2012. július 13., péntek

A letartóztatásokról - júli 7.-Galaktikus Föderáció



 
A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete 2012. 07. 05.

A letartóztatások lendülete




Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Message from the Galactic Federation of Light 7/5/12 ‘Arrests Gather Momentum’
                                                                                        Köszönet a fotóért GooRoo-nak!

Kötelesség, becsület, bátorság. Ezek a tulajdonságai azon férfiaknak és nőknek akik ma a frontvonalban végzik a letartóztatásokat, amit Föld bolygótok lakói követeltek és ami ajtót nyit a szabadságra, a szuverenitásra és jólétre minden férfi, nő és gyermek számára, aki a Föld bolygót otthonának hívja.


 Amit megfigyeltünk világotokon az elmúlt napokban az egy monumentális építkezési terület, mivel az ajtók – ami köztetek és a világ, amit megérdemeltetek között állt – letépésre kerültek, egy világ, ami már oly hosszú ideje rátok vár. Örömmel jelentjük, hogy a titkos szövetkezés [cabal] bűnszövetkezet tagjainak letartóztatása folytatódik, zökkenőmentesen és hatékonyan halad, problémák, késések, vagy felmerülő akadályok nélkül, melyek lelassítanák, vagy meggátolnák bármilyen módon az új világ eljövetelét, melyet világotok lakói álmodtak maguknak és családjaiknak.

Mi, a Fény Galaktikus Föderációja, is kivesszük részünket a magunk módján ezen letartóztatásokban. Értesítők formájában frissítéseket küldünk csapataitoknak és bűnüldöző szervezeteitek tagjainak, akik az első vonalban dolgoznak, és mi vagyunk – technológiai eszközeink révén – akik lépést tartanak a bűnszövetkezet tagjainak mozgásával és hollétével kapcsolatban, akik megpróbálhatják – de nem fog nekik sikerülni – késleltetni az elkerülhetetlent, ami a letartóztatásuk, és bebörtönzésük azokba az internáló táborokba, amit ők építettek – az általatok nehezen megkeresett pénzt ellopva – a ti letartóztatásotokra és bebörtönzésetekre a közelgő napokban, ha ti nem engedelmeskedtek minden egyes parancsuknak, amiről épp úgy döntenek. Milyen ironikus az élet, vagy nem, Drágáink? Látjátok ebben a leckét azok számára, akik cselt szőttek és rosszban sántikáltak az emberek ellen? Reméljük, észreveszik ezt az iróniát és azt is, hogy mindebből levonnak egyfajta tanulságot, mely segíteni fogja őket utazásuk folytatásában függetlenül attól, merre viszi őket, ami sok esetben valahová nagyon messzire esik tőletek és új világotoktól.

A bűnszövetkezet eme férfi és nőtagjai nagyon kemény eljövendő leckéket fognak most megtapasztalni. Ennek így kell lennie és ez az az út, amit maguknak választottak megtanulni, hogy mi szükséges egy lélek boldogulásához, növekedéséhez és érettségéhez, ugrásához az újba, több öröm, több tanítás és több gyümölcsöző tapasztalat. Egy pillanatig se érezzetek szomorúságot ezen lények miatt, mert minden lélek megkapja a számára szükséges tapasztalatokat tanulságokat és ők sem különböznek ebben a tekintetben az ebben a Világegyetemben található lelkektől. Ők ágyaztak meg maguknak, és most bele kell feküdniük, ez a legalsó út, és vannak más útvonalak is, amit ki lehet olvasni ebből a csodálatos forgatókönyvből. 


Vannak leckék ebben a játékban a szeretetről, toleranciáról, megértésről, egyenlőségről, igazságosságról, másoknak rosszat tevésről, másokkal méltánytalanul bánásról, kapzsiságról, békéről, jólétről, elszántságról, bátorságról, útmutatásról, barátságról, reményről, álmokról, jövőről és egész világegyetemünkről egy egységként önmagában, élő, lélegző, gondolkodó, és gondoskodik arról, ami egy lélek számára szükséges önmaga nemesítésére, megerősítésére és gyarapítására bölcsességet, tudást és tapasztalatokat nyerve, mely felemeli őket, és kiemeli a jelenlegi létből, melyet kinőttek, mint egy pár öreg cipőt, amikor itt az idő többet megtapasztalni abból, amit ez a Világegyetem kínál számukra.

Amit most sokatoknak felajánlottak, az egy új kezdet, újrakezdés, egy új világ, mit otthonotoknak hívtok – mentes a vérontástól, erőszaktól, környezetszennyezéstől, a véget nem érő felerősített problémáktól, nehézségektől, hiányoktól, konfliktusoktól, harctól és küzdelemtől. Egy világ teljesen újratervezve, és teremtve a semmiből, egyenesen a legtisztább álmaiból, reményeiből, szándékaiból, és imáiból azon gyermekeknek, akik most ezt az új világot otthonuknak fogják nevezni. 


Ti vagytok a Teremtőnk gyermekei, és most készen álltok megtapasztalni új otthonotok virágzását, most, hogy a cabal [titkos szövetkezés] napjai meg vannak számlálva valóban, és hamarosan a játszótér tiszta lesz számunkra a magasabb birodalmakból, hogy leszálljunk egetekről és szemtől-szembe találkozzunk veletek, és elkezdjük helyreállítani bolygótokat az őt megillető makulátlan állapotába. Kiérdemelte ezt és rászolgált, mint ahogy ti, gyermekei is rászolgáltatok és megérdemlitek. Ha készen álltok erre, akkor mi is készen állunk. Egy perccel sem hagyunk benneteket tovább várakozni, mint szükséges.

Azt mondtuk az első vonalban az utat az újraegyesüléshez tisztító férfiaknak és nőknek, folytassák bátor erőfeszítéseiteket és azon akadályok lebontását, melyek az emberiség és az ő új, gyönyörű, virágzó és szabad, globális társadalmuk között áll, mely gondoskodik minden férfi, nő és gyermek szükségleteiről, nem számít, hol élnek. Egy világ, ami lehetővé teszi minden egyes álmát a léleknek szárnyra kapni és felrepülni, egy világ, ami megetet minden éhes szájat, és egy világ mi oltja minden lélek szomját, akár vízre, tudásra, szabadságra, jólétre vagy művészi kifejezésmódra vágyik. Akármi is az, amire egy léleknek szüksége van, vagy szeretne saját maga számára a boldoguláshoz, és élvezni a világotokat, arról gondoskodik. Nincs plafon, nincsenek határok abban, amit most ajánlottak azok, akik azon dolgoztak, és annyira keményen tervezték oly sokáig.


 Akik megtagadtak tőletek mindent, amire csak szükségetek volt, vagy akartatok, el lesznek távolítva társadalmatokból oda, ahol többé nem tudnak összeesküdni és cselt szőni ismét ellenetek. Ez a mi ígéretünk nektek, soha többé nem engedjük ezen lényeknek, hogy szabadon sétálhassanak Földetek felszínén addig az időig, míg teljes mértékben és tökéletesen meg nem tisztultak és rehabilitálódtak. Ez a megfelelő út, és nem lesz más kiút, erre szavunkat adjuk, barátaitok, családtagjaitok szavát és társvédnökeitekét egy új és korlátlan világra.

Figyelembe véve, mi történik a tűzvonalban, beszámolhatunk nektek arról, hogy látjuk most a sok párhuzamosan zajló letartóztatást ott, ahol eddig kevés történt szétszórtan és nagy távolságok között. Látjuk a lendület felgyorsult, amint több csapat, és több ügynökség válik önmaga áldozatává, és halad a fogságba, azonban nem gyilkosságba, és ez fontos, mert ezek a lények megérdemlik a jogot a tisztességes és igazságos rehabilitációs gyógymódra, akár csak azon férfiak, nők és gyermekek, akik ma börtöneikben senyvednek, megérdemelve egy második esélyt az igazi rehabilitációs programokban, és nem barbár középkori-szintű fogva tartást rácsok mögött és apró cellákban anélkül, hogy bárki fényt sugározna rájuk, hogy kivezesse őket a sötétségből, ami jelenlegi állapota elméjüknek vagy körülményeiknek. 


Mi a sok értékes ajándék között felajánljuk nektek a továbbfejlesztett state-of-the-art rehabilitációs programot, mely hatékonyabban változtatja meg egy lény vágyát bűncselekmény elkövetésére, mint a bebörtönzés.

Abban az esetben, ha nem követtek el bűncselekményeket másik személlyel szemben, ezen lelkek mentesülnek a bebörtönzés alól, miután egy rajtuk végzett vizsgálat bizonyította, nem roskadtak össze szellemileg vagy érzelmileg a rezgésbe, mely körülöttük pulzált miközben – sok esetben – a hosszú szabadságvesztésüket töltötték. Ezt a megelőző lépést meg kell tenni, mert új világotok a béke, a biztonság, a nyugalom világa lesz, ahol minden lélek, nem számít merre jár, nyugodtan sétálhat az utcán bármely órájában a napnak, vagy éjszaka, biztonsága vagy jólléte kockáztatása nélkül.

Ez egy hatalmas tervezet, amit veletek együtt vállalunk, és mint ahogyan minden más projektünkben, szükségünk lesz sokatok segítségére, akik felkavarodnak szívükben azon a helyen, amit oly sok férfi, nő és gyermek elzárt az általuk elkövetett hibák rácsai mögé, egy hiba, ami sok esetben természetes életük maradék szabadságába került.

Mi a magasabb birodalmakban nem vállalnánk, amit ezek a lelkek másokkal könnyedén tesznek, kérjük ezt értsétek meg, mert az összes mások ellen elkövetett bűntett súlyos. Nekünk azonban eltérő nézeteink vannak a rehabilitációról és igazságosságról és nagyon várjuk, hogy megoszthassuk ezeket a módokat és gyakorlatokat veletek az előttünk álló napokban, ami most úgy tűnik rohamosan közeledik, hiszen folyamatosan látjuk a növekvő számú letartóztatásokat a titkos szövetkezés [cabal] bűnszervezetnél és munkatársaiknál, amire oly sokan vártak világotokban nagy lelkesedéssel és várakozással. Ahogy már mondtuk, szeretnénk látni benneteket – a Föld lakóit – ünnepelni ezen letartóztatásokat, mint egy jelet barátaitoknak, hogy ezen letartóztatások jó hírek, és az a hír amire az emberek egy életen át vártak, az sőt még sok elmúlt életben.

Világotok még nem tapasztalt olyan fajta szabadságot, mely rátok vár az előttetek álló rövid időszakon belül sok évmillió óta. Világotok még nem volt mentes ezredévek óta e lényektől – jelenlegi értelmezésben ősi civilizációitok kezdete óta. Meg fogjuk veletek osztani nagy részletességgel igaz történelmét bolygótoknak, és fel fogjátok magatoknak fedezni, milyen hosszú időre merültetek sötétségbe ezen lények által, és a káros menetrendjük minden szempontból az egész világ ellenőrzésére, beleértve a gondolatokat, egészségügyi cselekedeteket, gazdagságot, érzelmeket minden lélekkel szemben, aki nem tartozott közéjük. Azt mondjuk nektek ezek a letartóztatások hamarosan elérnek egy csúcspontot, és többen a letartóztatandók közül már börtönben lesznek rácsok és az internáló táborok – melyet számotokra terveztek és építettek – kerítései mögött találva magukat.

Amíg újra jelentkezünk, szerencsés utat kívánunk az első vonalban dolgozó férfiaknak és nőknek, akik kiveszik részüket abból, hogy minden valósággá válhasson számotokra.
Legnagyobb elismerésünket fejezzük ki nektek a munkáért amit folytattok és kívánjuk, ne feledjétek, itt vagyunk támogatni benneteket, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy megbizonyosodjatok arról, nem érkezik baj hozzátok egy külső erőtől sem, amelyek valamilyen módon beleavatkoznának ezen eljárásokba.

Barátaitok vagyunk és családotok küldetésetek érdekében, hogy megtisztítsátok világotokat azoktól, akik oly sokáig intrikáltak, rosszban sántikáltak és sikerült elnyomniuk az emberiséget.

Mi a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.


Csatornázta – Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 


Source / Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_05.html



All Galactic Channellings and translations are available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

Nincsenek megjegyzések: