2012. július 23., hétfő

10 millószoros nap - július 23.




2012 Július 23-a Hétfő tízmilliószoros nap: a 12:12 energiáiban

A tibeti ("nagy") Buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak,
 és évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.

A négy legjelentősebb Buddhista ünnepnap (Düchen-jeles alkalom), avagy azon napok, amikor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat.


Egy évben négy fő különleges-rendkívüli Buddha emléknapot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól.

Azt mondják, hogy ezeken a napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ebből kifolyólag a spirituális gyakorlatok végzése erősen javallott.
 
 10 milliószoros napok 2012-ben:

Február 22.
Június 4.
Július 23.
November 6.

Mivel ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat, fontos, hogy arra gondolj, azt erősítsd, amit teremteni szeretnél, amire vágysz. Nyilvánítsd ki a szándékodat, hogy tudatosabb leszel ezen a napon. Annak adsz erőt, amire a figyelmed irányul, és azt teremted, amit gondolsz.

Ha azt veszed észre, hogy negatív gondolataid merülnek, fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. Egyszerűen a szándékod bevonzza, ha kinyilvánítod, hogy : Elengedem a negatív gondolataimat, mentális testemet átfényesítem, mert Önmagam teremtője vagyok, mindenre képes vagyok, amikor felemelem a korlátaimat, megszabadulok a dualitás gondolati mintáktól, és a gondolataimat a szeretetre, a bölcsességre az Isteni forrás legmagasabb fényére irányítom.
 
 
Ha negatív érzelmeid merülnek fel, akkor az imádság, és az őszinte megbocsátás segíthet, mely feloldozza és szabaddá teszi a játszmában szereplő összese felet. Próbáld meg magasabb nézőpontból látni a helyzetet, tudd, hogy nem minden az aminek első pillanatban látszik. Töltsd fel a szívedet a hála érzésével, mivelhogy megtanultatok egy újabb földi leckét.

A nagy terheid feloldását ( bármilyen jellegű ) is érdemes erre a napra időzíteni. Sokszor annyi is elég, hogy kinyilvánítsd:

a szándékaim szerint elengedem az engem már nem szolgáló, gátló mechanizmusokat, téves beállítódást, hiedelmet, attitűdöt, bármi legyen az, ami engem akadályoz, abban, hogy teljes potenciálomat birtokoljam. ( ezek az energia minták, a téves beállítódás, hiedelem, rögzült attitűd, amik önsorsrontó, önszabotázs programként akadályozzák a boldogulást).


Szándékod, és döntésed ereje csodákra képes.

Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken, a napokon, és tegyél meg mindent, amit szeretnél, hogy 10 milliószoros erővel hatni tudjon!

A világunkat mi teremtjük gondolatainkkal, érzelmeinkkel, hozzáállásunkkal, tiszta szándékunkkal, felelősen.
 
 
 




3 megjegyzés:

Magatesz írta...

Hála és áldás minden fénymunkás testvéremnek, a föld angyalainak és a galaktikus föderáció tagságának.
-Szólhattatok volna tegnap, akkor ma az egész napot ennek az energiának szentelem:)

Dombi Katalin Milly írta...

Bocsi, a másik blogomra már előbb fölraktam, és nem jutott eszembe akkor ide is föltenni.

Dombi Katalin Milly írta...

Most megint föltettem egy spirituális témájú bejegyzést a másik blogomra. Ezeket főként oda szánom, hacsak nem földönkívüli közvetítések.. Itt található: http://szepjovot.blogspot.hu/2012/07/idon-kivuli-nap-jolius-25-en-es-merkur.html