2012. május 16., szerda

Földönkívüli barátaink


 

2012. május 16., szerda


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-05-07

 Gaia gyönyörű!


Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől





2012. május 07.

© Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Message from the Galactic Federation of Light 5/7/12


 

A hetedik Igazság Útja egy személyes utazás, amin keresztül a lélek megtestesül [inkarnálódik], ha úgy döntenek, hogy ez az a lecke, amit a lélek meg kíván tanulni, és amit szükséges megtanulnia, hogy fénylényként folytassa a fejlődést eme utazáson keresztül, amit mi létezésnek hívunk. Sok különféle témájú / tartalmú utazás van, amiben a lélek részt vehet, és az Igazság Útja az egyik, de nem az egyetlen ezek közül.


Jelenleg mindegyikőtök a maga egyéni témájú utazásán vesz részt.

Mindegyikőtök megválasztotta magának az utat, és a leckéket, melyekkel mind szembe találjátok magatokat, amíg fizikai síkon belül megtestesültök [inkarnálódtok]. 

Sok barátotokat, sok ellenfeleteket, akikkel találkoztok, ti választottátok ki nagy körültekintéssel, azért, hogy elősegítsék bizonyos leckék tanulását, melyek kapcsolatosak a tudás, bölcsesség és a tapasztalat utazásával, amelyen most éppen részt vesztek.


Amikor itt az ideje befejezni / lezárni az utazást, ti már készen álltok, és minden leckét megtanultatok, akkor itt van az ideje hazatérni. Amint újból itthon lesztek, akkor alaposan elgondolkodhattok az összes tanulságon, amit tanultatok és talán azokon is, melyeket elszalasztottatok. Sok időtök van visszagondolni életetekre, és csak azt megvizsgálni, ahol problémák adódhattak a kedvezőtlen lehetőségeiteknek köszönhetően, hogy megtanuljatok bizonyos tanulságokat, melyeket arra alkottak, hogy átfogó képet adjanak nektek, és amely lehetővé teszi számotokra, hogy bölcsességre tegyetek szert választásaitok bizonyos területén.


Végig a személyes utazásotok során azon vagytok, hogy barátokat, tanárokat, és vezetőket szerezzetek, akik háttérben maradnak a magasabb világokban, hogy vigyázzanak rátok, és kalauzoljanak titeket,  

mindvégig elhozva nektek azokat a tapasztalatokat, melyek megajándékoznak titeket azzal a bölcsességgel, amit kerestek. A tőlük telhető legtöbbet megtesznek azért, hogy a háttérben maradjanak, és hogy ne képezzenek olyan akadályokat, gátakat nektek, melyek nem szándékoznak a legfőbb jót elhozni számotokra.

Ezek a barátok, és segítők nagyon mélyen szeretnek titeket, és úgy vigyáznak rátok, mint ahogyan egy szülő szereti, és törődik gyermekével, mivel már a születésetek percétől, és az első lélegzetvételtől kezdve veletek vannak és vigyáznak rátok, mint a fizikai síkon újonnan megtestesült [inkarnálódott] fénylényekre.


Ma sokan közületek készen állnak arra, hogy még nyitottabban kommunikáljanak a magasabb világokban levő segítőikkel, családjaikkal, és hazatért barátaikkal, ahol már türelmetlenül várjuk az újbóli találkozást veletek. Az előttünk álló napokban sokan közületek visszatérnek hamarosan, mivel sok leckét, melyek megtanulásáért megtestesültetek [inkarnálódtatok], megtanultátok, és elérkezett az idő számotokra, hogy hazatérjetek oda, ahonnan származtok, és amit otthonnak neveztek, itt velünk.


Számos módja van, hogy egy (emberi) lény elhagyja a fizikai síkot, hogy újra a teremtés magasabb síkjain belül létezzen eme világegyetemen [univerzumon] belül. Nem mindenki választja, hogy elhagyja a fizikai síkot azon megtapasztaláson keresztül, melyet az emberek úgy ismernek: „halál”. 


Természetesen vannak más módszerek is, melyeket fel lehet használni egy fizikai létező számára, hogy újra megjelenhessen a magasabb síkokon.

Azért vagyunk itt ebben az időszakban, hogy (ezt lehetővé tegyük) mivel sokan közületek azt választjátok, hogy elhagyjátok a fizikai síkot, és újra megjelentek a magasabb dimenziókban anélkül, hogy hátra hagynátok fizikai testeteket. 

Ez a folyamat talán új, és eddig még nem tapasztalt számotokra. Ez nem azt jelenti, hogy ez a módszer nem lehetséges számotokra; ez csupán annyit jelent, hogy még soha azelőtt nem választottátok ezt, hogy elhagyjátok a fizikai síkot, és újra megjelentek magasabb világokban. 

Sokan közületek mostanság tudatosan választjátok, hogy elhagyjátok a jelen utatokat a fizikai valóságon át, és elkezditek utatokat újra otthon, ahonnan származtok a létezés magasabb síkjain.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, azért vagyunk itt szép számmal, hogy támogassuk a kívánságaitokat, és vágyaitokat, ahogyan azt mindig. 


Mi, mint a ti segítőitek, barátaitok, a trénereitek, és mentoraitok, nem hozunk semmilyen döntést a nevetekben a ti teljes hozzájárulásotok, és együttműködésetek nélkül.


 Csak akkor van olyan, hogy a nevetekben hozunk döntéseket, amikor úgy érezzük, hogy ez, mint lelki [spirituális] fénylények számára a legfőbb javatokért, és folyamatos fejlődésetekért van.


Engedjétek meg, hogy ez alkalommal, segédkezzünk nektek elhozni azt, amit magatoknak választottatok.





Amiért mi most itt vagyunk, csakis az, hogy, segédkezzünk véghezvinni, amit választottatok, és amiben utasítotok minket, hogy segítsünk valóra váltani.

Nem másért vagyunk itt. 

Nem saját okból kifolyólag vagyunk itt, és nincs semmilyen rejtegetnivalónk vagy ilyesmi. 

A barátaitok vagyunk, és a segítőitek, 

  akik mindig veletek vannak 

az eddigi utazásotok minden lépésénél, 

minden levegővételénél, 

ahogyan sok előző utazás során is.


Sokan közületek számos alkalommal tapasztaltátok ezeknek a szerepeknek a megfordulását. Sokan közületek, már álltak pontosan itt, ahol ma mi állunk, mint kísérők, és segédkeztek másoknak, akik jelenleg a fizikai síkokon testesültek meg [inkarnálódtak] egészen közel hozzátok (párhuzamosan veletek), és sokan közületek már akkor is sokunk segítőiként működtetek, akik viszont a jelen inkarnációtok során most a ti segítőitek. Így működik ez a világegyetem [univerzum] szerte, ahol mindannyian egymás szeretetteljes segítői, és szolgálói vagyunk.


Amint azt már oly sokszor említettük, nem vagyunk idegenek számotokra. Nem vagyunk hívatlan vendégek sem, hanem a családotok vagyunk, és mi vagyunk a segítőitek. Mi, mint ahogyan közületek sokan itt álltak, ahol most mi állunk, vigyázunk, tápláljuk, és segítjük a többi lelket a fizikai útja során. Nem különbözünk tőletek, és ti nem különböztök tőlünk. Egyek vagyunk. Mindig is egyek voltunk, és leszünk. Nincs, semmi, ami elválaszt minket. Mindig együtt fogunk dolgozni így vagy úgy létezésünk végtelen utazásán keresztül.


Van arról most már tisztább képetek, hogy kik is vagyunk mi, és kik is vagytok ti? 


Mi mindannyian egy nagy család vagyunk. Nem olyan lények vagyunk, akik először jöttek ide, hogy találkozzanak veletek.  

Sokkal mélyebben ismerünk titeket, mint ti magatokat, mivel teljesen tudatában vagyunk annak, hogy valójában kik vagytok, és minden fizikai megtestesülésetekkel [inkarnációtokkal], melyet tisztán látunk a saját nézőpontunkból. 

Nagyon mélyen szeretünk mindannyitokat, és a legjobbat szeretnénk számotokra elhozni, és amit ti szándékoztatok megtanulni, és megtapasztalni megtestesülésetek [inkarnációitok] során.


Nem tart sokáig, míg ismét találkozunk, és barátainkként és családunkként üdvözölhetünk titeket. 

Az utazás, amelyen sokan vagytok, hamarosan végéhez közeleg, de mindig tartsátok észben, amint egy utazás véget ér, mindig egy új veszi kezdetét, mivel az utazás az, ami soha nem ér véget. Mi is egy új utazásba kezdünk, de ezúttal együtt veletek, hogy új célokat tűzzünk ki, és valósítsunk meg, új kihívásokat találjunk, és új élményeket, kalandokat szerezzünk eme varázslatos univerzumon keresztül, melyet az otthonunknak hívunk.


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Elinor

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/






All Galactic Channellings and translations are available at

http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...

All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team

 
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata






Dear friends,

Kedves barátaim!

 


We're setting up an action that can be done at the speed of light.

Mi épp egy olyan eseménysort állítunk fel,
 amely képes lesz megvalósulni a fény sebességével.

We know that our world is ruled by corrupt people, 
who all work together to keep us under control.

Mi nagyon jól tudjuk hogy, világunkat jelenleg korrupt emberek uralják,
 akik mind együtt dolgoznak azon, 
hogy irányításuk alatt tartsanak minket.


We also know that our world has been visited by benevolent ET species, many of them humanoid, who work together in a huge organization called the Galactic Federation of Light.

Mi még azt is tudjuk már régóta, hogy a világunkat 
idáig számtalan idegen faj látogatta meg. Sokan közülük humanoidok, akik együtt dolgoznak egy hatalmas szervezetben,
 melynek a neve a Fény Galaktikus Föderációja.


Why don't they help us and free us from this corrupt regime that has so many people suffering and starving to death?
Vajon miért nem segítenek nekünk szabadulni ettől a korrupt rezsimtől, mely sok ember szenvedését és éhhalálát okozza?


Well, from what we understand this is for karmic reasons partly, but the main reason is a universal law called "The Law of Non-Interference". 
This means that a higher civilization cannot just interfere with a lower one,
 because the natural evolution will be disturbed then. 
Ezt nekünk meg kell értenünk, hogy ennek karmikus okai vannak, 
de ezen kívül, mint a főindok az, hogy van egy galaktikus törvény amit 
a „Nem beavatkozás törvényének” neveznek. 
Ez pontosabban azt jelenti, hogy fejlettebb civilizáció nem avatkozhat be engedély nélkül egy másik alacsonyabbéba, 
mert ezzel megzavarja a természetes evolúcióját.

This all changes when they are INVITED to come down. 
Then it's no longer a matter of interfering, it's accepting an invitation.

Ezen csak akkor lehet változtatni,
 ha mi MEGHÍVJUK őket, 
hogy jöjjenek le közénk.

 Ez után már nem számít beavatkozásnak,
 hanem mint egy meghívás elfogadásának.


Well, today, we're officially inviting them. Not on behalf of our corrupt governments, who know about the ET presence but are covering it up, 
but on our behalf, as sovereign human beings. 
A mai napon mi hivatalosan meghívjuk őket, mint szuverén emberek, 
 kihagyva a mi korrupt kormányainkat,
 akik tudnak az idegen jelenlétről és elfedik azt, 
ezért mi mint szuverén emberek kezdeményezünk egy meghívást.


Anyone who is awake, and has evolved spiritually, 
knows that when you send out a thought, it always reaches its destiny. 
This is how telepathic communication works, for instance, or prayers. 
We all have this capability, and today, we're gonna use it. 
Mindenki aki már spirituálisan ébren van és érett is,
 tudja azt, hogy amikor gondol valamire,
az manifesztálódik egy magasabb síkon és el is éri a célját. 
Így működik a telepatikus kommunikáció. 
Mint például az imák. 
Mindannyiunk számára megvan hozzá a képesség,
 amit a mai napon használni is fogunk.

What we will do, is this. 
Send out this thought, or something like it, in your own words:
Amit mi csinálni fogunk ezért az csak egy dolog lesz. 
Kimondjuk és szétkürtöljük az itt látható szöveggel vagy a saját szavainkkal:

"Dear members of the Galactic Federation, 
and all higher beings who would like to help us, 
but cannot do so because of certain universal laws!

 Please help us. We are INVITING you to. 
On behalf of myself as a sovereign human being, living on planet Earth, 
I ask you to come down and help us. 

We know you have been monitoring and visiting us for ages.
 We know you have technology that could solve our biggest problems, like hunger, pollution and wars, almost in the blink of an eye.
 But you felt restricted to help us openly, because of universal laws and our "official" representatives, our corrupt governments, 
not cooperating with you any time you offered your help. 
Today, we call it ENOUGH. 

These corrupt governments are NOT representing us. 
We are representing ourselves and we're asking you to help us. 
There has been enough suffering on this planet, we want it to end. 
Please come down and help us. 
We will welcome you with open arms, and a loving heart."

„Kedves tagjai a Galaktikus Föderációnak,
 és mindenki más magasan fejlett spirituális lény, 
aki szeret minket és segítene rajtunk, de nem teheti meg az alábbi univerzális törvény/ek miatt!

 Kérlek/kérünk, hogy segíts rajtunk.
 Mi MEGHÍVUNK téged/titeket ide. 
Úgy mint saját magam és mint szuverén emberi lény, aki a Földön él. 
Én megkérlek benneteket, hogy jöjjetek le és segítsetek nekünk. 
Mi tudjuk azt, hogy figyeltek és látogattok minket egy jó ideje. 
Mi tudjuk rólatok, hogy megvan nektek ahhoz a technológiátok,
 mellyel semlegesíthetitek a mi legnagyobb problémáinkat.
 Mint amilyen az éhezés, a környezetszennyezés 
és a háborúk melyek a szemeink előtt zajlanak. 
De le voltatok korlátozva, 
hogy nyíltan segítsetek nekünk az univerzális törvény/ek miatt, 
a mi „hivatalos” hatóságaink és korrupt kormányaink miatt. 
Akik nem voltak hajlandók akkor sem veletek együttműködni,
 amikor ti ajánlottátok fel önként a segítségeteket. 

A mai napon kijelentjük, hogy ebből ELÉG volt.
 Mivel ezek a korrupt kormányok egyáltalán NEM minket képviselnek. 
Mi saját magunkat képviseljük, és mi a ti segítségeteket kérjük. 
Van elég szenvedés ezen a bolygón, aminek mi a végét akarjuk. 
Kérlek jöjjetek le és segítsetek rajtunk. 
Mi tárt karokkal és szerető szívvel várunk benneteket.”

That's all you need to do.
Ez minden amit tenned kell.


When you're done, spread this message as far and wide as you can. 
Anyone in your environment who you think might be open to this, needs to be invited to join. Spread it through your Facebook pages, your e-mail address books, newsletters, anyway you can. 
You can be sure that your invitation reaches our galactic friends and when they see the scale on which it happens,
 they have no other option than to see this as an official invitation from mankind.

Amint végeztél, terjeszd ezt az üzenetet annyira, 
amennyire csak lehetséges a részedről.
 Mindenki, akiről azt érzed a környezetedben, hogy nyitott,
 kérd meg őt is a csatlakozásra ebben. 
Terjeszd a Facebook-on, a levelezési listádon, hírújságokban. 
Bárhol, ahol csak lehetséges.
 Biztos lehetsz abban, hogy ez a meghívás eléri a mi galaktikus barátainkat és látják, hogy ez történik. 
Nem lesz más lehetőség az ő részükről, hogy úgy kezelni ezt,
 mint egy hivatalos meghívást az emberi faj részéről.


It's just a matter of numbers.
 If 200 world governments say "NO, no, no" to them, 
but behind them,
 hundreds of thousand of world citizens are shouting "YES! YES! YES!",
 who are they gonna regard as representing mankind
Surely, it's us. Today, we make it happen. 
TOGETHER! 
Please go ahead and add your voice.

Ez csak a számokon múlik. 
Ha  200 evilági kormány azt  mondja, hogy „Nem, nem, nem”,
 attól még mi, akik mögöttük állunk,
 több százezren skandálhatják a világ polgárai közül, hogy „IGEN! IGEN! IGEN!”
 Kik ők, hogy ők képviseljék az emberiséget? 
Amikor biztosan azok mi vagyunk.

 A mai nap ezt tegyük együtt is valósággá!
 Kérlek lépj előre és tedd hozzá a hangod.




Küldte: Szelei Magdolna


Nincsenek megjegyzések: