2012. július 1., vasárnap

Frissítés a zöld jelzésről


2012.07.01.  Benedictus89

Kedves olvasók!
Sikeresen visszatértem a blogra korábbi kötelességeim végeztével, azonban a mai naptól megint pár napra távol leszek - akárcsak Fehér Vándor - ezért még most, röviden szeretnék tudósítani a fejleményekről.

Az előző bejegyzés óta David Wilcock és Cobra is új hírekkel szolgált. Ezeket szeretném most - időm hiányában - röviden összefoglalni nektek.

Wilcock jún.29-én írta, hogy saját (Drake és az ő forrásaitól független) kapcsolatait kikérdezte a Drake által megadott "Zöld Jelzésről", és ők nem tudták megerősíteni az akció indulását - legalábbis most még. Úgy érzem, Wilcock igyekszik higgadtan és megfontoltan hozzáállni a lehetséges magyarázatokhoz. Bár Drake-et személyesen felhívta telefonon, aki három katonai forrására hivatkozott, akik még "ezen a héten" ígérték neki az akció indulását - illetve július 4-re, az USA függetlenség napjára nagy "tűzijátékot" - , Wilcock többszöri ellenőrzés után sem tudta mindezt megerősíteni.

 Őt idézve: "Örülnék, ha megtörténne, de nem lepődnék meg, ha mégse." Bár mindketten úgy vélik, nagyon megbízható bennfentes kapcsolataik vannak, akiket többszörösen ellenőriztek hitelességükről, felmerült Wilcockban az elképzelés, hogy a két forrás közti véleménykülönbség esetleg szándékos félreinformálás lehet. Hangsúlyozza, - és evvel maga Drake és egyetért - hogy ők csak a névtelenségüket kérő forrásaik információit adják tovább, nem felelősek az események elindulásáért, bár nagyon szeretnék már látni a haladást.

 Saját meglátásuk szerint elképzelhető, hogy Drake forrásait megfenyegették vagy zsarolják, nyomás alatt vannak, és ez a mostani Zöld Jelzés egy ESETLEGES lejárató kampány része (tekintve, hogy sem Cobra, sem Wilcock nem tudta megerősíteni az akció indulását), vagyis hamis/féligaz információkat adnak tovább Drake-nek kényszerből az ő tudta nélkül, hogy aztán a júl.4-ei dátum lejárta után - ha nem történik semmi - lejárassák a közvélemény szemében, és lerombolják az emberekben az egész tömeges letartóztatási kampány valóságosságát. Az ilyen lejárató kampányok létezését Wilcock megerősítette, és ELKÉPZELHETŐNEK tartja, hogy a körülményekre való tekintettel ez most a cél. 

Saját, személyes meglátásom szerint viszont el tudom képzelni, hogy - akárcsak több nagy szervezetben (akár hadsereg, akár CIA, stb.) - még a kiváló bennfentesek sem tudhatnak mindenről, sőt, talán még arról sem, amit a szervezet más tagjai igen.("mindenki csak annyit tudjon, amennyit kell" - így volt megoldható pl. a CIA-nél, hogy számos jószándékú, hazáját szerető ügynök olyan embereknek ártott, vagy olyan akciókban vett részt, ami ártott a saját országának/ártatlan embereknek/emberiségnek, mivel nem mondták el neki az akció valódi - háttérhatalmat szolgáló - célját, hamis tájékoztatást adtak nekik, stb.) A háttérhatalom célja evvel az időnyerés lehet, mert az egész akció lejáratásával a tömeges letartóztatások terve is további tervezéseket és bonyolításokat szükségelhet.

Wilcock másik lehetséges magyarázata, hogy valóban a "jófiúk" informálják Drake-et, azonban a bejelentett "Zöld Jelzés" célja, hogy ráijesszenek az elfogni kívánt háttérhatalmi tagokra, és lemérjék, hogyan is reagálnak majd, ha megindul a valós akció. Vagyis az iménti "Zöld Jelzés" lehet egy katonai/taktikai lépés, hogy kiismerjék az ellenség reakciót és lépéseit, hogy merre menekülnek, kit hívnak, milyen utasításokat adnak ilyen esetben - így javítva az esélyt, hogy amikor ténylegesen megindul a letartóztatási hullám, a Pozitív katonaság tudja, hol és milyen ellenlépéseket kell tennie a káosz megakadályozására.

Cobra mai frissítésében szintúgy nem tudta még megerősíteni a "Zöld Jelzést". Csak a http://kauilapele.wordpress.com/2012/06/30/green-light-update-from-cobra-repost-with-highlights/ oldalon található angol nyelvű összefoglaló gondolatait adom most közre nektek idő hiányában:

-A zöld jelzést még nem adták meg az ő forrásai. Amint azt megadják, 24 órán belül megindul az akció. Mindez mikor elkezdődik, teljes mértékben nyilvánvaló és látható lesz mindenki számára, minden kétséget kizáróan. 

-Elképzelhetőnek tartja, hogy júl.4-ig megindul az akció, de ezt nem tudja most megerősíteni.

-Az időponttól függetlenül a tömeges letartóztatásokra sor fog kerülni mindenképp, amikor annak eljön a megfelelő ideje.

-Az okkult gazdaság képviselőitől jó hírei vannak: Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a képességeit a számítógépes Rotschild-kaszinóban, hogy az akció idején sikeresen lenullázhassák a háttérhatalom anyagi forrásait. (http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html : 80 millió dolláros "kárt" okozó hacker-támadás ért európai, észak- és dél-amerikai, valamint ázsiai bankszámlákat, melyeket célirányosan gazdagok számlái ellen indítottak)

-Számos háttérhatalmi tag most erősen gondolkozik a "halk megadáson" az Esemény idején.

-Az Esemény világszintű hadművelet lesz: az USA-ban a Pozitív katonaság, Kanadában és Ausztráliában az ottani Pozitív katonaság és az Interpol, Európában az Interpol és a NATO pozitív tagjai, Ázsiában az Interpol és a Fehér Sárkány társaság, Dél-Amerikában egy bizonyos pozitív társaság fogja végrehajtani, akinek nevét egyelőre nem fedheti fel, de tagjai vannak Közép- és Dél-Amerikában egyaránt, Afrikában pedig az ottani bonyolult helyzetre való tekintettel speciális segítséggel fog megtörténni a tömeges letartóztatás.

-Az Ellenállási Mozgalom az Omega Phoenix akció keretében fogja támogatni a letartóztatásokat.

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/07/01/frissites_a_zold_jelzesrol_07_01 





Nincsenek megjegyzések: