a marhákat ösztökélik. Az ütéstől úgy megijedt, hogy végigvágódott a padlón. Bár nem tudjuk, hogy miért és hogyan, de a Nagy Piramis bizonyítottan elektromosságot fejleszt.

A piramisenergia, valamint a piramis gyógyító képességének valódi felfedezése mégis kétségtelenül Antonie Bovis francia tudós érdeme, aki az 1930-as években zarándokolt el a Nagy Piramishoz. Bovis megfigyelte, hogy a Fáraó Kamrájában elhullott kisállatok nem indultak oszlásnak, hanem pehelykönnyűek és összetöpörödöttek voltak. Bovis feltevése szerint a piramis alakja dehidratálta ezeket az állattetemeket, melyek a romlás legcsekélyebb jelét sem mutatták. Hazautazása után piramismodellekben elvégezte látszólag őrült kísérleteit, melyek teljes sikerrel jártak.

Bovis kísérleteit követően fordult a világ érdeklődése a piramisokban rejlő különleges energia felé, mellyel kapcsolatban egyre több furcsaság és kérdés merül fel. Vajon miért van az, hogy a piramisban talált kisállatok tökéletesen mumifikálódnak, az ott talált gabonamagvak több ezer év elteltével is fejlődésnek indulnak? A repülőgépek műszerei miért nem működnek a Nagy Piramis felett? Miért nem fagy meg a víz -40°C -on sem a piramismodellben? Minek tulajdonítható a piramis borotvapenge élező tulajdonsága? Oroszországban egy kísérleti piramis közelében működő radarállomás a piramis csúcsa felett 2 méter magas, 500 méter széles ionizált légoszlopot mért és rögzített. Hogyan lehetséges ez?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések tömkelege után rá kellett döbbenjünk, hogy igenis létezik egy megfoghatatlan erő, amely ellentmond a tudomány, és a fizika minden eddig ismert törvényének. Úgy tűnik, a piramisok energiát sugároznak.

 


Föld saját rezgése

A kövek kristályos szerkezetűek, maga a piramis felépítmény is az. A föld-nek van egy állandó rezgése mely a földön mindenhol mérhető. A Földfelszín és ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatások eredményeképpen egy rendkívül alacsony, 7,83 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt (Winfried Otto Schumann, München, 1952). 1978-ban kiderült, hogy a Schumann hullámok megegyeznek az ember agy 7-10 Hz-es alfahullámainak rezgésszámával. A Schumann hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt (rácsot, hálót) alkotnak így ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos. Ez a mágneses tér hangolja össze szervezetünk egész kémiai folyamatát, ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének, harmóniájának fenntartásáról is. Az űrállomásokon mesterségesen állították elő az asztronauták számára a Schumann rezonanciát, hogy szervezetükben ne tolódjék el az energetikai egyensúly.

Energia termelés, kőtömbökkel?

A föld saját 7,83Hz-es rezgése folyamatosan mozgatja a hatalmas piramis felépítményét. A piramis kövei a rájuk nehezedő kövek rezgéses mozgása miatta parányi mértékben összenyomódnak és visszanyerik alakjukat. A piramis köveinek kvarc kristályai, az atomok szintjén állandóan súrlódnak. A piezoelektromosság olyan elektromos jelenség, melynek során bizonyos anyagokon (kristály, kerámia) összenyomás hatására elektromos feszültség keletkezik.

Úgy tűnik, a gízai nagy piramis a föld rezgését használta un. bemeneti energia forrásnak, amely a kőtömbök rezegtetésével a ma „piezzóelektromosság” elven emlegetett módon kelti az elektromosságot illetve a mágneses teret. Olyan a piramis, mint egy hatalmas - károsanyag kibocsátás nélküli - állandó üzemű erőmű. A piramis belsejében keletkező elektro-mágneses rezgőtér képes különböző anyagokban hangot létrehozni. Képes továbbá az élő szervezetben változást okozni. Hatása nem ismeretes de nyilvánvalóan befolyásolja az élő szervezetet. Talán fontos lehet az is, hogy a piramis belsejében keletkező "rezgő bizsere" megváltoztatja a viz tulajdonságát is.

Az is lehetséges, hogy az un. Királynő kamrája és a Király kamrája illetve a kettő között lévő un. nagy-galéria nem egyéb, mint fokuszpont a rezonanciák hasznosítására. E fókuszpontokon történhetett bizonyos elektero-kémiai reakció melyet azután hasznosítottak, esetleg anyagokat energiával feltöltöttek, átalakítottak, esetleg a keletkező energiát valamerre továbbították.

Egy másik elmélet szerint, a Király és Királynő kamrája egy vegyi folyamat tároló állomásai voltak. A Királynő és a Király kamrájából felfelé futottak nyílások a piramis oldaláig. Ezeket hívják ma (feltehetőleg tévesen) „lélek járatok”-nak. E járatokon keresztül engedhettek le bizonyos anyagokat a kamrákba, melyek a nagy-galériában reakcióba léptek egymással. Vagy az egyik kamrában léptek reakcióba és a keletkező gázok fel (vagy le) gözölögtek a másik kamrába. E vegyi folyamat után keletkező anyag, a piramisban természetes úton létrejövő elektromosság hatására termelt energiát.

Forrás:  http://bluebox.blogter.hu



A piramis geometriai szerkezete az, amely az energiát összegyűjti és továbbítja, ezért már számtalan találmány, kis szerkezet kapható a kereskedelemben, melyet gyógyítási célra ajánlanak.
 
De vajon milyen célt szolgált a nagy kőpiramisokban ez az energia? Választ a mai tudomány még nem tud adni, de nálunk jóval magasabb tudatszintű létezők megsúgták az embereknek. Vagy elhisszük, vagy nem. Ha érdekel, olvasd el az alábbiakban egy közvetítés (égi üzenet) részletét a piramissal kapcsolatosan. Néhány fogalom a szövegben magasszintű ezoterikus tudást igényel, de ez ne zavarjon, mert én se értek mindent , mégis megsejthetünk és megérthetünk  belőle olyan dolgokat, melyek nagymértékben kitágítják a világunkról alkotott eddigi elképzeléseinket ....és ez így van jól... Így tudunk kitörni a süketség és vakság börtönéből, amiben már hosszú évezredek óta tartanak minket.




Soha többé eltitkolt régészeti felfedezéseket!


Metatron üzenete/Tyberronon keresztül
[részletek]


Üdvözletünk, Szeretteink!

Arra hívunk benneteket, hogy megvitassuk a közelmúlt régészeti felfedezéseit, hogy ezzel is újrafrissítsük ébredéseiteket a Földön.

Kedveseink, ami eddig titkolt volt előttetek, az most újraébred, és számtalan lehetőségre használhatjátok.

Beszéljünk a szent geometriai szerkezetekről, miképp energetizálják a Földet. A felfedezőitek látomásai, mint Michael Cremo és Semir Osmanagich bizonyítékokkal szolgálnak felfedezéseikkel, amelyek nagyon is lényegesek az emberiség felemelkedésével kapcsolatban.

A Bosznia-Hercegovinai hármas piramis alakzat valójában egy Atlantisz-Plejádi konstrukció, amely újra működik 2010 óta és nagyon fontos szerepet játszik a kristályos kozmikus beindításban.

Minden piramis, amint azt láthatjátok, egy földenergia generátor, és ez a szerkezet Boszniában hatalmas jelentőséggel bír. Amint az ásatások folytatódnak, még több felfedezésre kerül majd sor, melyek rendkívüli mértékben megváltoztatják az emberiség eddigi elfogadott történelmi nézeteit.

A Boszniai piramisnak földi összehangolódó kapcsolata van, a különböző helyekkel: Stonhenge, Giza, Xi’An Piramis (Kína), Astana Piramis (Kazahsztán) és a Mody Piramis (Galveston) építményeivel, és csillagigazodása/összehangolódása van az Alfa Reticuli csillagával.

Mindegyik piramis a teljes szent geometria oktaéder alakzatot tartalmazza, a természet és az emberiség játékában egy óriási szerepet játszik most a Kozmikus Beindítás napéjegyenlőségének eseményeiben, napjainktól 2012-ig, és ez egyenértékű a felemelkedéssel.

Ezek szerepe a Kristály Kódolás fogadó mechanizmusai, amelyek tovább terjeszthetik ezt az energiát a kristályos örvény területeken szerte a világon.

A bosnyák piramisok alagút hálózatának legújabb felfedezése, csak a kezdet: Ez egy csodálatos áttörés. Elmondjuk nektek, hogy a világ köszönettel tartozik Dr. Osmanagichnak az ő meglátásainak és kitartásának. Ő egy nagyon fejlett lélek, aki már sok életidejét a piramisok megértésének és építésének szentelte, amelyek energia előállítók voltak olyan sok korszakon keresztül. Ő most itt van egy igen különleges cél miatt, és a saját útján.

Nem szabadna őt munkájában meggátolni.

E hatalmas felfedezéshez, 5 évvel ezelőtt, az akadémikus állásfoglalás teljesen szkeptikusan viszonyult, de hamarosan ez a tagadás meg fog változni. A hieroglifákat tartalmazó kamrák 2-3 éven belül megtalálhatóak lesznek. Idővel a szkeptikusok és az elutasítók is elcsendesülnek, és Dr. Osmanagich munkája elismerésre kerül. A következő 2-3 évtizedben és minden kitisztul ezzel kapcsolatban hasonlóképpen, mint a Mexikóvárosi nagy piramis együttes esetében Teotihuacanban.

És amennyiben tovább finanszírozzák az ásatásokat, akkor valóban 5-7 éven belül, különleges eszközöket fognak találni, amely felrázza a tudományos világot, hogy azok valóban földönkívüli eredetűek.

Ez a piramis megelőzi lineáris időben a Gízait, és egy olyan készüléket rejt el magában, mint ami A Roslyn kápolnában, vagy az egyiptomi Nagy Piramisban van.

Ez az eszköz egy igen összetett és hasonló célú, mint az úgynevezett Arany Nap Lemezek. Ezek a Föld jelentős hálózati pontjain helyezkednek el, és arra szolgálnak, hogy erősítsék és szabályozzák az energia befogadását és kiáramlását, mint piramis generátorok.
 
Az eredeti építők, Toth iránymutatásával és a Sziriuszi-Plejád Szövetségen keresztül szeretnék összehangolni velünk a csillagrendszereket.

Éppen ezért fontosak pontosan most, hogy újra működjenek vagy éppen felfedeződjenek az ősi korok piramisai, amelyek a bolygó rezgéseit összehangolják a magasabb energiákkal a felemelkedő Föld 144-es hálóján belül. A földi lényegű piramis rezgéseinek kiegyenlítése elektromágneses-kristályos és geometriai elven történik.

Az Első (EGY) megteremti a többit, és a többi támogatja az Elsőt/Egyet. Mindegyik átjárót nyit az emberi tudatosság fejlődésére.

Ez történik most, ezt tapasztalhatjátok....ahogy a Föld elindul most a 3. dimenzióból, aztán az 5.-be, és majd tovább a 12.-be.

A piramis generátorok újrakódolják a naplemezeket.... és egy új rendszert hoz létre a bolygón. Így a boszniai piramis hatalmas szerepet játszik a bolygó harmonizálásában, amely PHI harmonikus, azaz egy többdimenziós szempontot képvisel a kristályos rezonanciájával.

A vallásos szövegeitek arról beszélnek nektek, hogy a Teremtő Isten: Mindenható, az Alfa és az Omega, nincs kezdete és vége. Ez egy szent igazság, egy axióma, amelyet az emberiségnek el kell fogadnia, még akkor is ha nem tudja ezt értelmezni. Hasonlóképpen azt mondhatom nektek, hogy a szent geometria viszont az összes univerzum szövőgyára, ez egy másik axióma, ahogy a phi geometria egyenlő az időtlenséggel és forma nélküliséggel, és ez mindig is így van.

Zárásként azt mondhatom, hogy 2012-höz közeledve, minden ami el volt rejtve előttetek, vagy árnyékban volt eddig, az láthatóvá válik. Ez szükséges ahhoz, hogy az emberiség megértse saját eredetét és a bolygó igazi történetét. Óriási szerepe, része van a Föld rezgésének felemelkedésében, a piramisok harmonikus újraműködésének. Ezek az oktaéder szerkezetek, vevői és adói az új kristályos kódoknak. Ennek megfelelően a Föld rács-erőpontjaira épültek, így például a boszniai piramis is.

Metatron vagyok, és megosztom veletek ezeket az igazságokat

És ez így van.
Forrás: dimenzio-uzenetek.lapunk.hu  és http://vegtelenszeretet777.shp.hu







6 megjegyzés:

Kisáruház írta...

Beszéltek és írtok a rezgésekről meg különböző energiákról.
Földönkívüliekről űrhajókról.
Mutassatok nekem egy földönkívülit vagy egy ufót. Mi ez valami vallás?
Hinni Istenben kell! Ami kézzelfogható azt látni is lehet.
Vagy tévedek? Elképzelni bármit lehet.

Kisáruház írta...

Beszéltek és írtok a rezgésekről meg különböző energiákról.
Földönkívüliekről űrhajókról.
Mutassatok nekem egy földönkívülit vagy egy ufót. Mi ez valami vallás?
Hinni Istenben kell! Ami kézzelfogható azt látni is lehet.
Vagy tévedek? Elképzelni bármit lehet.

Unknown írta...

Istennel kapcsolatban mi kézzel fogható? Látta már vagy csak az élete alatt szerzett tapasztalatok és berögződések kinyilatkozása beszél önmagából? Ezek tények és nem UFO-ról van szó...30 év alatt épült állítólag a gízai nagypiramis...egyszerűen lehetetlen még a mai kor eszközeivel is nehezen kivitelezhető több tonnás köveket ennyi idő alatt ilyen pontossággal megalkotni...állítólag könyök-hosszmértékben adták meg az akkori építőknek a piramis méreteit(mintha pohárból mérnénk ki egy medencéhez szükséges vizet) és a piramis kerülete felének elsztásából kijön a PI értéke, valamint az aranymetszés is kijön különböző matematikai számításokból de nem csak egy helyen több helyen a piramison belül ami nem véletlen, és erről úgy beszélünk hogy ebben a korban a Föld legtöbb részén állatbőrben vándoroltak és vadásztak az emberek...itt meg már ismerték a PI-t..érdekes...a Gízától több kilóméterre talált Piramidion ami a nagy piramis pontos mása.. pontosan 1 méter magas..nem is ismerhették a méter fogalmát mivel azt a 19.sz-ban állapították meg a föld egyenlítő körüli hosszából...valamint hogy a fénysebességet is ki lehet számolni a piramisból..és ezek csak számok és tények

Unknown írta...

Véleményem a boszniai piramisokról:

1. A piramis alakú hegyek a Dinári-hegység kialakulásától kezdve formálódtak, egyes oldalaik párhuzamosak az itt található folyókkal, amelyek keletről nyugatra, illetve délről észak felé folynak. Alapvetően a folyók alakították ki a hegyek oldalait, illetve ezek határozták meg a „piramisok” tájoltságát is.

2. A helyszínen vett kőzetmintáknak a Geokémiai Kutató Intézetében végzett vizsgálati eredményei azt igazolják, hogy ezeket a hegyeket nem geopolimer betonból építették, hanem természetes képződmények, és több millió évvel ezelőtt a miocén korban keletkeztek.

3. A „piramisokat” azért sem építhették 34.000 évvel ezelőtt az őskőkorszakban, mivel térfogatuk meghaladja a 25 millió köbmétert, így napjainkban is egy jól gépesített európai építőipari vállalat csak 15 év alatt lenne képes megépíteni. Az agyagból 700°C-on égetett kötőanyag ilyen mennyiségben való előállítása pedig a mai korszerű cementgyáraknak is komoly feladatot jelentene.

4. A piramis közeli alagútban talált már megkövesedett miocén kori fadarab a 14C szénizotópos kormeghatározásra már alkalmatlan, mint ahogy ezt az Oxfordi Egyetem a jelentésében meg is írta. Így a fa korára és a „piramis” építésére vonatkozó 34.800 év megállapítása téves vizsgálati eredményen alapszik, és az ezzel kapcsolatos következtetések is tévesek, mint pl. a „piramis” közelében talált kövek rovásírásának a kora. Ugyan csak téves a piramis alakú hegy alagútjában található megalít kőnek a „piramis” csúcsán való energia-kibocsátási elmélete is, mivel az alagút több kilométer távolságra van a hegytől.

5. Leellenőrizve Osmanagic által a piramisokkal szemben felállított kritériumokat, egyértelműen megállapítható, hogy a boszniai piramisoknak mondott hegyek egyike sem teljesíti a követelményeket. Az az, nem a feltételezett építési idejüknek megfelelő É-D irányba vannak tájolódva, alapjuk nem négyzet, és az oldalaik nem csúcsban találkozó háromszög alakúak, stb.

Az előadásomban www.orbanjozsef.hu számos bizonyíték kerül még bemutatásra és részletes elemzésre, melyek kivétel nélkül alátámasztják, hogy Boszniában nincsenek piramisok. A Visoko melletti piramis formájú hegyek természetes képződmények, és nem ember építette őket.

Unknown írta...

Láttad te már valaha a te istenedet? Van rá valamilyen bizonyíték hogy létezik? A biblia is nem más mint fikció. Semmi sincs alátámasztva ami le van írva benne. Ez mind a piramisokkal kapcsolatban, legalább annyira lehet igaz, mint az, amiben te hiszel. Szerintem eddig a tudomány több bizonyítékot tárt élénk, mint azok, akik a vallást népszerűsítik. Lehetne erről vitatkozni, de nekem akkor is ez a véleményem.

Rozsdás írta...

- Sajnos nem tarthatom magam óly nagy-müveltnek,mint az elözö "blog"-gerek,de nem tudom megállni,hogy szerény véleményem nem nyivánitsam ki.Kis névtelen vagyok,ki néha gondolkodom e világ,na és az emberiség történelmén.Nem találva választ arra a kérdésre sem,hogy mi volt elöbb a tyúk vagy a tyojás,de elfogadom azt a gondolatot,hogy kell valahol egy köponti erönek létezése legyen,mely lehetövé teszi a létet,az anyagok egymáshoz való szinkronizációját e bójdon.A vallás megemliti mint földöntúli hatalat,adva nevet is neki,a tudomány probálja megmagyarázi és elfogadtatni azt,mit lassacskán felfedez ebböl a harmoniából és összefüggésböl. Mind a kétoldal hisz állitásában,igy számunkra is csak egy lehetöség marad,az hogy higgyünk hittünkben,hisz ez erösit meg emberi mivoltunk,mely sikerivel az élet fennmaradását hosszabbithatja e bojdon.