2012. július 15., vasárnap

Benjamin Fulford- friss hírek júli 15.


2012. július 15., vasárnap

 

Benjamin Fulford 

- Felkelés kezdődött Amerikában? Tovább Miért akarta a Moonis (Egyesített Egyház) és a nácik megölni az írót múlt héten?




Fordítói megjegyzés: Elnézést kérek  kedves olvasóimtól a hosszabb kihagyásért, de mindennek megvan az oka! A Július 4-i őrület, melyet Drake "robbantott ki" engem is elgondolkoztatott egy  pillanatig, de szerencsére nem kapott el a "gépszíj", hogy minél gyorsabban feltegyem az oldalra a "nagy hírt", mely szerint pontosan ekkor és ekkor  lesznek a letartóztatások! A megérzéseim a dologgal kapcsolatban helyesek voltak, azaz, hogy nem szabad mindjárt világgá kürtölni azt amit csak 1 ember állít, még akkor sem, ha ő közel is van a tűzhöz! 

 Egyébként nekem az a személyes véleményem, hogy a dolgot megpróbálják úgy intézni, hogy a lehető legkisebb felfordulást okozzanak a világban, nehogy "bizonyos" egyének szintén "kedvet kapjanak" egy kis randalírozáshoz, így lehet, hogy csak a "nagyobb halak" fülön csípéséről fognak egyenes adásban tudósítani, vagy pedig  az egészet felvételről fogják adni, és utána pedig már lehet beszélni a további "menetrendről".
 Letartóztatások és lemondások folyamatosan vannak, mind a mainstream média, mind pedig a csatornázott üzenetek szerint! A legutóbbi hír szerint Timothy Geithnert ismét bevitték, de ezt egyelőre csak Greg Giles, az ascensionearth2012.blogspot.com oldalról tudta megerősíteni: http://the2012scenario.com/2012/07/greg-giles-reports-timothy-geithner-arrested/#more-134877
Illetve ismét látunk egy időpontot, ezúttal a http://www.keshefoundation.org/en/- tól, akik azt mondják, hogy 2012 szeptember 21-én micsoda technológiák lesznek az útjukra bocsátva......megint azok a fránya időpontok.....nem szabadna dátumokkal felelőtlenül dobálózni, mert már így is sokan kiábrándultak és csalódtak! Én is így jártam egy rövid ideig, de a küzdelem folyatódik tovább és lehet, hogy ez csak a sötétek műve volt, vagy pedig őket tesztelték ezzel,   ahogy Cobra is rámutatott nemrégiben! 
 Tehát érdemes lenne "lassabban" haladni és a "kisebb" dolgokra összpontosítani, mint pl az utóbbi hetek hatalmassá dagadt bankbotrányai, melyekről én is teszek említést hamarosan!

Tehát: 
Benjamin Fulford

Az elégedetlenség hosszú forró nyara az USA-ban rendkívűl gyanús erdőtüzekkel kezdődött, fehér porrá olvasztva házakat, ugyanakkor sok helyen a fű és a fák érintetlenek maradtak a Náci föld alatti bázisokhoz közeli Coloradóban. Az 1 hetes áramkimaradás Washington DC körül sem dobta fel a hangulatot, melyet amúgy egy őrült szupervihar követett!

Továbbá a White Dragon Társaság olyan eredeti dokumentumokhoz jutott hozzá, melyeket John F. Kennedy amerikai és Sukarno indonéziai elnökök szignóztak, kiutalván az aranyat, hogy támogassák az egyezséget, melyet a Green Hilton Memorial Building-ben, Genfben írtak alá!

Ezenkívül Fulford (az író) június 30-án egy programon vett részt Tokióban, ahol is egy angolul beszélő ázsiai férfi kézfogással akarta üdvözölni őt, ám hirtelen megszúrta a csuklóját egy tűvel! A "merénylet" egy beszélgetés után történt, melyben Fulford ecsetelt néhány tanúvallomást, melyekhez a nemrég letartóztatott Aum szekta szökevényeitől jutott hozzá, akik a tokiói szaringázas merényletért is felelősek voltak korábban! A gyanúsítottak elmondták, hogy a merényletet Kim Jong IL rendelte meg, aki hosszú ideig dolgozott együtt a Náci Odessza alvilággal, megcélozván bevezetni a New World Ordert (Új Világrend)! Mindenesetre az író kiszívta a csuklójába fecskendezett mérget, és a jelek szerint ma már ismét tökéletesen érzi magát!

Érdemes megemlíteni, hogy Fulford fizikailag fitt személy és nincsenek sem szív, sem koleszterin problémái, annak ellenére, hogy van egy kis súlyfeleslege. Stieg Larsson a "Girl with the Dragon Tattoo" írója 50 éves korában szívrohamban elhunyt, nem sokkal azután, hogy megírta 3 részes fantasy trilógiáját, mely valódi náci jelleggel íródott, mellyel újságíróként befutott! Eltenni valakit láb alól szívroham által, a szokásos náci taktika része a háború utáni években! Fulford szintén kapott figyelmeztetéseket erre vonatkozólag a tűszúrásos merénylet előtt!

Itt egy üzenet az Egyesítő Egyház tagjainak: Kim Jong-Un-nak, Lee Myung-bak-nak, Yasuhiro Nakasone-nak, George Bush Senior-nak, Baron Fritz Thysen-nek, Peter Hans Kolvenbach-nak, Ratzinger Pápának és egyéb magas rangú náci vezetőnek: ha az írónak egy haja szála is görbül, ti és a családotok keményen felelősségre lesztek vonva! Ez pusztán jogos önvédelem!

Mindenesetre az Aum szekta által elkövetett merénylet a náci frakció egy kísérlete volt, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy egy megrendezett terrorista merénylet segítségével fel tudnának-e állítani egy diktatórikus fasiszta rendszert Japánban. A válasz egyértelműen egy "NEM" volt!
Ezen szekta vezető tagjait nemrégiben letartóztatták, és kiderült az is, hogy ők voltak a felelősek a 3/11-es Japán terrortámadásért is!

Ugyanakkor a sötétek felelősek a Katrina hurrikán pusztításáért is, mely része volt az időjárás módosító hadviselésnek New Orleans ellen, melyben arra voltak "kíváncsiak", vajon be lehet-e zárni amerikai állampolgárokat koncentrációs táborokba természeti katasztrófa ürügyén.

Azoknak akik még mindig nem hisznek az időjárás befolyásolás hadászati célú felhasználásában, azoknak érdemes fellapozniuk a Washington Post, vagy a New York Times 1975 június 18-20 közötti számait, melyek arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetúnió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében!

Visszatérve a Kennedy és Soekarno által aláírt dokumentumokhoz, ezek valóban füstölgő puskacső típusú bizonyítékok, melyek lerántják a leplet az aljas összeesküvés részleteiről, amelyből kiviláglik, hogy mind a Federal Reserve, mind pedig a European Central Bank többezer tonnányi aranyat lopott el!

Az ok amiért Európa már 19., vagy 20. alkalommal jelentette be, hogy "megoldották a pénzügyi válságot" Európában, és már csak "apróbb" problémák vannak, az az, hogy korábban többször kiáltottak farkast feleslegesen.

A tény az, hogy a BIS le lett zárva, és nincs több levegőből előállított buborékpénz, mely hamis ázsiai arany tanúsítványok alapján lett a rendszerbe integrálva! Az Európaiak - Németországot kivéve - rájöttek, hogy a gazdaságuk többnyire nem létező gazdaság volt, és a pénzügyi szolgáltató ágazatuk nagy részben csaláson alapult! Mindez azt jelenti, hogy Európa vissza fog térni a legendás munkamorálhoz, amely első számú hatalommá tette a világban és domináns szerepet töltött be!

A helyzet Amerikában már sokkal bonyolultabb! Úgy tűnik, hogy Drake július 4-re hatalmas katonai akciót prognosztizált, melyben felszabadították volna az USA-t, de ez nem történt meg! A kép sokkal tisztább lesz, ha felszáll a köd. (Mindenesetre a bennfentes információk alapján vannak letartóztatások - a fordító megj.)

A White Dragon Family a maga részéről folytatja  a tárgyalásokat a sötétekkel egy békés átmenetről, és a nyáron eredményeket várnak ez ügyben! (Mi Is! - a fordító megj.). Akárhogy is, előfordulhat, hogy a kevésbé megbocsátó és türelmetlenebb erők hamarabb szeretnék a változásokat elérni, mint ahogy a béketárgyalások befejeződnek!!! Ebben az esetben a Federal Reserve-nek és az Európai Központi Banknak már egy másik "erővel" kell tárgyalniuk.

Európának és Amerikának érdemes lenne odafigyelnie és tanulni Izlandtól, akik szerint a bankárok tartozásai nem az emberek tartozásait jelenti! Ha a nagy bankok elbuknak, nem lesznek képesek áthárítani galád módon tisztességtelen adósságaikat a hétköznapi emberekre! Más szavakkal Európa és Amerika felszabadulhat az adósrabszolgaságból!

Fordította és bejegyezte: Magellán


(A  felkelésről szóló híreket nem találom a bejegyzésben.... Úgy tűnik ránk van bízva most, hogy az ellentmondásos hírek ellenére hisszük-e a szép jövőt és teszünk-e érte mi magunk valamit.... Lehet, hogy itt a titok nyitja? Nekünk kell megváltoznunk a gondolkodásunkban és tetteinkben? Sokan ezt tanácsolják. Én is ebben hiszek.  /DK)




Nincsenek megjegyzések: