2012. július 2., hétfő

Megnyugtató üzenetek

  2012, július 1. vasárnap

Drake üzenete és a tömeges letartóztatások

Drake a június 27-i rádióinterjújában elmondta, kapott egy üzenetet, melyben az állt, hogy "jön a lovasság" és ha szükséges, a hadsereg "rendet fog tenni", és nekünk csak annyi lesz a dolgunk, hogy hátradőlünk és nézzük a tűzijátékot, mert az Esemény itt van a nyakunkon!

Az interjú későbbi részében a "Zöld Lámpa" kifejezést használta, amely állítólag egy titkos kódjel a hadseregnek!

Nem tudjuk, hogy ez azt jelenti-e, hogy a tömeges letartóztatások meg fognak-e történni a következő 1-2 napban, vagy a július 4-i Függetlenség napja előtt. A dolog hamarosan bekövetkezik és ez bármikor megtörténhet! Rengeteg  időpont volt már eddig megadva, egyik sem bizonyult helyesnek! 
A legjobb, ha türelmesek vagyunk és várunk (az Égi jelre!). Jó lenne, ha mindenki tartana otthon némi élelmiszert és készpénzt!



Itt van néhány hozzászólás a Fénynek szolgálatot tevők részéről, válaszul az olvasók aggodalmaira:
 

Nem lesz statárium bevezetve, nem fognak senkit elhurcolni a FEMA-táborokba, stb...!

Matthew Ward: Édesanyám még mindig kap olyan emaileket emberektől, akiket megijesztenek a kitelepítési tervek és az olyan (sötétek részéről) kitudódott borzalmas eseménytervek, mint a statárium bevezetése, vagy milliók letartóztatása és koncentrációs táborokba hurcolása, negatív szándékú idegenek inváziója, mindent elsöprő nukleáris háború! A mostani időkben nagyfokú tisztánlátás és intuíció szükséges ahhoz, hogy az ember nyugodt maradjon!

Továbbá a megismételt ígéreteink szerint ezek közül a dolgok közül egyik sem fog megvalósulni, hiába szajkózzák azt egyes internetes források! A Fény nem fog megengedni semmiféle "visszalépést" a növekedésére vonatkozólag, és a Föld sem viseli el megadóan a sok-sok évszázad zsarnokságát és vérontását, mely felelős volt minden negativitásért, csak azért, hogy az "Ő" szeretett lakói többet tapasztaljanak!

A sötét erők statáriumot akartak bevezetni egy nagy horderejű esemény hatására. Természetesen úgy alakítva "okosan" a történéseket, hogy az emberek könnyedén elfogadják, illetve egyenesen követeljék azt! Egy Szeptember 11-hez hasonló merényletet terveztek, de a Teremtő felhatalmazta a jószándékú földönkívülieket, hogy megelőzzenek minden súlyos terrorcselekmény kísérletet, melyekre sor került volna, ha nem avatkoznak be!

SaLuSa: Sikeresen megakadályoztuk a sötét összeesküvőket abban, hogy okokat kreáljanak a statárium bevezetésére, illetve, hogy fokozzák az ellenőrzést az emberek felett! Úgy alakítottuk a dolgokat, hogy a sötéteket lefoglalják saját problémáik és eközben erősítettük szövetségeseink pozícióját.






Barack Obama nem állt át a sötét oldalra!

SaLuSa: Barack Obama továbbra is az amerikai kormány része marad, mert számos alkalommal megpróbáltatásokon ment keresztül és egyértelműen bebizonyosodott, hogy a Fényt szolgálja! Ő már foganatosított olyan intézkedéseket, melyek segítik szövetségeseinket abban, hogy a sötét összeesküvőket könnyebben felelősségre lehessen vonni!

Matthew Ward: Kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Barack Obama az a magasan fejlett személy-e, akit én és egyéb csatornázók állítottunk, hogy az, és nem-e az Illuminati lábnyomait követi. Látni fogjátok magatok az igazságot amit mondtunk, de mert az ő szerepe a világban nagyon fontos, és csak nagyon óvatosan szabad "lavíroznia" a jelenlegi helyzetben, főleg azért is, mert a sötétek folyamatosan körülötte vannak!


Minden galaktikus lény a Bolygó körül megvilágosodott humanoid lény, semmi ok a félelemre velük kapcsolatban!
 
SaLuSa: Meg fogjátok látni, hogy nincs bennünk semmi furcsa, vagy különös! Sokkal több kapcsolat van köztünk, mint azt el tudnátok képzelni! Nem kevés genetikai beavatkozás eredménye az, ahogy ti ma kinéztek! Mikor felfedezitek azt, hogy rengeteg típusú lény tagja a Galaktikus Föderációnak, csodálkozni fogtok azon, hogy közülük sokan teljesen úgy néznek ki, mint ti! SaLuSa vagyok a Szíriuszról és a Plejádiakkal, valamint a Vénusziakkal együtt kinézetben olyanok vagyunk, mint ti! (akkor nincsenek csápjaik? :-( ). Közületek sokan tudatában vagytok annak, hogy léteznek egyéb humanoid formák is, de ez egyedül a különböző planetáris körülmények eredménye! SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mint a Galaktikus Föderáció tagjai, megvilágosodott lények vagyunk és szívünkben sok szeretetet érzünk irántatok!





Nem kell, hogy az eseményekre erőszakkal válaszoljatok!

Michael Arkangyal: Ahogy érzékeljük a "felhívást" a polgári engedetlenségre/nyugtalanságra, az nem tölt el bennünket lelkes várakozással! Nem helyes a hadsereg aktiválásával kényszerpályán haladni, úgy, hogy közben az emberek is felfegyverkeznek! Hogyan is lehetne ezt haladásnak tekinteni?  
Miért támogatna Gaia még több vérontást, még több erőszakot, illetve igazságtalan cselekményt? Így nem lenne egyensúly! Ez egy csata és egy háború, melyet egyetlen lövés nélkül nyertek meg!


Nem lesz robbantás hidak alatt, illetve nem lesznek bevetve nukleáris fegyverek sem!

Matthew Ward: A (földönkívüli) civilizáció támogatása segít abban, hogy spirituálisan, intellektuálisan és technológiai értelemben véve előrehaladjunk, hogy lehetőségünk legyen elkerülni azon rettenetes jóslatok beteljesülését, melyek egy szörnyű nukleáris háború kirobbanásával fenyegetnek!




SaLuSa: A különböző országok kormányai végre megértették, hogy az erőszakot meg kell állítani és fel vagyunk hatalmazva, hogy bármilyen lépést megtegyünk a béke fenntartása érdekében! Ezidáig minden beavatkozásunk a nevetekben, részben meg lett akadályozva karmikus okok miatt, de most az Isteni Rendelet által képesek vagyunk végrehajtani a tervet spirituális fejlődésetek érdekében!

Ezek az események már évek óta ismertek, és alaposan meg lettek tervezve! A lakosság széles rétegeit jól védik a Galaktikus erők a Föld körül, akik békeszerető lények és jól felkészültek minden váratlan eseményre! Semmiféle "false flag" akció nincs megengedve és a sötétek gyorsan és erőszakmentesen el lesznek távolítva!

Fordította és bejegyezte: Magellán

Nincsenek megjegyzések: